İyiyiz canım sen nasılsın epeydir yoktunselam hanımlar, bir türlü yazamadım, hesabımdan kaynaklanan bir durumdu sanırım.
nasılsınız
iyi olmana sevindim canım... evet epeydir diyet moduna giremedim maalesef. diyet yapmayınca burada olmak pek anlamlı olmuyor, bu nedenle sık sık gelemedim...İyiyiz canım sen nasılsın epeydir yoktun
Bende yürüyüşe gittim dönüşte pazara uğradım yeni geldim
Diyeti niye bıraktın evet insan sıkılıyor bir süre sonra ama bırakınca da kilolar geri geliyor dengelemeyi ogrenmemiz lazımiyi olmana sevindim canım... evet epeydir diyet moduna giremedim maalesef. diyet yapmayınca burada olmak pek anlamlı olmuyor, bu nedenle sık sık gelemedim...
ben iyi değilim ya, ibre hep yukarı çıkıyor, sinirlerim bozuldu, neredeyse depresyona gireceğim
Ne zaman olmuştun sezaryen? Ben de sezaryen doğum yaptım da merak ediyorum, o şişliğin akıbeti ne olurkızlar ya sezaryenden mi kaldı nedi bu karın kısmındaki şişlik beni öldürüyor ya kilo veriyorum ama o çıkıntı orda sanki sinir oluyorum valla
mekik vs çekiyorum bişeler yapıyorum tabiki ama yok
4 yıl oldu diyeibilirim 16 nisan 2015 te olmuştumNe zaman olmuştun sezaryen? Ben de sezaryen doğum yaptım da merak ediyorum, o şişliğin akıbeti ne olur
Baya zaman geçmiş, korse kullandınız mı hiç?4 yıl oldu diyeibilirim 16 nisan 2015 te olmuştum
hiç kullanmadım kulansam etki ederdi belki..Baya zaman geçmiş, korse kullandınız mı hiç?
Bende bi ara multivitamin alıyordum, 2 aydır içmiyorum, istediğim zaman kilo verebiliyordum, yani etkilemiyor. Önemli olan takviyeler deyil, ne yediğimizVitamin kompleksi hepsi var ondan alıyorum
Aman canım az daha bende öyle olacaktimki hurma yoğurdu buldum. Istersen sende 1 yada 2 öğünde hurma ile yoğurt yiyerek başla, eksileri görünce insanın iradeside artıyoriyi olmana sevindim canım... evet epeydir diyet moduna giremedim maalesef. diyet yapmayınca burada olmak pek anlamlı olmuyor, bu nedenle sık sık gelemedim...
ben iyi değilim ya, ibre hep yukarı çıkıyor, sinirlerim bozuldu, neredeyse depresyona gireceğim
Canım nekadar eksi olduAman canım az daha bende öyle olacaktimki hurma yoğurdu buldum. Istersen sende 1 yada 2 öğünde hurma ile yoğurt yiyerek başla, eksileri görünce insanın iradeside artıyor
hm nasıl yapalım o halde kaptanım? İzne ayrılmak istemiyorum ama ben sadece birkaç gün abartabilirim hem psikolojik olarak yoruldum hemde bulunacağım ortamda sakınamayabilirimkuzum listedesin artı göreceksin büyük ihtimal takıma zarar verirsin, nasıl olcak
Geçtiğimiz cuma 71.800 dümCanım nekadar eksi oldu
en azından dengeleyip sabit gelmeye çalışmalısın kuzumhm nasıl yapalım o halde kaptanım? İzne ayrılmak istemiyorum ama ben sadece birkaç gün abartabilirim hem psikolojik olarak yoruldum hemde bulunacağım ortamda sakınamayabilirim
sanırım 6 ay dolmadan gelemiyoruz izinde sarayca yazmış ya şimdi.
En iyisi elimden geldiğince dikkat edip artı ile gelmemeye çalışayım ben sonuçta sadece birkaç gün
canım rakibim benim, deneyebilirim. bu hafta odem atayim sonra hurma yogurt baslayayim.Aman canım az daha bende öyle olacaktimki hurma yoğurdu buldum. Istersen sende 1 yada 2 öğünde hurma ile yoğurt yiyerek başla, eksileri görünce insanın iradeside artıyor
sorma canim birakmak diye bir sey yok! hep dikkatli beslenmemiz lazim.Diyeti niye bıraktın evet insan sıkılıyor bir süre sonra ama bırakınca da kilolar geri geliyor dengelemeyi ogrenmemiz lazım
Ben 1 çay bardağı cevizle doymuyorum biliyor musun ?yani karatay a başlayınca kaymak ve kavanozla tahin filan yemeye başlıyorum.hiç biri 1 dilim ekmeğin yerini tutmuyor:)Aynen öyle canım ya. Ve bana mesela annem dediki sen ye ye zaten Kilo verebiliosun. Çok da haklı ne zaman 58 59 à düşsem sinirsiz yasaklı şeyler yiyebiliyrm. Ve 65 é yakkasınca hop yeniden diyet. Diyet im de ekmek paketli yiyecek yasak işte. Ve Spor. .bunlara dikkat edince gidio.
Hani demem o ki milletin tespiti falan da beni çok etkilio koruma yapamıyorm. Belki de bahane . Kendim cok sıkılıyorum ekmek yemeyip salata yemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?