Perşembe abartmazsam Cuma tartısını atlatmış olurum ertesi Cuma’ya kadar da hurma detoksu ile toparlarım diye düşünüyorumen azından dengeleyip sabit gelmeye çalışmalısın kuzum
Çok iyiGeçtiğimiz cuma 71.800 düm
Cumartesi 73.200 ( çoğu ödem)
Bugün 71.000
Evet, bırakmaya korkuyorum. Sanki bırakırsam geri gelecekmiş gibi hissediyorumÇok iyi
Evt gelebilirEvet, bırakmaya korkuyorum. Sanki bırakırsam geri gelecekmiş gibi hissediyorum
Evet, bırakmaya korkuyorum. Sanki bırakırsam geri gelecekmiş gibi hissediyorum
İyi akşamlar canım nekadar uzatirsan okadar fazla kilo ile donersin biran önce baslamalisin :)iyi akşamlar kızlarrrnasılsınız?
ben geçen r.... döneminden sonra toplanamadım. şimdi yeni r.... dönemi geliyor haftasonu. ama Allahın izniyle yarın akşam yemeğiyle başlayacağım
Senle de aynı kilodayiz heeyoo
Geçtiğimiz cuma 71.800 düm
Bugün 71.000
İyi akşamlar canım nekadar uzatirsan okadar fazla kilo ile donersin biran önce baslamalisin :)
İnşallah canım
No no no, zayıflayınca kardeş olalımtombişko sen benim kayıp ikizim misin yoksa?
sara nasilsin annen nasilNasılsın gezegenim hurma diyetimi yapıyorsun bu ara sohbetten uzak olduğum için bir çok konuyu kaçırıyorum
Kafam o kadar karışıkki o kadar unutkan oldumki anlatamam hani bazen kendi adımı bile unutuyorum desem yalan olmaz
canim bu yogurt hurma kac gundur yapiyorsun. ben oyle arada 1 er gun yapabilirim. ozellikle hafta sonlari bana iyi gelir.Geçtiğimiz cuma 71.800 düm
Bugün 71.000
fulyacim nasilsin. ben de yarin tam olarak doyete basliyorum. gel bu sefer ikimiz de basaralimiyi akşamlar kızlarrrnasılsınız?
ben geçen r.... döneminden sonra toplanamadım. şimdi yeni r.... dönemi geliyor haftasonu. ama Allahın izniyle yarın akşam yemeğiyle başlayacağım
Evet saracım, hurma yoğurt yapıyorum, cumartesi başladım, bugün 4. Günüm, açlık yok iyi gidiyorum. Bu ay hiç kilo verememiş olmamak için buna başvurdum. Cuma akşama kadar yaparım diye düşünüyorum. Akşam kızıma yatıya gideceğiz. Cumartesi düğün var, yine vücut su tutabilir. En geç pazar tekrar dikkat etmeye başlarım.Nasılsın gezegenim hurma diyetimi yapıyorsun bu ara sohbetten uzak olduğum için bir çok konuyu kaçırıyorum
Kafam o kadar karışıkki o kadar unutkan oldumki anlatamam hani bazen kendi adımı bile unutuyorum desem yalan olmaz
Aman canım dikkat et alma noolur, hepimiz incecik olalım, sen geç beni sorun deyil, bende kaplumbağa gibi takip ederim. Yeterki hepimiz hep ekside olalımBu aralar dikkat edemiyorum ya
vayy geçtin beni:) ben bir durdum ya dikkat edemiyorum su içemiyorum verdiğim 3 kg geri alacam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?