Arabaya yenş binmiştik daha öksürünce midesi falan bulandı sandım arkamı döndüm ki nefes alamıyor çocuk çok zorlaştırdı arabada olmamız babası öne çekip çıkardı hemen arabadan öyle müdehale ettikÇok geçmiş olsun canımm Allah korumuş ya iyi farketmişsiniz çabucak müdahale etmeniz de çok iyi olmuş
Ay canım çok geçmiş olsun en korktuğum şey Rabbim korumuş
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun @lKokunhuzur
selam 10.takımbugün hiç giremedim kk ya kusura bakmayın
Wydra bugün menü yazamıycam zira yazılacak bir menüm yok sadece 9500 adım yürüyüşüm var
Büyük geçmiş olsun canımKızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Arabaya yenş binmiştik daha öksürünce midesi falan bulandı sandım arkamı döndüm ki nefes alamıyor çocuk çok zorlaştırdı arabada olmamız babası öne çekip çıkardı hemen arabadan öyle müdehale ettik
Sağıl canım gerçekten allah korudu çok çaresiz hissediyor insan böyle zamanlarda kendini
Birbirimize baya yakınmışız bende karşiyakadayimYenimahalledeyim bende demetevler tarafında
Çok geçmiş olsunKızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Yeni biri daha geldi zannettimBen geldimmmWydra kuzum ben isim değişikliği yaptım eskiden ssy8491 di
Hem dünün hem bugünün menüsünü vereyim
Cuma günü oruçluydum
Sahurda
Yumurta peynir domates salatalık zeytin
Iftarda
1 kase çorba
Patates salatası
Ayriyetten yeşillik salatasida yedim
Su 1.5 lt
Spor 88 dk tempolu yürüyüş
Bugünün menüsü
Sabah
2 adet paçanga böreği
Domates
Salatalık
Öğlen
Yoğurtlu müsli
Akşamda
1 kase çorba
Salata
Su 2ltyi bulmuştur
Spor bugünde 104 dk yürümüşüm 7 km yol yapiyo
Bide sayılırsa 2 saatlik bir ütü maratonum var
Wydra kuzum 2 günlük menü
çok geçmiş olsun canım.panik halini tasavvur ettim de Allah kimseyi çocuğuyla sınamasınKızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
çok kötü şeylerneler yedin
Ayyy çok geçmiş olsun Allah korumuşKızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
O kadar iyi anlıyorum ki seniSevgili takımım. Ben bu iki gün menu vermiyim gerçekten kitliktan çıkmış gbi yiyorum. Umarım telafisini yapabilrm
Yok ablam benim klubün gediklisiYeni biri daha geldi zannettim
Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?