Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben mine 38 yaşındayım boy 167 kilo 82 evliyim 5 erkek evladım var en büyük 18 en küçük birbuçuk yaşında çalışmıyorum
Hoşgeldin canım inşallah hedefledigin kilona gelirsin kararlı olursan iki üç ay çok güzel gidiyor sen yeterki iste

hiç kullanmadım kulansam etki ederdi belki..

ama o garip karın görüntüsünden nefret ediyorum inanın
Ben de aldım qma düzenli kullanamıyorum. Bir umut belki işe yarar.
Ah aj bugün fenayım. Bıraktım detoksu akşama et yicem. Ard arda tartıda eksileri görmek moral olarak iyi geldi en azından. Bana kalsa devam ederdim ama eşim çok sıkıldı kabaktan. O baika bir şey yerken ben kabak ile yetinemem.
merak ettim nasıl
İnstagramda #kabakdetoksu tagından detaylı görebilirsin canım.
Sabah
2 yumurta, domates salatalık peynir
Öğle ve akşam
2 tane kabak rendelenip yağsız tavada soteleniyor. Soğuduktan sonra yoğurt ile karıştırılıp istenilen baharatlar ekleniyor. 3 gün bu şekilde devam etmek gerekiyor. Tadı güzel oluyor bence. Ödem attığımı düşünüyorum geçen haftaya göre daha iyi tartı sonuçlarım. Detoksu bırakınca ne kadarı geri gelecek merak ediyorum. Ki bıraktım bile.
Ben de çok denk geldim . Fark görmeyen nerdeyse yok. Yapmayi düşünmüştüm. Lezzeti de güzel. Hem.ama senin bu pattis ve Bebe bisküvi si olmayaydi iyidiii
İrade zayıflığı işte. Bir miktarı geri alınıyormuş yine ama eksi görmenin verdiği gazla bir süre daha diyete devam ederim.
bende akşam kabak alıp detokslansam mı?
Deneyebilirsin bence.
Aynı diyetisyenin ananas ve ayva detoksları da var merak ediyorum. Ayda 1 tanesini deneyebilirim.

kabağı normaldede seviyorum hep yoğurtlar yerim diyette nedense bi üşeniyorum

kabağı normaldede seviyorum hep yoğurtlar yerim diyette nedense bi üşeniyorum
Diyet adı altına girince itici oluyor di mi.
Ödev olarak verilen kitapların okunmak istennemesi gibi bir şey.
Ben de seviyorum, öncesinde de aslında yapardık böyle kabağı ama zor olab 3 gün sürekli yemek. Bıktırıyor.

aynen öyle diyet korkunç :)

öğle aramda markete gittim kabak almaya

almadan geldimama normalde hep alırım yemeğini de tarator halini de severim yani

ya cuma tartısında 58 hedefliyorum güya ama imkansızlardayım
Şuan kaçtasın? Olur belki. Ya da bugün başlarsan 2 gün detoks yapmış olursun az bie şey de olsa gider.
Ya da 2 günlük ayva detoksu veya ananaslı cacık detoksu varmış, bunlar da denenebilir.

Son düzenleme:
bilmiyorum ama pazaartesi artıdaydım 60,9 geldim en baba 60 olmuşumdur o da benim iyi ihtimalim :)
Ödemdir o ödem. Olumlu düşünüyoruz.
Bu arada alıntıladığın mesaja ekleme de yapmıştım.
"Ya da 2 günlük ayva detoksu veya ananaslı cacık detoksu varmış, bunlar da denenebilir"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…