- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bende 1 haftada 700 gr vermişim aynı vermişiz çok tebri k ediyorumBenim son kilom 77.7 idi
Bugün 77
Fark 0.7
Woww fark kiskanilacak gbiGünaydınlar
Pzr: 74.8
Şuan: 73.3
Fark :1.5kg
Tartı nerdeAma senin çok az kalmış ya 5li rakamlara o kadar üzme kendini
yaa tatlı deme canım çok çekiyorrrrTartı nerde
Tartı dedim kız allah seni. Tartı bildirim ini sordumyaa tatlı deme canım çok çekiyorrrr
Regli falan mı var. Ondandir. Kriz. Kilon da bana yakın ve Hedefler aynı gibi. Bana rakip olmak ister misin bu hafta . Ben 59 olmalıyım bu hafta . Hem rakip olursak seni de gecerimyaa tatlı deme canım çok çekiyorrrr
dibine kadar rakip olurum hemdeRegli falan mı var. Ondandir. Kriz. Kilon da bana yakın ve Hedefler aynı gibi. Bana rakip olmak ister misin bu hafta . Ben 59 olmalıyım bu hafta . Hem rakip olursak seni de gecerim
ya yalnız tartıyı tatlı okuduğumu su an farkettim utancımdan öldümTartı nerde
Evet evet kesinlikle :)Ya evet insan menülere baktıkça şevke geliyor bende 3 gündür istikrarlıyım. Özellikle su ve kola konusunda
Tamam Kaptanım şu an siteye alışmaya çalışıyorum mesaj yazmak da zorlanıyorum değiştiği için daha aktif olucam ama benim de bi denemem sürem olacak mı? Onu merak ediyorum. Mesela haftaya cuma listeye giremem mi?listeye dönmende bir engel yok kuzum, takımda aktif olup bol paylaşım yapmalı ve kilo vermelisin.
İnşallah canim yaGünaydın Arkadaşlar :)
Dün 95.1dim
Bugün 93.5 çıktım tabiki kilo değil verdiğim önceki gün yediklerim gitti ama bu bile mutlu etti beni :) inş ilk hedefim 88in altına inmek. Menüleriniz çok hoşuma gitti gerçekten benim beslenme tarzım gibi yiyor çoğunuz. Çok aşırı sıkan yok sağlıklı ölçülü tadımlık vs o yüzden ısındım takıma valla :) inş daha da güzel günlerimiz olur beraber
Geldim veriyorum hemen senin tartıya da bakmadım dahaTartı nerde
Yemin ediyorum ben de tatlı gördümTartı dedim kız allah seni. Tartı bildirim ini sordum
Yehuuuu ben kazandım
Yoook sende pes edersen ben napacamkilom sabithalbuki hafta içi - görmüştüm..
haftaya en az -1 görmezsem ben tükkanı kapıycam artık..uzadıkça sıkıyor
Çok kötüydüm hiç giremedim. Girip okudum bir gün yazacaktım olmadıbreeze3535 kız kaç gündür neden gruba uğramıyorsun? En son hasta olmuştun nasılsın şimdi?
İnşallah canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?