Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oyy kıyamam Allah bağışlasın canım benimki de 8 aylık :)

Bizim burda geçen bıdığa bi ayakkabı alayım dedim 90 tl görsen ayakkabı kullanılmış gibi lekeli falan dedim nalet olsun ne kitapçı var ne bi düzgün mağaza var hiçbişey alınmıyor en fazla banka var dersane var okul var :)

Bendede hep bir vicdan azabı olurdu

Eşim de sabah kalkmış git doktora sakinleştirici al diyo. Bilmiyo ki o benim sinirimi daha çok zıplatıyo :) neyse burası diyet grubu bdv değil haydiii akşama ne yapıyoruz bakalım

Oyy kuzucuk yaa
Buaralar oglumda beni canim prenses annem diye uyandiriyor cok fenalar ya

Kolay gelsin bize yeni durum daha iyi benim şükr de işte . Bebelere göre yaptigimz program yok henüz 2 hafta böyle olacakmış. Çok fena aralı Vs. Saçma bi şey ya.

Herkese güZEL günler diliyorum. Yeni okul yeni ortamlar. Geçiş zamanlarını sevmiom ya ben. Bakalım zayıf hissediom ama cuma tartı ne diyecek

Sa
Tebrikler canım ne güzel bi histir o basari hissi. Benim de persembe misafirlik iptal oldu. Ç. Tesi kahvaltı şeklinde olacak. . Az yerim . Şimdiden ona mutlu oldum ben de

arkadaşlarım sabah 9.30 evden çıktım.çıkmadan arkadaş mesaj attı kahvaltıya gelicem dedi.11 de gelirim spora gidiyorum yazdım, çıktım.sonra efendim salona gittim kapı duvar, cumaya kadar kapalılarmış haydaa.. obez yine eve döndü yani spor yapamadan

teşekkür ederim canım, rutin kd muayenesi ve mmgrfi vb.. mmgrfi ilk defa çektirdim baya korkuyordum ama neyse ki çok zorlanmadım
Genelde mamografi tost makinası gibi çok ağrılı derler kaçarlar.ben de gelecek yıl yaptıracağım ilk defa.bu arada yaşı 30u geçenlere rahim ağzı kanser tarama testi olan hpv-cotesti sağlık ocaklarına bağlı ketem’ler yapıyor.hpv denen virüs taranıyor ve smear alınıyor.5 yılda bir yapılıyor.yaptırmayanlara mutlaka tavsiye ediyorum.

Evde yap benim gibi.class popsugar diye bir kanal var YouTube da.çeşit çeşit egzersiz.çok seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…