- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bulamadım eski konunu ama olsun hepimiz hayatın içinde sınavlardan geçiyoruz işte.. Allah yardımcımız olsunAha ağlıyorum... Benim bi eski konularıma baksana neler çekmişim kıyafet ayakkabı yüzünden..
arkadaşlarım sabah 9.30 evden çıktım.çıkmadan arkadaş mesaj attı kahvaltıya gelicem dedi.11 de gelirim spora gidiyorum yazdım, çıktım.sonra efendim salona gittim kapı duvar, cumaya kadar kapalılarmış haydaa.. obez yine eve döndü yani spor yapamadan
yürüyerek gittiysen yürüyüş olmuştur iyi yönünden bak
teşekkür ederimBravo.irade kazanmış savaşı
Menun sporun gayet güzel
ben hastahanede smear yaptırdım.ketem de yapılanla aynı mı acaba?Genelde mamografi tost makinası gibi çok ağrılı derler kaçarlar.ben de gelecek yıl yaptıracağım ilk defa.bu arada yaşı 30u geçenlere rahim ağzı kanser tarama testi olan hpv-cotesti sağlık ocaklarına bağlı ketem’ler yapıyor.hpv denen virüs taranıyor ve smear alınıyor.5 yılda bir yapılıyor.yaptırmayanlara mutlaka tavsiye ediyorum.
off kendimi şartladım salona herhalde, evde yapasım gelmiyo.ne acayip bir psikoloji benimkiEvde yap benim gibi.class popsugar diye bir kanal var YouTube da.çeşit çeşit egzersiz.çok seviyorum ben
bende sabah dun pilav ve kuru fasulye yememe karşı - gördüm.cok sevindim.gitsem mi gitmesem mi spora diye kara kara düşünüyordum.tartıda - görünce bana bir gaz geldi bir mutlu oldum yallah salon.ama sonu hüsran tabiiAyy bu sabah az daha kalpten gidiyordum. Tartıya bi çıktım 60Sonra aklıma regl geldi tarihlere baktım meğersem 2 gün gecikmişim. Şubat kısa çektiği olayını da hesapladım. 6 7 aydır hiç gecikmemiştim hemen ödem olarak dönmüş bana hem de 3 kilo Regl olam da kurtulam yahu şu ödemlerden yarın 61 gösterirse kafayı yerim sanırım
Aaa ama bak eşim Kızılcahamam’lıYok olmadı ama az kalmıştıbizde kizilcahamamliyiz
İyi akşamlar sevgili takımım
Diyete uygun olmayan menumu veriyorum
Sabah
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
Kahvaltı+öğle yemeği
3/4 kadar pide
2.5 haşhaşlı çörek
Yumurta
Peynir
Zeytin
Bir kaç parça kızartma
Yeşillik
Domates
Soğanlı sote
Ara
1dlm yaş pasta
Akşam
4-5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Y.fasulye
Ara
Çerez
Spor 1 saat yürüyüş
Wydra vorones
NeresindenAaa ama bak eşim Kızılcahamam’lı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?