Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızınGünaydın arkadaşlar
Kızım biraz rahatsız dün gece çok sıkıntı yaşadık o yüzden menü paylaşamadım birazdan paylaşıcam
Çok iyi şükür maşallahı var diş çıkarma dönemi bazen ateşi çıkıyo..Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın
hoşgeldin canım.merhaba herkese. boy 153 kilo 60. tüp bebekten dolayı 5 kilo aldım. önümüzdeki ay transfer olacak o zamana kadar en az 5 kilo vermem gerekiyor. daha önce de diyet yapmıştım watsap grubundan 10 günde 3 kilo vermiştim. insallah burada hepimiz amacımıza ulaşırız
hoşbulduk canmmmmhoşgeldin canım.
Köftenin yanında ekmek olmasa bide salata olsa arada da tost olmasaymis iyiymişbugünkü menüm
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
1 sb süt
öğle
4 ızgara köfte
1 dilim kızarmış köy ekmeği
1 sb ayran
ara
2 dilim kepekli ekmekten tost
akşam
1 kase tarhana çorbası
5 kuru kayısı
su: 3.5lt
spor yok
Tebrik ederim darısı hepimizin başına
Benim de kadın izin aldı Pazartesiye kadar.dğn uykusuz nöbet çıkışı ben baktım tüm gün baş ağrısıyla.bugün eşim sabahın köründe anneme götürdü.KızlAr bakıcı işi birakti gitti iki bebeynen okula gittim. Öğleden sonra babaya biraktm şükr. Ama annelik ne zor ya. Küçüğü komsuya birakmstim ağlıyor Die aradi o yagmurda nasıl sürdüm arabayı neler yaşadım gormeliydnz hep bi kosusturma gecti. Ama aklımda diyet gene var sabah ne yedim bakım bi.
Aslında tam olarsk aynı kilodayız ama 2 aydır yerimde sayıyorum.ben olabilmeyi isterdim ama umudumu kaybettimŞimdi arkadaşlar
Şöyle kendime dişli bir rakip arıyorum
Göze göz dişe diş benimle yarışacak kesinlikle taviz vermeyecek
Ben 68 kiloyum 60 li kilo aralığı olur
Bende rakibem olmanı isterdimAslında tam olarsk aynı kilodayız ama 2 aydır yerimde sayıyorum.ben olabilmeyi isterdim ama umudumu kaybettim
Ben sana hayranım zaten.olur bir deneyelim belki senin gazınla inişe geçerim.mesela yarın konyaya gideceğim etli ekmek yememeye söz verdim kendimeBende rakibem olmanı isterdim
Hiç kaçamaksiz bol sporla bı kendimizi gorelimmi ben kaçamak olmayınca veriyorum sen ozamandami gitmiyor
Tamam yarından itibaren başlıyoruzBen sana hayranım zaten.olur bir deneyelim belki senin gazınla inişe geçerim.mesela yarın konyaya gideceğim etli ekmek yememeye söz verdim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?