İçim açıldı valla
Gelenler temiz bulsun bari
Hoşgeldin kilolarımızda yaşlarımız da boyumuz da birbirne çok yakın inş ikimizde hedefimize ulaşırız :)Merhaba herkese
Ben de takımıniza katılmak istiyorum, sizi 3. Luge tasiyabilirim bence :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Cle :)
Yaşınız : 28
Boyunuz: 162
Mesleginiz: Memur
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: çocuğum yok
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluyum. Hep üç kilo ver, beş kilo al diye diye arttı kilom. Hiçbir zaman incecik bir insan olmadım. Yani biraz yapı, biraz sağlıksız beslenme :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlıklı bir hayat sürmek için kilo vermek istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Ben hedefleri olan, normalde bu hedefleri için sıkı çalışan bir kadınım. Ama konu kiloma gelince kendimi böyle kabullendigim için sanırım bir türlü tam olarak zayiflayamadim. Eğlenceli, gezmeyi seven, iyi yemek yapmayı ve yemeyi seven, kitaplara aşık bir arkadasinizim :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayir
Şu anki kilonuz: 93.2
Hedef kilonuz: 68
Bu tam ihtiyacım olan bi söz iyi denk geldim
Gayet güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar herkese.bugünkü menüm
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1/2dlm ekmek
Ara:1 avuç kuruyemiş,1 portakal
İkindi:tavuk ızgara,3-4 kaşık tavuklu pilav,salata,2 çiğköfte,1 kaşık humus,1 kaşık patlıcan salatası
1ısırık oğlumun çikolatalı kekinden
30dk cardio,1.5 lt su
Harika deyince bende heveslenmiştim :)afiyet olsun ev yapımı waffleArkadaşlar size harika bi menü paylaşıyorum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 yumurta ve 3 parça sucukla sucklu ymrta
5 zeytin
Yarım kk peynir
3 dilim salatalık 3 dilim domates
Öğlen
1.5 kase mercimek çorbası
2 mini armut
Akşam
Semizotu yemeği
1 tabak bulgur pilavı 1 küçük kase yoğurt
Çay yanına
Meyveli waffle bizzat ben yaptım
Spor yok
Su 1.5 lt
Wydra
Çok güzelmiş afiyet olsunGünaydın
Menü
Sabah 2 dilim hellim 1 wasa 6 zeytin 1 kapya biber konservesi
Öğlen kabak çorba 2 kaşık yoğurt lu 2 yk yesiL mercimek
İkindi 2 kivi 6 badem 1 tl tahin
Aksam 3 köfte 4 kaşık yoğurt 4 kaşık yeşil mercimek
Spor 20 dk kardiyo +50 dk fitness +30 dk açıkhava yürüyüş
1 kahve 1 yeşil çay 2 madem suyu
***cilt maskesi :)))Wydra
Natsumee beni hatırladın mı? 2.takımdaydım bende hoşgeldin :) en son hamilelik haberini vermiştin maşallah almışsın kucagına Allah bağışlasın canımMerhabalar, takıma katılmak istiyorum.
İsim(isteğe bağlı)
Boy: 162
Mesleğim: Öğretmen
Şu anda çalışıyorum.
Evliyim. 6 aylık bir kızım var. Emzirme durumum yok günde bir kere makina ile sağdığm sütü şifa niyetine verebiliyorum.
Eşimin mesleği gereği Şırnak'ta yaşıyoruz.
Kilo alma hikayem: öğrencilik yıllarım boyunca hep 52 kiloydum. Beş yıl önce kilo alımım işe başlamam ile birlikte başladı. Yaklaşık 2 yıl önce düğün zamanı 69 dan 61 kiloya kadar düştüm bu sürede 2.takımda deneme sürecindeydim aynı zamanda. (bu akşam baktığımda kapatıldığını gördüm.) Hamileliğimle birlikte tekrar kilo almaya başladım en son tartıda 78 gördüm. Doğumdan sonra aldığım kiloların birçoğunu verdim ama süt yapması için tüketilen onca tatlı ve hoşaflarla, Çaylarla geri aldım. Kızım ek gıdaya başladı ve formül mama ile besleniyor. Daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum.
Şuanki kilom:76.3
Hedefim : 54
Hoşgeldin inş hedefine ulaşırsınMerhabalar,
Öncelikle hoşbuldum.
38 yaşındayım. Boyum 160 kilom 78. Isveç, Stockholm'de yaşıyorum. Inşaat mühendisiyim, evimden çalıştığım kendime ait küçük bir şirketim var. Genelde bilgisayar başında çalıştığım için dışarda olduğum zamanlarda toplu taşıma ya da araba yerine bisiklet ya da tabanvay kullanıyorum :) Evliyim. 15, 7 ve 2 yaşlarında 3 evladım var.
Kilo almaya müsait bir genetiğim var ama durumu idare edebiliyordum. Son doğumdan sonra kilolarımı atamadım bir türlü. Bu da beni depresif yaptı. Zaten veremeyeceğim neden uğraşayım ki dedim durdum. Ama artık buna dur demek istiyorum. Spor ve sağlıklı beslenmeyle (şok diyetlerden kaçınıyorum) eski kiloma dönmeyi hedefliyorum. Bunu da iki aşamada yapmak istiyorum. Ilk adım 70'e inmek, sonra 62'ye dönmek. 40 yaşıma sağlıklı bir kadın olarak girmek istiyorum.
