- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
wooow kim 36 kilo vermiş bizim takımdan birimi
Lokum haa. Sutlac haİyi akşamlar
Sabah: semizotu ve yoğurt
Öğle: çorba, bir tane közlenmiş biber, bir dilim ekmek
Ara: Elma, küçücük lokum:)
Akşam: semizotu yemeği, yoğurt, salata
Ara: sütlaç
Su: 1litre
Spor: 4000 adım.
sara hoşgeldin canım. Annen iyidir inşallah. Kilo alman normal her sekilde vereceğine eminim, moral bozmak yok86.5 tum pazartesi günü 8 kilo aldım bu izin süresince ama çoğu ödemdir diye düşünüyorum
Ben de çok denk geldim . Fark görmeyen nerdeyse yok. Yapmayi düşünmüştüm. Lezzeti de güzel. Hem.ama senin bu pattis ve Bebe bisküvi si olmayaydi iyidiiiDeneyen var mı bilmiyorum, instagramda denk geldiğim bir detoks 3 gün yapılıyor. 3 günde 3 kilo ve çoğunluk yağdan kayıp vadediyor. O kadar etkili olmasını beklemiyorum ama uygulayıp da işe yaradığını söyleyen tanıdıklarım da olunca denemek istedim.
sara hoşgeldin canım. Annen iyidir inşallah. Kilo alman normal her sekilde vereceğine eminim, moral bozmak yok
Günaydın, sana sevdiğin birinden selam getirdimgünaydın bu arada hepimize güzel bir gün olsun
Hadi hayırlısıBu kez dört kişi başlıyoruz biri 36 kilo vermiş
Günaydın, sana sevdiğin birinden selam getirdim
Ay çok iyi önden kahvaltı yapılıyor mu direk bununla mı başlanıyor bu bi günlük ölçü Galiba demi abla, bide çok soru sordum ama genelde detokslarda detoks bitince verilen kiloların bi kısmı geri alınıyor hemen bunda da öyle mi ?Benim diyetisyen 5 öğün veriyordu, öğün araları 2,5 saat olacak ve evet doyurucu
Aman canım dikkat et alma noolur, hepimiz incecik olalım, sen geç beni sorun deyil, bende kaplumbağa gibi takip ederim. Yeterki hepimiz hep ekside olalım
Çok sağlıksız bir menü olmuş protein sebze vs yok
Aeben selam yolladı, hem yoğunluktan hemde kk nin yeni durumunu anlamadığından giremiyormuşaleyküm selam canım
Önden kahvaltı var canım, bi ara sana ölçü resmini atarımAy çok iyi önden kahvaltı yapılıyor mu direk bununla mı başlanıyor bu bi günlük ölçü Galiba demi abla, bide çok soru sordum ama genelde detokslarda detoks bitince verilen kiloların bi kısmı geri alınıyor hemen bunda da öyle mi ?
evet ben uc ogun bundan yiyorum. ve 2 kg en az gidiyor. sonrasinda dikkat edersem tekrar almiyorum. bu hafta sonu dusunuyorum.Sabah öğle akşam şeklinde mi kaç kilo veriyorsun iki günde ? Gayet doyurucu duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?