ben mine 38 yaşındayım boy 167 kilo 82 evliyim 5 erkek evladım var en büyük 18 en küçük birbuçuk yaşında çalışmıyorumHoşgeldin canım, ilk sayfayı okuyup kendini tanıtırmısın
Aeben selam yolladı, hem yoğunluktan hemde kk nin yeni durumunu anlamadığından giremiyormuş
Hoşgeldin canım inşallah hedefledigin kilona gelirsin kararlı olursan iki üç ay çok güzel gidiyor sen yeterki isteben mine 38 yaşındayım boy 167 kilo 82 evliyim 5 erkek evladım var en büyük 18 en küçük birbuçuk yaşında çalışmıyorum
Evet fazla oldu maalesef... 200 sınav kağıdı okuyunca kendimi tutamadım
Lokum haa. Sutlac ha
hoşgeldin umarım kilona ulaşırsın hemen başarılarben mine 38 yaşındayım boy 167 kilo 82 evliyim 5 erkek evladım var en büyük 18 en küçük birbuçuk yaşında çalışmıyorum
Wydra canım bugünden itibaren menülerimi yorumlamanı rica ediyorum gördüğün eksikleri yada yanlışları söylersen sevinirim artık ciddi ciddi başladım diyete yeniden
Ben de aldım qma düzenli kullanamıyorum. Bir umut belki işe yarar.hiç kullanmadım kulansam etki ederdi belki..
ama o garip karın görüntüsünden nefret ediyorum inanın
Ah aj bugün fenayım. Bıraktım detoksu akşama et yicem.Ben iki defa denedim kabak detoksunu canım iki kiloya yakın vermiştim ikisinde de ama tabiki yarısı geri geliyor her detoksta olduğu gibiama seninki biraz kaçamaklı olmuş her kaçamak daha az verilen kg oluyor aman diyim
İnstagramda #kabakdetoksu tagından detaylı görebilirsin canım.merak ettim nasıl
İrade zayıflığı işte.Ben de çok denk geldim . Fark görmeyen nerdeyse yok. Yapmayi düşünmüştüm. Lezzeti de güzel. Hem.ama senin bu pattis ve Bebe bisküvi si olmayaydi iyidiii
Deneyebilirsin bence.bende akşam kabak alıp detokslansam mı?
teşekkürlerhoşgeldin umarım kilona ulaşırsın hemen başarılar
kabağı normaldede seviyorum hep yoğurtlar yerim diyette nedense bi üşeniyorumBen de aldım qma düzenli kullanamıyorum. Bir umut belki işe yarar.
Ah aj bugün fenayım. Bıraktım detoksu akşama et yicem.Ard arda tartıda eksileri görmek moral olarak iyi geldi en azından. Bana kalsa devam ederdim ama eşim çok sıkıldı kabaktan. O baika bir şey yerken ben kabak ile yetinemem.
İnstagramda #kabakdetoksu tagından detaylı görebilirsin canım.
Sabah
2 yumurta, domates salatalık peynir
Öğle ve akşam
2 tane kabak rendelenip yağsız tavada soteleniyor. Soğuduktan sonra yoğurt ile karıştırılıp istenilen baharatlar ekleniyor. 3 gün bu şekilde devam etmek gerekiyor. Tadı güzel oluyor bence. Ödem attığımı düşünüyorum geçen haftaya göre daha iyi tartı sonuçlarım. Detoksu bırakınca ne kadarı geri gelecek merak ediyorum. Ki bıraktım bile.
İrade zayıflığı işte.Bir miktarı geri alınıyormuş yine ama eksi görmenin verdiği gazla bir süre daha diyete devam ederim.
Deneyebilirsin bence.
Aynı diyetisyenin ananas ve ayva detoksları da var merak ediyorum. Ayda 1 tanesini deneyebilirim.
teşekkür ederimYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
Diyet adı altına girince itici oluyor di mi.kabağı normaldede seviyorum hep yoğurtlar yerim diyette nedense bi üşeniyorum
aynen öyle diyet korkunç :)Diyet adı altına girince itici oluyor di mi.
Ödev olarak verilen kitapların okunmak istennemesi gibi bir şey.
Ben de seviyorum, öncesinde de aslında yapardık böyle kabağı ama zor olab 3 gün sürekli yemek. Bıktırıyor.
Bugün başlamaman gerekiyorsa demek ki.aynen öyle diyet korkunç :)
öğle aramda markete gittim kabak almaya
almadan geldimama normalde hep alırım yemeğini de tarator halini de severim yani
hoşgeldinben mine 38 yaşındayım boy 167 kilo 82 evliyim 5 erkek evladım var en büyük 18 en küçük birbuçuk yaşında çalışmıyorum
ya cuma tartısında 58 hedefliyorum güya ama imkansızlardayımBugün başlamaman gerekiyorsa demek ki.
Şuan kaçtasın? Olur belki. Ya da bugün başlarsan 2 gün detoks yapmış olursun az bie şey de olsa gider.ya cuma tartısında 58 hedefliyorum güya ama imkansızlardayım
bilmiyorum ama pazaartesi artıdaydım 60,9 geldim en baba 60 olmuşumdur o da benim iyi ihtimalim :)Şuan kaçtasın? Olur belki. Ya da bugün başlarsan 2 gün detoks yapmış olursun az bie şey de olsa gider.
Ödemdir o ödem. Olumlu düşünüyoruz.bilmiyorum ama pazaartesi artıdaydım 60,9 geldim en baba 60 olmuşumdur o da benim iyi ihtimalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?