Tabiki canm vereyim hemen:) ben öğretmenim gün içinde çalıştığım için foruma pek takılmıyorum. Ama yazılanları okuyorum.Melek Ada kız sen yeni geldin sessiz sedasızsın nerelerdesin?
Ekliyorum seni listeye menünü alayım bugünün
Tabiki canm vereyim hemen:) ben öğretmenim gün içinde çalıştığım için foruma pek takılmıyorum. Ama yazılanları okuyorum.
Kahvaltı 1 elma
Öğle 12: çorba 4 tane ızgara köfte çay
Ara öğün: kefir
Akşam çok az tatlıçay
1,5 litre su
40 dakika pilates
Bu arada günlük mü tartılıyoruz
Aynen canım ye afiyet olsun :)Konyaya eltime geldim.günü varmış tesadüf.birsürü yiyecek vardı midem rahatsız dedim yemedim.ama akşam etli ekmekçiye gidilecek.porsiyonun yarısını yemeyi düşünüyorum ayranla
Ben dün menü bildiriminde bulunmuş olmam lazımNeden bu kadar az menü bildirimiyle başladık bu hafta?
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Amor-a 01+0 @obezzto 1+360 zeyneppk 0@Shezofren88 0@KumsalveDeniz 01+0 @hedef56 0IKokunhuzur 1+0 @Sade01 1+0 @GIDI 1+0 @optumkibbye 060kiloyum 0@breeze3535 1+0 vorones 0@gulsahhh01 0@gezegenfeza 1+333 Wydra 1+180 @Ssy8491 0@MorVampirella 0@Zerosima 0@birbusra 01+50 @Zhre_ 0almora34 1+75 1+150 _Phantom-Opera_ 1+0 1+140 @kkelebeketkisi 01+60 kackaloribu 1+120 @benarya 0@Antepia27 1+304 @sara_28 1+90 1+180 @Zereno 1+0
Canım özellikle bugünkü menünden bahsediyorum nasıl dayanıyorsun sen bu şekildeİyi akşamlar hanımlar dün ve bugünbu menümü yazayım
Sabah 1 muz
Öğlen 1kk cezerye
Akşam kavurmalı bulgur pilavı bir tabak ve salata
1.5 l su
Eşimin dopumgünüydü minik bi dilim pasta yedim
Spor yok 2500 adım
Bugün
Sabah 1 muz
Öğlen sütlü kahve
Akşam salata
2 l su
6500 aldım
@Wydra
Sosyal bilgiler şanlıurfadayım
olsa keşkeEv işine hala puan yok mu
Kız vala yoğundum du bakcam
Ulen huzur. .. gecmsiin beni. Yüzde neyin hesaplayin ule. Senin kilondayken ben de 500 veriodum. Sen 60tan duserken gorcem seniYehuuuu ben kazandım-500 gördüm ben bu hafta
Hirsindan zaar. OH olsun. Ben de 30 dk koşulu yürüdüm aksam naber. Ha gelip geç vakti saçma sapan çay saatlikleri gömdüm ama olsnWydra saate bakmadım üşenmedim 600 bölgesel hareket yaptım üzerine de 50 mekik çektim heryerin ağrıyor
Yok gi. Izne listedeyken ayrilmistim tam gaz burdayım. Hafta sonu pek gelemiom da. Yarın da misafir var. Bugün de ablama gittim kahvaltı ya. Ama diyeti unutmadimyeni gelen arkadaşlar hogeldiniz ..
gerçekten hastaydım arkadalar sesim çıkmıyor bugün bile. ama şükür ateş ve halsizlik yok artık..diyete daha sıkı sarılıcam bu hafta ..
sizler nasılsınız epey bir geriye gittim..
vorones izne mi ayrıldın gitmeseydin iyidik :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?