Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyiyiz canım sen nasılsın epeydir yoktun
Bende yürüyüşe gittim dönüşte pazara uğradım yeni geldim
iyi olmana sevindim canım... evet epeydir diyet moduna giremedim maalesef. diyet yapmayınca burada olmak pek anlamlı olmuyor, bu nedenle sık sık gelemedim...
ben iyi değilim ya, ibre hep yukarı çıkıyor, sinirlerim bozuldu, neredeyse depresyona gireceğim

Diyeti niye bıraktın evet insan sıkılıyor bir süre sonra ama bırakınca da kilolar geri geliyor dengelemeyi ogrenmemiz lazım

kızlar ya sezaryenden mi kaldı nedi bu karın kısmındaki şişlik beni öldürüyor ya kilo veriyorum ama o çıkıntı orda sanki sinir oluyorum valla

mekik vs çekiyorum bişeler yapıyorum tabiki ama yok

kızlar ya sezaryenden mi kaldı nedi bu karın kısmındaki şişlik beni öldürüyor ya kilo veriyorum ama o çıkıntı orda sanki sinir oluyorum valla

mekik vs çekiyorum bişeler yapıyorum tabiki ama yok
Ne zaman olmuştun sezaryen? Ben de sezaryen doğum yaptım da merak ediyorum, o şişliğin akıbeti ne olur

3 günlük menü vericem Wydra giremedim müsait değildim
Pazar günkü menüm
Sabah
Peynir
Domates
Salatalık

Öğlen
Çorba
5 adet köfte
Salata
Ezme

Öğleni geç yediğimden akşam
Beyaz leblebi bide diyet büskivü yedim

2lt su
Spor yapmadım özellikle ama bol bol yürüdüm

Pazartesi
Oruçluydum
Sahur yapamadım kalkıp su içtim sadece

Iftarda
1 kase çorba
Bol yeşillikli salata

Ara
Leblebi
Dut pestili

Su 1.5 lt
1 saat yürüyüş

Bugün
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık

Öğleni geçiştirdim

Akşam
Bulgurlu chiali yeşillikli salata

2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Wydra

Aman canım az daha bende öyle olacaktimki hurma yoğurdu buldum. Istersen sende 1 yada 2 öğünde hurma ile yoğurt yiyerek başla, eksileri görünce insanın iradeside artıyor

kuzum listedesin artı göreceksin büyük ihtimal takıma zarar verirsin, nasıl olcak
hm nasıl yapalım o halde kaptanım? İzne ayrılmak istemiyorum ama ben sadece birkaç gün abartabilirim hem psikolojik olarak yoruldum hemde bulunacağım ortamda sakınamayabilirim

sanırım 6 ay dolmadan gelemiyoruz izinde sarayca yazmış ya şimdi.

En iyisi elimden geldiğince dikkat edip artı ile gelmemeye çalışayım ben sonuçta sadece birkaç gün

en azından dengeleyip sabit gelmeye çalışmalısın kuzum

Ben 1 çay bardağı cevizle doymuyorum biliyor musun ?yani karatay a başlayınca kaymak ve kavanozla tahin filan yemeye başlıyorum.hiç biri 1 dilim ekmeğin yerini tutmuyor:)

56 kiloya düştüğümde ne yiyeceksem o şekilde besleniyorum diye kendimi motive etmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…