Her zaman bu kadar uzun yazmayı düşünmüyorum :) Ilk bildirimim ve menü paylaşımına pazartesi başlayacağım.
Sevgiler, saygılar
Güzel görünüyor afiyet olsunmenü veriyorum unuttuğum olursa af ola
sabah
tam buğday ekmeği
peynir
yumurta
7 zeytin
domates
aksam
yumurtali patlıcan közlenmiş patlıcan yemeği
1 kase çorba
3 dlm tam buğday ekmeği
salata
ayran
ara
cerez
hafta içi spora gidince bugün ancak temizlik yaptım
su 2-2.5 lt civarında
Wydra
Ay çok beğendim çok güzel olmuş afiyet olsun :)Bugünkü menüm;
Kahvaltı:
2 tahıllı ekmek arasına beyaz peynirle tost
4 zeytin
Yeşilçay
Öğle:
Tarhana çorbası
4 yk bamya yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: salata
Akşam:
4 yk barbunya yemeği
1 yk pirinç pilavı
Yatmadan: yeşilçay
1,8 litre su
20 dk tempolu yürüyüş
Wydra
Hoşgeldin canım
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.inşallah hep birlikte kilolarımızı veririz
Yeni gelen arkadaşlar hooşgelmiş
Birlikte çok güzel sağlıkla zayıflarız inşallah
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize, hoş buldum.Hoşgeldin kilolarımızda yaşlarımız da boyumuz da birbirne çok yakın inş ikimizde hedefimize ulaşırız :)
Bu tam ihtiyacım olan bi söz iyi denk geldim
Gayet güzel canım afiyet olsun
Harika deyince bende heveslenmiştim :)afiyet olsun ev yapımı waffle
Çok güzelmiş afiyet olsun
Natsumee beni hatırladın mı? 2.takımdaydım bende hoşgeldin :) en son hamilelik haberini vermiştin maşallah almışsın kucagına Allah bağışlasın canım
Hoşgeldin inş hedefine ulaşırsın
Güzel görünüyor afiyet olsun
Hoşgeldin canım takımımızaKızlar çok teşekkür ederim hepinize, hoş buldum.
Zereno hatırlamaz olur muyum
Seni tekrar gördüğüme, tekrar aynı takımda olmamıza çok sevindim.
Evet kucağıma aldım da büyüyor bile, sen nasılsın görüşmeyeli?
Teşekkür ederim. Hoş buldum.Hoşgeldin canım takımımıza ❤
Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
@Amor-a | 0 | ||||||
| 1+180 | 0+75 | |||||
| 1+240 | ||||||
| 1+180 | ||||||
| 0 | 1+0 | |||||
| 1+0 | ||||||
S Sade01 | 1+255 | 120 | |||||
| m | m | m | m | m | m | m |
| 0 | ||||||
| 1+0 | ||||||
| 1+0 | ||||||
G gulsahhh01 | 0 | ||||||
| 1+140 | ||||||
@Ssy8491 | 0 | ||||||
@MorVampirella | 0 | ||||||
| 0 | ||||||
| 0 | ||||||
| 0 | ||||||
| 1+120 | ||||||
| 1+360 | 1+0 | |||||
| 1+165 | 1+80 | |||||
| 1+180 | ||||||
| 0 | ||||||
| 1+300 | 1+0 | |||||
| 0 | ||||||
| 0 | 1+0 | |||||
| 1+123 | ||||||
| y | ||||||
| y | 1+20 | |||||
T Tombisko | y | y | y |
Sağol canım benim teşekkür ederimAy çok beğendim çok güzel olmuş afiyet olsun :)
Verilmiş sadakanız varmış, Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Okurken cız etti içim, kendi kızım gözümün önüne geldi. Miniklerimize bir şey olmasın.Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Hoşgeldin canım bende senin gibi doğum sonrası buraya geldim :) inşallah verecegiz emzirirken güzel kilo veriliyorMerhabalar, takıma katılmak istiyorum.
İsim(isteğe bağlı)
Boy: 162
Mesleğim: Öğretmen
Şu anda çalışıyorum.
Evliyim. 6 aylık bir kızım var. Emzirme durumum yok günde bir kere makina ile sağdığm sütü şifa niyetine verebiliyorum.
Eşimin mesleği gereği Şırnak'ta yaşıyoruz.
Kilo alma hikayem: öğrencilik yıllarım boyunca hep 52 kiloydum. Beş yıl önce kilo alımım işe başlamam ile birlikte başladı. Yaklaşık 2 yıl önce düğün zamanı 69 dan 61 kiloya kadar düştüm bu sürede 2.takımda deneme sürecindeydim aynı zamanda. (bu akşam baktığımda kapatıldığını gördüm.) Hamileliğimle birlikte tekrar kilo almaya başladım en son tartıda 78 gördüm. Doğumdan sonra aldığım kiloların birçoğunu verdim ama süt yapması için tüketilen onca tatlı ve hoşaflarla, Çaylarla geri aldım. Kızım ek gıdaya başladı ve formül mama ile besleniyor. Daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum.
Şuanki kilom:76.3
Hedefim : 54
Ay canım çok geçmiş olsun en korktuğum şey Rabbim korumuşKızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Hoş buldummHoşgeldin canım bende senin gibi doğum sonrası buraya geldim :) inşallah verecegiz emzirirken güzel kilo veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?