- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet canımMerhabalar herkese,
Menü bildirimi yapacağım ama sanıyorum Wydra' yı etiketlemem gerekiyor değil mi? Her kilo ya da menü paylaşımında mı etiketleyeceğim?
Ben cumartesi başladım, cuma bitiririm. 3 gün yapanda olmuş, 1 hafta yapanda, 21 gün yapanda.canim bu yogurt hurma kac gundur yapiyorsun. ben oyle arada 1 er gun yapabilirim. ozellikle hafta sonlari bana iyi gelir.
fulyacim nasilsin. ben de yarin tam olarak doyete basliyorum. gel bu sefer ikimiz de basaralim
HoşgeldinWydra
Tanıtayım kendimi,
İsmim Merve 20 yaşındayım. 71.8 kilom boyum 168
Aslında kilom 68 di ama sporu bırakmak zorunda kaldım ve bırakınca da ne yazık ki 3 kilo aldım daha fazla almak istemiyorum
Düzgün beslenmeye çalışıyorum ama şu sıralar o kadar kötü besleniyorum ki bu yüzden lütfen fazla kızmayın bana
Hedef kilom 65 şimdilik.
Savsaklama erimenin tam olarak zamanını vücut biliyor bazen kaslar bile şişebiliyor ya da ödem oluşabiliyorTam tersi bir durum da oluyor birkaç gün sıkı diyet yapıp da tartıya hiç yansımadığını görünce moralim bozuluyor savsaklıyorum diyeti
Wydra moni bişey soracağım Perşembe gününden pazartesine kadar serbest takılmak istiyorum ben izin var mıdır? Yine tartı paylaşırım isterseniz ama artı görme ihtimalim çok fazla istanbuldan misafirlerimiz gelecek annemdeyiz birkaç gün kendimi dinlendirmek istiyorum çok yoruldum diyet kafasından biraz mola iyi gelcek bana.
Olabilir de olmayabilir deYa arkadaşlar ben de bu aralar vitamin takviyesi alıyorum sanki kilo verimim biraz azalmış bundan olabilir mi?
Daha farklı sporlar dene. Mekik üst karın bölgesi için alt karın bölgesi için farklı sporlar öneriliyor.kızlar ya sezaryenden mi kaldı nedi bu karın kısmındaki şişlik beni öldürüyor ya kilo veriyorum ama o çıkıntı orda sanki sinir oluyorum valla
mekik vs çekiyorum bişeler yapıyorum tabiki ama yok
Mezun olan altı ayda dönemiyor diye biliyorum benhm nasıl yapalım o halde kaptanım? İzne ayrılmak istemiyorum ama ben sadece birkaç gün abartabilirim hem psikolojik olarak yoruldum hemde bulunacağım ortamda sakınamayabilirim
sanırım 6 ay dolmadan gelemiyoruz izinde sarayca yazmış ya şimdi.
En iyisi elimden geldiğince dikkat edip artı ile gelmemeye çalışayım ben sonuçta sadece birkaç gün
Çok sağlıksız bir menü olmuş protein sebze vs yokSabah : tost
Öğlen: çorba, 4 kaşık nohut, turşu
akşam: 5 kaşık mantı
su<.1lt
spor: 40 dk yürüme
Wydra
Beni etiketlemen görmeme gibi bir ihtimali ortadan kaldırırMerhabalar herkese,
Menü bildirimi yapacağım ama sanıyorum Wydra' yı etiketlemem gerekiyor değil mi? Her kilo ya da menü paylaşımında mı etiketleyeceğim?
ben bunu hic denemedim. bana ayran asi cok iyi geliyordu. ilk 2-3 hafta istersem guzel kilo verebiliyorum. sonrasinda arada bir detokslar iyi geliyor bana. sana da iyi gelecek bence.Ben cumartesi başladım, cuma bitiririm. 3 gün yapanda olmuş, 1 hafta yapanda, 21 gün yapanda.
Bazıları sabah kahvaltı yapıp öğle ve Akşam bunu yapmış, bazıları sabah, öğle normal yiyip akşam bunu yapmış.
Bende bırakınca kilo artarsa bazen( persembe) tüm gün, bazen kahvaltı sonrası bunu yapmayı düşünüyorum
sara nasilsin annen nasil
insallah kurtulursun canim. miyom icin sogan kürü iyi geliyor diye biliyorum.inşallah canım
saraycam beni r..... dönemleri çok zorluyor artık. özellikle geçen r.... döneminden sonra toplayamadım. bir sağlık programının seviyelerini uygulayacağım. sonra açlık oruçlarına geçeceğim. başarılı olan var. belki ben de miyomlarımdan kurtulurum
insallah en kisa surede Allah şifasını versin.Ben iyiyim canım annemde iyi olacak inşallah
Evet saracım, hurma yoğurt yapıyorum, cumartesi başladım, bugün 4. Günüm, açlık yok iyi gidiyorum. Bu ay hiç kilo verememiş olmamak için buna başvurdum. Cuma akşama kadar yaparım diye düşünüyorum. Akşam kızıma yatıya gideceğiz. Cumartesi düğün var, yine vücut su tutabilir. En geç pazar tekrar dikkat etmeye başlarım.
Seninde Allah yardımcın olsun, kendine iyi bak, annenin size ihtiyacı var. Annene acil şifa, sizlere güç kuvvet diliyorum
insallah en kisa surede Allah şifasını versin.
Geçtiğimiz cuma 71.800 düm
Cumartesi 73.200 ( çoğu ödem)
Bugün 71.000
Ayran aşını senden de öğrensek ?ben bunu hic denemedim. bana ayran asi cok iyi geliyordu. ilk 2-3 hafta istersem guzel kilo verebiliyorum. sonrasinda arada bir detokslar iyi geliyor bana. sana da iyi gelecek bence.
klasik karabugday nohut ve yesil mercimek haslanir 4 er yemek kasigi bir kaba konur icine yogurt ve 2 salatalik rendesi katilir ve afiyetle yenilir. 2 gunluk detoksAyran aşını senden de öğrensek ?
Ayran Aşı ilk yaptigimda iyi geldi, 2. Yaptigimda eksilme olmadıben bunu hic denemedim. bana ayran asi cok iyi geliyordu. ilk 2-3 hafta istersem guzel kilo verebiliyorum. sonrasinda arada bir detokslar iyi geliyor bana. sana da iyi gelecek bence.
insallah kurtulursun canim. miyom icin sogan kürü iyi geliyor diye biliyorum.
denemeye değer benceküçükken. benimkiler büyük artık. yararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?