Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü veriyorum hatırladığım kadarıyla

Sabah
Yarım dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Domates
Zeytin

Öğle
Çiğ köfte
Bir parça tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
Ara
Sütlü neskafe

Akşam
2 hs yumurta

Spor
20 dk yürüyüs
41 dk koşu bandı
20 dk bisiklet

@waydr vorones

merhaba herkese. boy 153 kilo 60. tüp bebekten dolayı 5 kilo aldım. önümüzdeki ay transfer olacak o zamana kadar en az 5 kilo vermem gerekiyor. daha önce de diyet yapmıştım watsap grubundan 10 günde 3 kilo vermiştim. insallah burada hepimiz amacımıza ulaşırız

hoşgeldin canım.

Merhabalar bugünkü menüm

sabah
3 domates
1 salatalık
3 çatal peynir, 5 zeytin

öğlen
çorba

akşam
4 kaşık bulgur pilavı ve bir kase cacık

Ara öğün yemek istemiyorum bir şeyler yersem arkası gelir gibi 4 gündür iyi gidiyor alıştım artık

su:2,5 lt ( su içmede zirveyi yaptım bugün)
spor: yürüyüş 25 dk akşam belki zumba da yaparım

Wydra

Menüm
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Kırmızı biber maydanoz roka dereotu

Akşam :
1 tabak etli bezelye patatesli
Yoğurtlu ıspanak salatası

1 lt su şuan için 1 daha içerim
Spor : 90 dk tempolu yürüyüş
moni Wydra

Köftenin yanında ekmek olmasa bide salata olsa arada da tost olmasaymis iyiymiş
Afiyet olsun

Benim de kadın izin aldı Pazartesiye kadar.dğn uykusuz nöbet çıkışı ben baktım tüm gün baş ağrısıyla.bugün eşim sabahın köründe anneme götürdü.

Aslında tam olarsk aynı kilodayız ama 2 aydır yerimde sayıyorum.ben olabilmeyi isterdim ama umudumu kaybettim
Bende rakibem olmanı isterdim
Hiç kaçamaksiz bol sporla bı kendimizi gorelimmi ben kaçamak olmayınca veriyorum sen ozamandami gitmiyor

İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: tb ekmeğine tost
Öğle:6 ızgara köfte,ayran,salata,1dlm ekmek kadar yufka ekmek
Akşam:1 kurupatlıcan dolması,15 ince etli yaprak sarma,yoğurt,çorba
1.5 lt su,eve geç geldiğim için spor yapamadım bugün
moni Wydra

Bende rakibem olmanı isterdim
Hiç kaçamaksiz bol sporla bı kendimizi gorelimmi ben kaçamak olmayınca veriyorum sen ozamandami gitmiyor
Ben sana hayranım zaten.olur bir deneyelim belki senin gazınla inişe geçerim.mesela yarın konyaya gideceğim etli ekmek yememeye söz verdim kendime

Ben sana hayranım zaten.olur bir deneyelim belki senin gazınla inişe geçerim.mesela yarın konyaya gideceğim etli ekmek yememeye söz verdim kendime
Tamam yarından itibaren başlıyoruz
Bana diyetisyenim gözleme etli ekmek tarzı şeyleri yedirirdi ama yarısını ye yanına bol salata ve ayran akşamı dengelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…