- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bana mı dedin canım bunu bilemedim deBu yediklerin çok az değil mi yani tamam kalori düşük olsun da 500 kalori etmez gibi bence daha farklı besin gruplarınn bi arada olduğu bi program seçmelisin ama tartı öncesi için çok iyi :)
canım akşam ağır olmuş sanki senindeBugün ku menü
Sabah .08.30
1 buçuk haşlama yumurta
Peynir 2 kk
4 zeytin salata
Öğle 12 30
1 kase yoğurt
Az salata 1 kk peynir
Aksam 18.00
Sucuklu 2 yumurta
1 patates kadar kızartmasi
Peynir zytin
Salata
Çay saatı yapmadim bugün . Yarın tartiyi da etkilemesin Die. Ağzıma bişi de atmicam bakalım yarın kaç cikacam. Bugün çok saçma bi tartı vardı m onu görmek istemiyirm
Ben unutuyorum etiketlemeyi her seferindeBildirim harici sporları söylerken beni etiketlemen yeterli puanı eklerim hemen
Başka çaremiz yok bu kilolar gidecekİsmini anımsadım :) inş artık bu gidişatı değiştirirz birbirimize destek olalım inş
Şinitzel kızarmış değilse bazen bende tercih ediyorum pratik oluyor bide bir nugget hemen hemen bir köfte kalorisinde, 4 tane köfte yemiş say kendini tamam biraz daha sağlıksız bu ama her zaman olmadıktan sonra bence bi sakıncası yok
Ay iyi o zaman yine de diyet boyu yememeye çalışıcam bakalımBak fena mı olms o korku sana aksami né kadar hafif ve diyet gecirtmis. Böyle böyle gidecek kiloLR
Hazırları sakıncalı mı canım?yaa kefir mayam ölmüştü bayadır kefir içmedim hazırını da almadım.hafta sonu alayim da içeyim iyi hatırlatma oldu bana
kefir hazırı sakıncalı mı bilmiyorum sadece ben doğal olsun diye kefir mayasıyla her gün mayalayıp az az içiyordum sonra mayamı dinlendirmeye bırakmıştım ve onu unuttumAy iyi o zaman yine de diyet boyu yememeye çalışıcam bakalım
Hazırları sakıncalı mı canım?
Valla bilmiyorum ki ama sana demedim büyük ihtimal :) alıntı gelmeyince saçma olmuş demibana mı dedin canım bunu bilemedim de
sen başladın mı. benden bir cacık olmaz
sitenin yeni hali baya zorluyor biziValla bilmiyorum ki ama sana demedim büyük ihtimal :) alıntı gelmeyince saçma olmuş demi
çok güzel canımArkadaşlar p.tesi başlangıç kilom 55.4 idi sabah ölçümünde
Şu an 54.
Fark 1.4
Wydra Eki Görüntüle 2245866
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?