Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canim bu yogurt hurma kac gundur yapiyorsun. ben oyle arada 1 er gun yapabilirim. ozellikle hafta sonlari bana iyi gelir.
Ben cumartesi başladım, cuma bitiririm. 3 gün yapanda olmuş, 1 hafta yapanda, 21 gün yapanda.
Bazıları sabah kahvaltı yapıp öğle ve Akşam bunu yapmış, bazıları sabah, öğle normal yiyip akşam bunu yapmış.
Bende bırakınca kilo artarsa bazen( persembe) tüm gün, bazen kahvaltı sonrası bunu yapmayı düşünüyorum

fulyacim nasilsin. ben de yarin tam olarak doyete basliyorum. gel bu sefer ikimiz de basaralim

inşallah canım

saraycam beni r..... dönemleri çok zorluyor artık. özellikle geçen r.... döneminden sonra toplayamadım. bir sağlık programının seviyelerini uygulayacağım. sonra açlık oruçlarına geçeceğim. başarılı olan var. belki ben de miyomlarımdan kurtulurum

Hoşgeldin
Alıntılamışım ama cevaplamamışım
Niye kızalım sana hepimiz zayıflamak istiyoruz

Tam tersi bir durum da oluyor birkaç gün sıkı diyet yapıp da tartıya hiç yansımadığını görünce moralim bozuluyor savsaklıyorum diyeti
Savsaklama erimenin tam olarak zamanını vücut biliyor bazen kaslar bile şişebiliyor ya da ödem oluşabiliyor
moni ile konuşmuşsun zaten
Ya arkadaşlar ben de bu aralar vitamin takviyesi alıyorum sanki kilo verimim biraz azalmış bundan olabilir mi?
Olabilir de olmayabilir de
Niye banlandın kız?
kızlar ya sezaryenden mi kaldı nedi bu karın kısmındaki şişlik beni öldürüyor ya kilo veriyorum ama o çıkıntı orda sanki sinir oluyorum valla

mekik vs çekiyorum bişeler yapıyorum tabiki ama yok
Daha farklı sporlar dene. Mekik üst karın bölgesi için alt karın bölgesi için farklı sporlar öneriliyor.
Mezun olan altı ayda dönemiyor diye biliyorum ben
Sabit tutabilirsen olur diyelim tutabilir misin?
Sabah : tost

Öğlen: çorba, 4 kaşık nohut, turşu

akşam: 5 kaşık mantı

su<.1lt
spor: 40 dk yürüme

Wydra
Çok sağlıksız bir menü olmuş protein sebze vs yok
Merhabalar herkese,
Menü bildirimi yapacağım ama sanıyorum Wydra' yı etiketlemem gerekiyor değil mi? Her kilo ya da menü paylaşımında mı etiketleyeceğim?
Beni etiketlemen görmeme gibi bir ihtimali ortadan kaldırır
Etiketlenmediğim zamanlarda gözümden kaçabiliyor

ben bunu hic denemedim. bana ayran asi cok iyi geliyordu. ilk 2-3 hafta istersem guzel kilo verebiliyorum. sonrasinda arada bir detokslar iyi geliyor bana. sana da iyi gelecek bence.

insallah kurtulursun canim. miyom icin sogan kürü iyi geliyor diye biliyorum.

Hmmm detoksun güzelmiş inşallah istediğin kiloya gelirsin ben sil baştan başladım diyete bugün diyetisyen kontrolüm vardı bayağı bir ödemim varmış ama stresten şişiyorsun dedi diyetisyenim

Amin canım Allahın izniyle annem iyileşecek

bugünkü menüm
sabah
1haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin

öğle
yulaf kepeğinden krep
2 dilim peynir
ayran

ara
1 elma
1 muz

ara
1çb leblebi
4 hurma

akşam
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek
salatalık

ara
1çb leblebi

su: 3, 5 lt
spor 40 dk tempolu yürüyüş
Wydra

selam kızlar

menü bildiriyorum

sabah
cornflakes ve süt karışımı

12.00
light kepekli bisküvi

12.45
1 tabak ıspanaklı toyga çorbası

14.30
yeşilçay

19.00
1 tabak tarhana çorbası
1 tane küçük d börek (gozleme)
salata

2 litre su

1 saat yürüyüş

Wydra

Sabah kahvaltısı
Yulaflı omlet
Beş yeşil zeytin
İki biber bir domates (pişmiş)
İki dilim kaşar peyniri
üç küçük dilim salam (bu ikisini de kızımın artan tostundan çıkardım dışını yemedim)

Ara
Bir bardak yarım yağlı süt
İki parça karabuğday patlaklı bitter çikolata

Akşam
Bir kase karnabahar kısırı
Domates
Salatalık

Ara
Bir yk kuru üzüm
Şade kahve

Su
2 litre

Spor
1,5 saat normal tempo yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…