Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ulen huzur. .. gecmsiin beni. Yüzde neyin hesaplayin ule. Senin kilondayken ben de 500 veriodum. Sen 60tan duserken gorcem seni
Ohoo bebeğim sen bakma benim şuanki kiloma son kilolarımı veriyorum Aralık’ta gruba başladığımda 75tim ben iki sene önce de 86ydım şuan en son kiloları vermekteyim. Hala iddiamı koruyorum hee

Eline emegine sağlık benim başlangıç 63.6 idi hedefi dé 57 yaptım
Bi de şu sodaki henüz gelmeyen p.tesi değil zaar ay inşallah bu hafta şu 59 ü göreyim

Hirsindan zaar. OH olsun. Ben de 30 dk koşulu yürüdüm aksam naber. Ha gelip geç vakti saçma sapan çay saatlikleri gömdüm ama olsn
Ahahahah ay çok alemsin ya senin hesap bi 59u göreydim senelerdir göremedim ben o kiloyu ya

Koşulu yürüyüş süper olmuş senin için ah o çay saatlerini azaltabilsen süper olacak senin için

Ohoo bebeğim sen bakma benim şuanki kiloma son kilolarımı veriyorum Aralık’ta gruba başladığımda 75tim ben iki sene önce de 86ydım şuan en son kiloları vermekteyim. Hala iddiamı koruyorum hee
Ben kaçırdım mi bilmiorum. Birine rakiplik teklif etmistim. Senle gene bu hafta kapisalım mi. Ben bugun ü ve yarını hep tehlike lerle geciriom da hafta içinden umitliyim

Ahahahah ay çok alemsin ya senin hesap bi 59u göreydim senelerdir göremedim ben o kiloyu ya

Koşulu yürüyüş süper olmuş senin için ah o çay saatlerini azaltabilsen süper olacak senin için
Sorma kuzum. Dün 1 buçuk lahmacun yedim saat 17.30 gibydi. Geldim eve 21 den sonra uyumusum ama çay saati yapmadan bi mutlu oldum ki. Ben vaz gceemiom ya. Pufff. Ama söz artık bukdar abartmicam.
Misafirlikte bugün bisuru övgü aldım. Zayıflamssin falan. . Dienler. Havaya griom hemen. 59 ü istiom bu hafta. Yaaa

Dünkü menu
Sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir 3 zeytin

Öğle ne yedi mmm
Yarım haşlama yumurta
. 1 elma 1 kase yoğurt
2 dilim peynir 2 zytin 1 lokma ekmek
Aksam
1 buçuk lahmacun
1 tatlı kaşığı bal
1 çatal Lor peynir lavasla
Salata
Spor yok su 2lt

Ben kaçırdım mi bilmiorum. Birine rakiplik teklif etmistim. Senle gene bu hafta kapisalım mi. Ben bugun ü ve yarını hep tehlike lerle geciriom da hafta içinden umitliyim

Tamam olur valla ben çok sevdim böyle kapışmayı
Bende bugünü atlattım da yarından korkuyorum

Bende arada lahmacun yiyorum ya bence ölçün ve saatin gayet iyi.

Gerçekten insanlar fark ettiğinde inanılmaz motive oluyor insan. Kız 60.0 değil misin gelmiş 59 bence yarın dikkat et Pazartesi kesin görürsün

Bugün ku menu
Sabah ılık limonlu şu
11.00
5 6 patates kızartma
1 yumurta ile sucuk kızartma
4 5 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
Yarım simit çok az poğaça (misafirlik ve saati geç olunca böyle oldu )

Ara 1 dilim muhallebi ve kahve

17.30 dışarıda
3 kofte
1 koca tabak salata . Ama içinde kısır pancar tursusu patates ve mısır Vs. Olan karmaşa bi salata tabağı doyurucu idi
22.00 çay saati
2 hurma 2 kayısı 3 petibör bi avuç leblebi ve cekrdek. 1 çay tabağı kadar siyah sarı üzüm
4 mini cikiletalii top.
Spor tempolu 30 dk yürüyüş
Su 3 é yakın Wydra moni

Bende arada lahmacun yiyorum ya bence ölçün ve saatin gayet iyi.

Gerçekten insanlar fark ettiğinde inanılmaz motive oluyor insan. Kız 60.0 değil misin gelmiş 59 bence yarın dikkat et Pazartesi kesin görürsün
Bu gidisle goremicem gibi. Sıkıyim biraz ya. Yarın yemek ler hazırlicam. Abartirim ben gene ya. Tut benı. Huzurrr

canım o takıma geldiğin ilk kilon, listeye deneme sürecinden sonra girdin.
IKokunhuzur (73,9/72,2/1,7/% 2,30)Yeni üye. Bt: 10.12.2018 Bk: 77 H:65

Kaptanım bu alıntını kaçırmışım ben ve şuan çok utandım bu konuyu bana bir iki defa daha açıklamıştın ay takılmış kalmışım aynı yerde resmen bu sefer anladım söz bidaha düzeltmeyeceğim

Bu gidisle goremicem gibi. Sıkıyim biraz ya. Yarın yemek ler hazırlicam. Abartirim ben gene ya. Tut benı. Huzurrr
Misafirin gelecekmiş riskli bölgedesin terk et o ortamı şaka bi yana kendinin de yiyebileceği bişey ekle menüye ve sofrada ona ağırlık ver doyunca diğerlerini ucundan tatsan bile gözün de doyar bak bu bende çok işe yarıyor

Yorum yapacaktım misafirlikteydim demişsin köfte salata iyi bide şu çay saati olmasaydı

Benim başlangıç kilom 106.5 hedefim 65 canım

Canım ben de aynı durumdayım bugün yeni bir başlangıç yapalım.pişman olma yerine önümüze bakalım

Ben dünkü menümü şimdi yazacağım dün gece erken uyudum yol yorgunluğuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…