zaten aralikli yapmak lazim.Ayran Aşı ilk yaptigimda iyi geldi, 2. Yaptigimda eksilme olmadı
İlkinı şubat sonuna doğru, 2. 'yi mart 2. Hafta yapmıştımzaten aralikli yapmak lazim.
aynen, kisa aralikli yapinca randiman alamiyorum.İlkinı şubat sonuna doğru, 2. 'yi mart 2. Hafta yapmıştım
Sabah yok fena
Ay abla ya üzülüyorm valla böyle hayat gecmez çok aç kalmion mu yaa
Ben dé yediremiom. Bi mutlu edemiom iki bebemi. Çok yoruyorlar yahu . Allah sağlık versin tabiKızlaarr ben de kızı uyutamıyorum işkence gibi geçiyo günler yahu çok huysuz bi çocuk oldu
Ah biz de yapabilsek. Aslına bakarsan evde çayliklari falan alan benim . Eşim öyle bana sormadan aburcubur almaz. Ben almıym şu ara . Bakalım ne kadar dayanacmBizde artık çay icilmiyor esimde diyette
Kahve içiyoruz ben diyet yaparken o çay içiyordu tatlı alıp geliyordu çekirdek citliyordu şimdi hiçbiri yok böyle güzel oldu
Ooyui bu da beee. 1 dilim kek diosun bi tabak makarna diosun. Tost diosun.Menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeğin den tost.10 zeytin.yarım dilim peynir.1 kapya biber
Öğlen. 1 tabak makarna. 1 kase yoğurt. 4 yk ispanak. 1 küçük parça tavuk
Aksam.1 elma.3 yk yoğurt. 1 çay bardağı süt. 1 yk fıstık. 1 dilim kek
Spor.15 dk kardiyo.30 dk aletli fitness.60 dk dışarıda yürüyüş.
1 yeşil çay. 2 kahve.1 maden suyu gün boyu
Wydra
Yok gülüm ac kalmıyom, doyuyorum sankiAy abla ya üzülüyorm valla böyle hayat gecmez çok aç kalmion mu yaa
merhaba bende guruba dahil olmak istiyorum ne yapmam lazimgeçmiş olsun canım, bel ağrısı fenadır aman dikkat et.
Sabah öğle akşam şeklinde mi kaç kilo veriyorsun iki günde ? Gayet doyurucu duruyorklasik karabugday nohut ve yesil mercimek haslanir 4 er yemek kasigi bir kaba konur icine yogurt ve 2 salatalik rendesi katilir ve afiyetle yenilir. 2 gunluk detoks
Ben iki defa denedim kabak detoksunu canım iki kiloya yakın vermiştim ikisinde de ama tabiki yarısı geri geliyor her detoksta olduğu gibiDeneyen var mı bilmiyorum, instagramda denk geldiğim bir detoks 3 gün yapılıyor. 3 günde 3 kilo ve çoğunluk yağdan kayıp vadediyor. O kadar etkili olmasını beklemiyorum ama uygulayıp da işe yaradığını söyleyen tanıdıklarım da olunca denemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?