Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canım ye afiyet olsun :)
Maşallah azmine gündüz yemediklerin için
Gündüz çok iyi gittim etli etmeği bol salata ayranla yedim.akşam eve gidildi sütlü bir tatlının kenar kısmını ve bir lokmalık kurabiye yedim.çok özür dilerim senden bugün sözümü tutamadım misafirlik işi bozdu.ama bugün kahvaltımı sade yapacağım.muhtemelen poaça börek vs çıkaracaklar masaya Allahtan onları çok aramam.öğleden sonra gibi de yola çıkacağız eve gidince spor yaparım 30dk

Afiyet olsun canım.bence herzamanki gibi çok güzel sarma ince ve sayısı fazla değilse tabi.spor niye yapamadın ?

Günaydın kızlar.dün çok yorgundum menümü şimdi yazacağım
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1/2 dlm tb ekmek
Öğle:2 ızgara köfte,chialı yoğurt,tere
Ara:çok az kabak çekirdeği
Akşam: 1 porsiyon etli ekmek,salata, ayran
Çok küçük sütlü tatlı,1lokmalık kurabiye
1.5lt su,40 dk da 500 kalori tony karen hill cardio yaptım( uzun uzun yazdım ki göz doldursun

Estağfurullah canım bende sarma yedim bende senden özür dilerim inşallah bu hafta bu sondu

Günaydın arkadaşlar. Ben de yediğim haltları yazmak istiyorum size.. Dün gece zar zor çocuğu 11 den sonra uyuttuktan sonra benim van dam kılıklı eşim dedi ki çay demle hadi dedim demleyim zaten şekersiz içiyorum. Ama yetmez dedi ki hoşbeş getir getirdim ... Yarım paket gofret yedim 54 e inen kilom bu sabah 1 günde 54.7 idi
Eşim benle dalga geçiyo gıcık adam. Kendisi üçgen vücutlu istiyo ki ben de onun gibi olayım ama onun gibi de yiyeyim çünkü o günde iki saat fitness antrenmanı yapıyo ben ?
Neyse affedin beni çok özür dilerim

Olur öyle kaçamaklar dünde ben yaptım kızartma patates yedim insan bir kere baktı mı tadına gidiyor gerisi

branşlarınız nedir öğretmenlerim Melek Ada Wydra

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeniyim.

Ben dün menü bildiriminde bulunmuş olmam lazım

Evet senin bildirimi başkasına vermişim yanlışlıkla düzelttim. O kişi de obezzto kız sen niye menülerini yazmıyon bakim?

Eline emegine sağlık benim başlangıç 63.6 idi hedefi dé 57 yaptım
Bi de şu sodaki henüz gelmeyen p.tesi değil zaar ay inşallah bu hafta şu 59 ü göreyim

Düzelttim hemen listeden

Benim başlangıç kilom 106.5 hedefim 65 canım

Ekledim listeye

Öğretmen olduğunu bilmiyordum

Hihi Baya öğretmen var bizim grupta

evet çoğunluk öyleymiş

Olur öyle kaçamaklar dünde ben yaptım kızartma patates yedim insan bir kere baktı mı tadına gidiyor gerisi
Keşke karnımı doyuracak bişey yeseydim ya boş şeyler yiyip kalori almak da kötü ne karnım doydu ne gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…