hosgeldin.pazartesi dönerim demiştin ya dönmeyince merak ettim.30 bin adım mı?harika valla.bayağı maraton yaptın desene ki ben maratonda dahi o kadar adım yapmadımMerhaba canım.yeni döndüm biraz uzattık.çok yorucu geçti.sğrekli yürüdük günde 20km yürümüşüz 30bin adım.ama yedim de.bakalım cuma belli olur acısı.bu iki gün dikkat edeyim bari
teşekkür ederim canım, rutin kd muayenesi ve mmgrfi vb.. mmgrfi ilk defa çektirdim baya korkuyordum ama neyse ki çok zorlanmadımGünaydın kaptanım.yurtdışındaydım yeni döndüm.hayırdır önemli bir durum yoktur umarım.geçmiş olsun
günaydın 10.takım
herkese selamlar sevgiler
Günaydın
günaydın, mutlu çarşambalar
GünaydınlarrrBu havanın soğukluğu!! Neyse iyi tarafından bakalim yağ yakımı hızlanır :))
Herkese günaydın.kaldığımız yerden devam
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yağmurlu ve kasvetli bir sabahtan herkesee günaydınnnDışarısı ne olursa olsun yeter ki bizim havamız güzel olsun
Günaydın mutlu günler herkese
Evet dışarısı buz kizlarimi servise bindirirken dondum
Her 2 saatte bir su içmem lazım Obezim, diyetisyen öyle bir çizelge hazırlamış. Unuttum içemedim demek yerine bende saat kurdum.al benden de o kadar.spora gitmem lazım ama içimden bir ses gitmee diye bağırıyor
bu nedir gezginim??
harika bir çözüm bulmuşsun tebrik ederim.kızım da hafta sonu kursa gidiyor bir beş saat sürüyor kurs. O da yanında götürüyor yemeğini çünkü sağlıklı yiyecek hicbir sey yok
HayrolsunKarnım ağrıyor bir şişlik var şu bir kaç gün geçseydi
Aaa sendemi ankaradasin ankaralılar çoğaliyoherkese günaydınn yağmurlu ankara sabahı hava serin inşallah güzel bir gün olur hepimize
GünaydınnnnGünaydın arkadaşlar
Hayırlı sabahlar ablacımHayırlı sabahlar hatunlar
Günaydınn kızlar ankaradayım bendeAaa sendemi ankaradasin ankaralılar çoğaliyo
Maşallah canım zafer senin hedefine odaklan yeme , yeseydin saatlerce günlerce vicdan yapacaktin yemedin kazandinbu arada dün akşam inanılmaz savaş verdim kendimleçok aç hissettim canım bişeler istedi yemedim dayandım tartıyı düşündüm kardeşimin düğüününde düz bir karınla giyeceğim o balık elbiseyi düşündüm derken yemedim
Ankaranin neresinden kızlarGünaydınn kızlar ankaradayım bendehavanın yağmurlu olduğu burdan öğrendim off inşallah yürümeme engel olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?