Gündüz çok iyi gittim etli etmeği bol salata ayranla yedim.akşam eve gidildi sütlü bir tatlının kenar kısmını ve bir lokmalık kurabiye yedim.çok özür dilerim senden bugün sözümü tutamadım misafirlik işi bozdu.ama bugün kahvaltımı sade yapacağım.muhtemelen poaça börek vs çıkaracaklar masaya Allahtan onları çok aramam.öğleden sonra gibi de yola çıkacağız eve gidince spor yaparım 30dkAynen canım ye afiyet olsun :)
Maşallah azmine gündüz yemediklerin için
Afiyet olsun canım.bence herzamanki gibi çok güzel sarma ince ve sayısı fazla değilse tabi.spor niye yapamadın ?Merhaba hayırlı geceler
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
4-5 dilim ev yapımı sucuk
Domates roka maydanoz dereotu
Kapyabiber tostu
Peynir
Öğle :
5 kaşık etli bezelye yemeği
Akşam :
4-5 kaşık cigerli bulgur köfte
Sarma
Turp
Su 1.5 lt
Spor yok
Wydra canım dün menü bildirdim sanırım
Tabiki yazarım:)Aaaa ben de ogretmenim
Arada yaz sohbet muhabbet olsun birbirimizi taniyalim
Hayir sadece pazartesi ve cuma gunleri tartiliyoruz.
Canım dün yoğun geçti yapamadımAfiyet olsun canım.bence herzamanki gibi çok güzel sarma ince ve sayısı fazla değilse tabi.spor niye yapamadın ?
Estağfurullah canım bende sarma yedimGündüz çok iyi gittim etli etmeği bol salata ayranla yedim.akşam eve gidildi sütlü bir tatlının kenar kısmını ve bir lokmalık kurabiye yedim.çok özür dilerim senden bugün sözümü tutamadım misafirlik işi bozdu.ama bugün kahvaltımı sade yapacağım.muhtemelen poaça börek vs çıkaracaklar masaya Allahtan onları çok aramam.öğleden sonra gibi de yola çıkacağız eve gidince spor yaparım 30dk
Günaydın arkadaşlar. Ben de yediğim haltları yazmak istiyorum size.. Dün gece zar zor çocuğu 11 den sonra uyuttuktan sonra benim van dam kılıklı eşim dedi ki çay demle hadi dedim demleyim zaten şekersiz içiyorum. Ama yetmez dedi ki hoşbeş getirgetirdim ... Yarım paket gofret yedim 54 e inen kilom bu sabah 1 günde 54.7 idi
Eşim benle dalga geçiyo gıcık adam. Kendisi üçgen vücutlu istiyo ki ben de onun gibi olayım ama onun gibi de yiyeyim çünkü o günde iki saat fitness antrenmanı yapıyo ben ?
Neyse affedin beni çok özür dilerim
Yok gi. Izne listedeyken ayrilmistim tam gaz burdayım. Hafta sonu pek gelemiom da. Yarın da misafir var. Bugün de ablama gittim kahvaltı ya. Ama diyeti unutmadim
hoşgeldinizSosyal bilgiler şanlıurfadayım
Öğretmen olduğunu bilmiyordumAaaa ben de ogretmenim
Arada yaz sohbet muhabbet olsun birbirimizi taniyalim
Hayir sadece pazartesi ve cuma gunleri tartiliyoruz.
Ben dün menü bildiriminde bulunmuş olmam lazım
Eline emegine sağlık benim başlangıç 63.6 idi hedefi dé 57 yaptım
Bi de şu sodaki henüz gelmeyen p.tesi değil zaaray inşallah bu hafta şu 59 ü göreyim
Benim başlangıç kilom 106.5 hedefim 65 canım
Öğretmen olduğunu bilmiyordum
evet çoğunluk öyleymişDin Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeniyim.
Evet senin bildirimi başkasına vermişim yanlışlıkla düzelttim. O kişi deobezzto kız sen niye menülerini yazmıyon bakim?
Düzelttim hemen listeden
Ekledim listeye
HihiBaya öğretmen var bizim grupta
hoşgeldiniz
Bende sınıf öğretmeNiyim
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeniyim.
Sosyal bilgiler şanlıurfadayım
Keşke karnımı doyuracak bişey yeseydim yaOlur öyle kaçamaklar dünde ben yaptım kızartma patates yediminsan bir kere baktı mı tadına gidiyor gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?