Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm

Sabah 2 dilim çavdar ekmeğin den tost.10 zeytin.yarım dilim peynir.1 kapya biber

Öğlen. 1 tabak makarna. 1 kase yoğurt. 4 yk ispanak. 1 küçük parça tavuk

Aksam.1 elma.3 yk yoğurt. 1 çay bardağı süt. 1 yk fıstık. 1 dilim kek

Spor.15 dk kardiyo.30 dk aletli fitness.60 dk dışarıda yürüyüş.

1 yeşil çay. 2 kahve.1 maden suyu gün boyu

Wydra

Evet, bırakmaya korkuyorum. Sanki bırakırsam geri gelecekmiş gibi hissediyorum

Nasılsın gezegenim hurma diyetimi yapıyorsun bu ara sohbetten uzak olduğum için bir çok konuyu kaçırıyorum

Kafam o kadar karışıkki o kadar unutkan oldumki anlatamam hani bazen kendi adımı bile unutuyorum desem yalan olmaz

Menüm
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz dereotu
Lor peyniri
2 kuru kayısı

Öğle : 1 küçük kase tarhana çorbası
5 yk tavuk sote
2 yk yoğurt

Ara: 1 elma

Akşam:
Mantarli yumurta
Turp

Su 1 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş

Wydra

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız?
ben geçen r.... döneminden sonra toplanamadım. şimdi yeni r.... dönemi geliyor haftasonu. ama Allahın izniyle yarın akşam yemeğiyle başlayacağım
İyi akşamlar canım nekadar uzatirsan okadar fazla kilo ile donersin biran önce baslamalisin :)
İnşallah canım

İyi akşamlar canım nekadar uzatirsan okadar fazla kilo ile donersin biran önce baslamalisin :)
İnşallah canım

zeynepcim sağlık sorunlarım oldu toplayamadım ondan oldu. inşallah bu sefer devamını getireceğim. 2019 da artık 60 kiloyu görmek istiyorum. kilo sorunu defteri kapansın

Evet saracım, hurma yoğurt yapıyorum, cumartesi başladım, bugün 4. Günüm, açlık yok iyi gidiyorum. Bu ay hiç kilo verememiş olmamak için buna başvurdum. Cuma akşama kadar yaparım diye düşünüyorum. Akşam kızıma yatıya gideceğiz. Cumartesi düğün var, yine vücut su tutabilir. En geç pazar tekrar dikkat etmeye başlarım.

Seninde Allah yardımcın olsun, kendine iyi bak, annenin size ihtiyacı var. Annene acil şifa, sizlere güç kuvvet diliyorum

Bu aralar dikkat edemiyorum ya

vayy geçtin beni:) ben bir durdum ya dikkat edemiyorum su içemiyorum verdiğim 3 kg geri alacam bu gidişle
Aman canım dikkat et alma noolur, hepimiz incecik olalım, sen geç beni sorun deyil, bende kaplumbağa gibi takip ederim. Yeterki hepimiz hep ekside olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…