Demetevlerdeyim kuzum bende çok seviyorum buralariNeresi bana her yer yeni mahalle gibi geliyo :)
Eşimin akrabaları var serhatta oturuyolar :) çok kalabalık yerler oralar ve çok uygun mağazalar var diye duydum :)Demetevlerdeyim kuzum bende çok seviyorum buralari
Oyy kıyamam Allah bağışlasın canım benimki de 8 aylık :)Kızlar bunu paylaşmak istedim yaaşimdi benim 10 aylık minnak bi kızım var dünya tatlısıdır kendisi :) bu sıpacık dün gece uyumamak için diretince ben de kızdım kızarak uyuttum.. Ama o sabah beni nasıl uyandırdı biliyo musınuz?.. Burnumu öperek gözlerim doluyo ya ;(
Aminn hepimizinkini :)Oyy kıyamam Allah bağışlasın canım benimki de 8 aylık :)
Istediğin herşeyi buluyosun ne bilim hani ne kızılaya nede ulusa gitmeye ihtiyaç duymuyorum herşey var ve uygunda yakaliyorsun bazenEşimin akrabaları var serhatta oturuyolar :) çok kalabalık yerler oralar ve çok uygun mağazalar var diye duydum :)
Bendede hep bir vicdan azabı olurduKızlar bunu paylaşmak istedim yaaşimdi benim 10 aylık minnak bi kızım var dünya tatlısıdır kendisi :) bu sıpacık dün gece uyumamak için diretince ben de kızdım kızarak uyuttum.. Ama o sabah beni nasıl uyandırdı biliyo musınuz?.. Burnumu öperek gözlerim doluyo ya ;(
Anlatilmaz yasanirIstahin yokmuydu? Nasıl bir duygu acaba
Oyy kuzucuk yaaKızlar bunu paylaşmak istedim yaaşimdi benim 10 aylık minnak bi kızım var dünya tatlısıdır kendisi :) bu sıpacık dün gece uyumamak için diretince ben de kızdım kızarak uyuttum.. Ama o sabah beni nasıl uyandırdı biliyo musınuz?.. Burnumu öperek gözlerim doluyo ya ;(
Acaba benimki ne diycek :)Oyy kuzucuk yaa
Buaralar oglumda beni canim prenses annem diye uyandiriyor cok fenalar ya
Kolay gelsin bizeBenim normdan dolayı değil çalıştığım okul ortaokul ilk okul bölümü var rica ettiler 1 gün orda ders anlatır mısınız diye 4. sınıflara ben de kabul ettim. Tek sorunu ortaokulun öğle arası daha uzun bu okulda daha kısa. Normalde eve gidip geliyorum ancak bu durumda okulda kalıyorum.
İnşallah hayırlısı olur senin için ben de norm fazlası olmuştum 3 yıl önce sonra evime daha yakın bi okula atanmmıştım. Yarım saat mesafeli okuldan 5 dakikaya düşürmüştüm.
Tebrikler canım ne güzel bi histir o basari hissi. Benim de persembe misafirlik iptal oldu. Ç. Tesi kahvaltı şeklinde olacak. . Az yerim . Şimdiden ona mutlu oldum ben debu arada dün akşam inanılmaz savaş verdim kendimleçok aç hissettim canım bişeler istedi yemedim dayandım tartıyı düşündüm kardeşimin düğüününde düz bir karınla giyeceğim o balık elbiseyi düşündüm derken yemedim
Aynen canım uzakmışız bayağıBaya uzakmış buraya
yaa cok güzelmiş.hava güzel olunca ben de daha fazla iciyorum ama diger günler icesim gelmiyorHer 2 saatte bir su içmem lazım Obezim, diyetisyen öyle bir çizelge hazırlamış. Unuttum içemedim demek yerine bende saat kurdum.
Ilaki hatırlatıyor
Genelde mamografi tost makinası gibi çok ağrılı derler kaçarlar.ben de gelecek yıl yaptıracağım ilk defa.bu arada yaşı 30u geçenlere rahim ağzı kanser tarama testi olan hpv-cotesti sağlık ocaklarına bağlı ketem’ler yapıyor.hpv denen virüs taranıyor ve smear alınıyor.5 yılda bir yapılıyor.yaptırmayanlara mutlaka tavsiye ediyorum.teşekkür ederim canım, rutin kd muayenesi ve mmgrfi vb.. mmgrfi ilk defa çektirdim baya korkuyordum ama neyse ki çok zorlanmadım
Evde yap benim gibi.class popsugar diye bir kanal var YouTube da.çeşit çeşit egzersiz.çok seviyorum benarkadaşlarım sabah 9.30 evden çıktım.çıkmadan arkadaş mesaj attı kahvaltıya gelicem dedi.11 de gelirim spora gidiyorum yazdım, çıktım.sonra efendim salona gittim kapı duvar, cumaya kadar kapalılarmış haydaa.. obez yine eve döndü yani spor yapamadan
Bravo.irade kazanmış savaşıbu arada dün akşam inanılmaz savaş verdim kendimleçok aç hissettim canım bişeler istedi yemedim dayandım tartıyı düşündüm kardeşimin düğüününde düz bir karınla giyeceğim o balık elbiseyi düşündüm derken yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?