Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen abla 3 günlüğe gidiyorum çünkü 2 günde yüzmeye kayıt yaptıracağım inşallah emeklerimiz boşa gitmez abla

İnşallah canım ya yüzme süper bize uzak olunca gidemedim
aynen canım bende çok kilo aldım ve bir türlü başlayamıyorum maalesef.

iyilik hamdolsun, sen nasılsın

Hadi başlayalım kuzum

Çok geçmiş olsun canım
Antepia27 hemmen bildirimlere ekleniyor

Ayy canım teşekkürler ekle diyecektim
Kilom 111.1

İnşallah canım ya yüzme süper bize uzak olunca gidemedim

Hadi başlayalım kuzum

Çok geçmiş olsun canım

Ayy canım teşekkürler ekle diyecektim
Kilom 111.1

hedefi de alayım hazırladığım tabloda hedef başlangıç hepsini her hafta yayınlıyorum ki hafta hafta farkı görebilelim.

Bugünkü menüm
Sahur yapmadım uyanamadım biliyorum biraz sıkıntılı bi durum oldu ama
Iftar
Çorba
Salata
Küçük bi içli gözleme şeklinde

Ara
Yeşil çay
Leblebi

Su daha 1.5 lt yeni oldu
Spor bugün yapamadım
Wydra

Yarın kahvaltı ya davetliyim spor salonuna gidemiycem ama gidicem yere yürüyüs yapmayı düşünüyorum
1 saat sürer zannimca baya uzak çünkü birde orda inşallah dikkatli olurum ama daha önceki yaptığım hAtalari yapmayıp yanlış yesem bile menü vericem inşallah çünkü böyle günlerde menü vermez bütün gün kaçamak yapardim

hedefi de alayım hazırladığım tabloda hedef başlangıç hepsini her hafta yayınlıyorum ki hafta hafta farkı görebilelim.

Canım haftalık hedefmi yoksa en son hedefmi ikisininde yazayım
Bu hafta hedefim 105_106
Çünkü ilk hafta ciddi ödem atarım diye düşünüyorum
Diğer hedefim 87

Canım haftalık hedefmi yoksa en son hedefmi ikisininde yazayım
Bu hafta hedefim 105_106
Çünkü ilk hafta ciddi ödem atarım diye düşünüyorum
Diğer hedefim 87

Aynen ilk acayip ödem atarsın
Esas hedefi sormuştum ona yakınlaştıkça daha iyi olur diye düşünüyorum bu yüzden kilo bildirim tablosunda hedefler de var artık

Antepia27 kilo bildirim tablomuz artık böyle

Bu arada eskilerimiz de yeni gelen arkadaşlarımıza kendilerini tanıtabilir mi?
Bende kendimi tanitayim o zaman
27 yaşındayım
108 kg dim
102yle başladım takıma 79 a kadar indim sonra hamilelik bebeğimi kaybetmem kürtaj derken ben gene oldum 96 kg kürkçü dükkanına döndüm şuan 91 kg mim kendimi bildim bileli Kiloluyum.yemeyi çok severim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ne kadar çok rakam kullanmışım yeni farkettim

Hoşbulduk, herkese merhabalar :)) yuffiii başlıyorum heycanlandım.. yarın için yanıma almam gerekenleri hazırlıyım.. ilk iki gün detoksmu yapsam..
İlk hafta hatta ilk ay çok güzel gidiyor sonra yavaşlıyor detoks yapmasanda güzel verirsin sporda yaparsan tabi çok güzel olur

Deme yemeyi çok severim deme , bana kendimi hatırlatıyo başarılarr istediğin kiloya inersin umarım, hepimiz incecik olalım, yaz da geliyor zaten

Deme yemeyi çok severim deme , bana kendimi hatırlatıyo başarılarr istediğin kiloya inersin umarım, hepimiz incecik olalım, yaz da geliyor zaten
Yaaa ben bu yazdan pek umutlu değilim vermem gereken 31 kg var gerçi önceden verdim ALLAH'IN izniyle yine veririm bu arada yaşamak için yiyenlerden değilim zevk için yiyenlerdenim tam bi tiryakiyim

Bu arada eskilerimiz de yeni gelen arkadaşlarımıza kendilerini tanıtabilir mi?
Bende tanitayim
36 yaşında 3 çocuk annesiyim
Doğumdan sonra 40 im çıkınca 82 kilo ile diyetisyene başladım iki ay da 10 kilo verdim sonra iki ay ara verdim tabi iki kiloda aldım o arada burayı keşfettim ve 73.8 ile başladım sanırım iki ay oldu şuan 68.3 um yani 5.5 kilo verdim 73 kilo ile hamile kalmıştım şuan 68 olmak bile çok güzel ama yakin hedefim 57 inşallah boğa burcuyum yemeyi seviyorum duydumki bu yıl bende değişim yiliymis umut ediyorum ve istiyorum bu yıl benim yilim olacak :)

Ben de bogayim sevindim değişim yılı olmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…