Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın
Menü

Sabah 2 dilim hellim 1 wasa 6 zeytin 1 kapya biber konservesi

Öğlen kabak çorba 2 kaşık yoğurt lu 2 yk yesiL mercimek

İkindi 2 kivi 6 badem 1 tl tahin

Aksam 3 köfte 4 kaşık yoğurt 4 kaşık yeşil mercimek

Spor 20 dk kardiyo +50 dk fitness +30 dk açıkhava yürüyüş

1 kahve 1 yeşil çay 2 madem suyu

***cilt maskesi :))) Wydra

Merhabalar, takıma katılmak istiyorum.
İsim(isteğe bağlı)
Boy: 162
Mesleğim: Öğretmen
Şu anda çalışıyorum.
Evliyim. 6 aylık bir kızım var. Emzirme durumum yok günde bir kere makina ile sağdığm sütü şifa niyetine verebiliyorum.
Eşimin mesleği gereği Şırnak'ta yaşıyoruz.
Kilo alma hikayem: öğrencilik yıllarım boyunca hep 52 kiloydum. Beş yıl önce kilo alımım işe başlamam ile birlikte başladı. Yaklaşık 2 yıl önce düğün zamanı 69 dan 61 kiloya kadar düştüm bu sürede 2.takımda deneme sürecindeydim aynı zamanda. (bu akşam baktığımda kapatıldığını gördüm.) Hamileliğimle birlikte tekrar kilo almaya başladım en son tartıda 78 gördüm. Doğumdan sonra aldığım kiloların birçoğunu verdim ama süt yapması için tüketilen onca tatlı ve hoşaflarla, Çaylarla geri aldım. Kızım ek gıdaya başladı ve formül mama ile besleniyor. Daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum.
Şuanki kilom:76.3
Hedefim : 54

Hoşgeldin canım

Merhabalar,
Öncelikle hoşbuldum.
38 yaşındayım. Boyum 160 kilom 78. Isveç, Stockholm'de yaşıyorum. Inşaat mühendisiyim, evimden çalıştığım kendime ait küçük bir şirketim var. Genelde bilgisayar başında çalıştığım için dışarda olduğum zamanlarda toplu taşıma ya da araba yerine bisiklet ya da tabanvay kullanıyorum :) Evliyim. 15, 7 ve 2 yaşlarında 3 evladım var.
Kilo almaya müsait bir genetiğim var ama durumu idare edebiliyordum. Son doğumdan sonra kilolarımı atamadım bir türlü. Bu da beni depresif yaptı. Zaten veremeyeceğim neden uğraşayım ki dedim durdum. Ama artık buna dur demek istiyorum. Spor ve sağlıklı beslenmeyle (şok diyetlerden kaçınıyorum) eski kiloma dönmeyi hedefliyorum. Bunu da iki aşamada yapmak istiyorum. Ilk adım 70'e inmek, sonra 62'ye dönmek. 40 yaşıma sağlıklı bir kadın olarak girmek istiyorum.
Her zaman bu kadar uzun yazmayı düşünmüyorum :) Ilk bildirimim ve menü paylaşımına pazartesi başlayacağım.
Sevgiler, saygılar

menü veriyorum unuttuğum olursa af ola

sabah
tam buğday ekmeği
peynir
yumurta
7 zeytin
domates

aksam
yumurtali patlıcan közlenmiş patlıcan yemeği
1 kase çorba
3 dlm tam buğday ekmeği
salata
ayran

ara
cerez

hafta içi spora gidince bugün ancak temizlik yaptım

su 2-2.5 lt civarında

Wydra

hıoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…