Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Regli falan mı var. Ondandir. Kriz. Kilon da bana yakın ve Hedefler aynı gibi. Bana rakip olmak ister misin bu hafta . Ben 59 olmalıyım bu hafta . Hem rakip olursak seni de gecerim
dibine kadar rakip olurum hemde cuma günü 59 un altında burda olabilirim hatta

ayrıca tatlıyı diyete başladığımdan beri yemedğimden dolayı canım istiyorrr

Günaydın Arkadaşlar :)
Dün 95.1dim
Bugün 93.5 çıktım tabiki kilo değil verdiğim önceki gün yediklerim gitti ama bu bile mutlu etti beni :) inş ilk hedefim 88in altına inmek. Menüleriniz çok hoşuma gitti gerçekten benim beslenme tarzım gibi yiyor çoğunuz. Çok aşırı sıkan yok sağlıklı ölçülü tadımlık vs o yüzden ısındım takıma valla :) inş daha da güzel günlerimiz olur beraber

Ya evet insan menülere baktıkça şevke geliyor bende 3 gündür istikrarlıyım. Özellikle su ve kola konusunda
Evet evet kesinlikle :)
listeye dönmende bir engel yok kuzum, takımda aktif olup bol paylaşım yapmalı ve kilo vermelisin.
Tamam Kaptanım şu an siteye alışmaya çalışıyorum mesaj yazmak da zorlanıyorum değiştiği için daha aktif olucam ama benim de bi denemem sürem olacak mı? Onu merak ediyorum. Mesela haftaya cuma listeye giremem mi?

İnşallah canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…