Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım akşam ağır olmuş sanki seninde umarım tantın hafif gelir

Bak fena mı olms o korku sana aksami né kadar hafif ve diyet gecirtmis. Böyle böyle gidecek kiloLR
Ay iyi o zaman yine de diyet boyu yememeye çalışıcam bakalım
yaa kefir mayam ölmüştü bayadır kefir içmedim hazırını da almadım.hafta sonu alayim da içeyim iyi hatırlatma oldu bana
Hazırları sakıncalı mı canım?

Ay iyi o zaman yine de diyet boyu yememeye çalışıcam bakalım

Hazırları sakıncalı mı canım?
kefir hazırı sakıncalı mı bilmiyorum sadece ben doğal olsun diye kefir mayasıyla her gün mayalayıp az az içiyordum sonra mayamı dinlendirmeye bırakmıştım ve onu unuttum mayam öldü bakım yaptım ama kurtaramadım bi daha da kimseden isteyemedim derken unuttuuum gitti 7-8 aydır falan kefir içmedim herhalde. oğluma da ayranına falan katıp içiriyordum çaktırmadan şifa olsun diye. marketten de alırım yoksa niye almayım bende meyveliler sağlıklı mı onu merak ediyorum

sen başladın mı. benden bir cacık olmaz

Canım başladım ama tam istikrarlı olamıyorum bu hafta bı misafir lige gittim dün kahvaltı da misafir ler vardı spor diyet gitti ama bugün yeni bir gün
Lütfen menü vermeye çalış daha önce yaptık yine yaparız bir yarış yapar takılırız birbirimize daha bugün kilonu bildir 3 hafta yarisalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…