Merhaba, kilo vermeye geldim :) aranızda bana kadar yer varmı.
Şimdi napıyorum, heycandan bir yarim kilo verdim bile sanırım :))Tabi ki hoşgeldin aramıza
Şimdi napıyorum, heycandan bir yarim kilo verdim bile sanırım :))
Oyy geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinMerhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar
Diyetisyenimle konuşmuştum bursada olduğum sürece bana listemi gönderecekti gönderdide ama bu sefer ben hasta oldum listeye uymayı bırakın hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor yutkunamıyorum bile
Haklısın canım ya aslında en güzeli böyle şeyleri hiç almamak marketten bi tane alıyordum Eşimin de Eli bol geldi yanıma bi bundan yiyorsun zaten dedi üç çeşidi vardı hepsinden ikişer tane aldı ee bende biliyorum onlar dolapta duramıyorum günde bi tane yiyorum tek soluktaBence arada daha sağlıklı bir atıştırmalık seçebilirsin ben havuç yiyorum mesela ya da meyvelerden biri elma muz falan
Yanmasının bir çok etkisi var aslında
Bir gribim burnum tıkalı koku moku almadım bi de spora uzun bi aradan sonra başladım bi de üstüne bugün nöbet vardı hiç oturmadım ya bacaklarım pert ben gidip kapatana kadar yandılar
Bi sıkıntı olmaz
Dene ben çok seviyorum hem kalorisi de az ya tam bi atıştırmalık oluyor.
Merhaba, kilo vermeye geldim :) aranızda bana kadar yer varmı.
Hoşgeldin tabiki varMerhaba, kilo vermeye geldim :) aranızda bana kadar yer varmı.
Haklısın canım ya aslında en güzeli böyle şeyleri hiç almamak marketten bi tane alıyordum Eşimin de Eli bol geldi yanıma bi bundan yiyorsun zaten dedi üç çeşidi vardı hepsinden ikişer tane aldı ee bende biliyorum onlar dolapta duramıyorum günde bi tane yiyorum tek solukta
aman ya çok geçmiş olsun benim bile iştahımı kabartmıştı yulaflı kurabiyeler hayal kırıklığı olmuştur şimdikolay gelsin valla hem ev hem iş idare etmesi çok zor olmalı
Hoşgeldin canım bu ara ne kadar bereketli grubumuz maşallahyeni gelen arkadaşımız çok fazla inşallah kalıcı olur güzel kilolar veririz
Wydra üstte yanlış yazdım silmeyi bilmediğim için tekrar yazdım
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
@Amor-a | 1+0 | 1+270 | 1+80 | ||||
| 1+540 | 1+120 | 1+70 | ||||
| 1+0 | 1+0 | 1+170 | 1+180 | |||
S Shezofren88 | 1+30 | 1+120 | 1+270 | ||||
| 1+0 | 1+90 | 1+270 | ||||
| m | m | m | m | m | m | m |
| 1+210 | 1+0 | 1+0 | 1+180 | |||
S Sade01 | m | m | m | ||||
| 1+90 | 1+90 | 1+90 | ||||
O optumkibbye | 1+40 | 1+0 | 1+0 | ||||
| 0 | 0 | 0 | ||||
| 1+0 | 1+0 | 0 | ||||
| 1+140 | 1+120 | 1+0 | ||||
G gulsahhh01 | 0 | 0 | 0 | ||||
| 1+207 | 1+60 | 1+30 | ||||
| 0+90 | 0+474 | 0+299 | 0+270 | |||
| 1+240 | 1+0 | 1+20 | ||||
H Havlemina | 0 | 0 | 0 | ||||
@MorVampirella | 1+0 | 0 | 1+0 | 1+0 | |||
| 1+180 | 1+180 | 1+45 | ||||
| 1+30 | 1+60 | 1+50 | 1+35 | |||
gitsinkilolar02 | 1+180 | 0 | 0 | ||||
| 1+50 | 1+55 | 0 | ||||
| y | y | y | ||||
| y | y | y | y | |||
| y | y | y | y | |||
@kullaniciadine | y | y | y | y | |||
| y | y | y | y |
Geçmiş olsunzencefil limon bal iyi geliyo bi dene faydasını görürsün bence
Olur böyle şeyler o kadar liste takip ediyorsunuz
Aynı benim eşim
Hoşgeldinnn ❤❤
Çok geçmiş olsun ❤
Afiyet olsun canım
Ayy naptın ya
Çok geçmiş olsun sara abla Allah şifa versin
İşten 22.00de çıkıyorum eve gittiğimde 4 yemek kaşığı yulaf ve 200 ml süt içsem nasıl olur???
Geçmiş olsun canımm Allah şifa versin çok daha yükselmesin dikkat etde terletebilsen kendini iyi olur
Çok geçmiş olsun ablam benim ya
Oyy geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
İşten 22.00de çıkıyorum eve gittiğimde 4 yemek kaşığı yulaf ve 200 ml süt içsem nasıl olur???
Geçmiş olsun canımm Allah şifa versin çok daha yükselmesin dikkat etde terletebilsen kendini iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?