Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba canım.yeni döndüm biraz uzattık.çok yorucu geçti.sğrekli yürüdük günde 20km yürümüşüz 30bin adım.ama yedim de.bakalım cuma belli olur acısı.bu iki gün dikkat edeyim bari
hosgeldin.pazartesi dönerim demiştin ya dönmeyince merak ettim.30 bin adım mı?harika valla.bayağı maraton yaptın desene ki ben maratonda dahi o kadar adım yapmadım

günaydın 10.takım

herkese selamlar sevgiler
günaydın, mutlu çarşambalar
Günaydınlarrr Bu havanın soğukluğu!! Neyse iyi tarafından bakalim yağ yakımı hızlanır :))
Herkese günaydın.kaldığımız yerden devam
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yağmurlu ve kasvetli bir sabahtan herkesee günaydınnn Dışarısı ne olursa olsun yeter ki bizim havamız güzel olsun
Günaydın mutlu günler herkese
Evet dışarısı buz kizlarimi servise bindirirken dondum

herkese günaydınn yağmurlu ankara sabahı hava serin inşallah güzel bir gün olur hepimize

Her 2 saatte bir su içmem lazım Obezim, diyetisyen öyle bir çizelge hazırlamış. Unuttum içemedim demek yerine bende saat kurdum.
Ilaki hatırlatıyor

Günaydın hanımlar dün listemi yazamamıştım.

Sabah 2 yumrtalı peynirli omlet ve 9 zeytin
Öğlen 2 minik cezerye
Akşam karnıyarık ve 5yk bulgur pilavı

1.5 l su içtim
Şekersiz çay

1 saat yüzdüm
5200 adım

Maşallah canım zafer senin hedefine odaklan yeme , yeseydin saatlerce günlerce vicdan yapacaktin yemedin kazandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…