Ben de ezan okunurken bunun duasını ediyorum resmen artıkİnnnşallah zayıflarız ya :)
Zayıflarız zayıflarız. Ben hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ilk defa çok ciddi ve istikrarlı bişey yapıyorum.. İlk başladığımda 58 dim şimdi 52.7 oldum ve bunların hepsi 1 ayda oldu.. Tek yaptığım kalori hesabı.. Gayet de güzel besleniyorum eskiye göreBen de ezan okunurken bunun duasını ediyorum resmen artıkannecim diyodu telefonda zayıfla diye sana dua ediyorum diye, şimdi bende başladım
İnnnşallahhZayıflarız zayıflarız. Ben hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ilk defa çok ciddi ve istikrarlı bişey yapıyorum.. İlk başladığımda 58 dim şimdi 52.7 oldum ve bunların hepsi 1 ayda oldu.. Tek yaptığım kalori hesabı.. Gayet de güzel besleniyorum eskiye göre
Ben bu sefer hurma yoğurt yada sadece su orucu yapmayı düşünüyorum. Hiç şansın yokTeşekkürler
benimde yavaşlar artık. Kolayı bıraktım su içmeye başladım o yüzden hızlı gitti. Hadi kapışak
kkelebeketkisi teşekkürler :)
Bende yiyemiyorum, ya kaynatıp sarısını yiyorum yada yumurtanin ip gibi olan yerini temizleyip iyice çırpıyorum, içine pastırma, peynir, ceviz, karabiber koyup az tereyağında pişiriyorum.Menü bildireyim hemen
sabah : Minnak kepekli ekmek domates salatalık peynir sandiviç
öğlen : Çorba , Salata
Akşam: 3 yumurta sarısı 2 dilim ekmek (beyazını yiyemiyorum da)
su :2lt
spor: 40 dk yürüme
Wydra
Yolun açık olsun canımCanlAr yolq çıktık . Gece varicaz galiba . Ben menu yazayim
ben 1000 i bulmuyorum genel de ya.. metabolizmam aşırı yavaş benim çünkü
Mesaii bitiyor. Eve gidem tavuk atam firina
CanlAr yolq çıktık . Gece varicaz galiba . Ben menu yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?