Kaç KKilosun bakemya cuma tartısında 58 hedefliyorum güya ama imkansızlardayım
Günaydın owww kim var burada . Ne alemdesin saraycamgünaydın hanımlar,
tebrikler veromKizlar şükr gene de 59 um beni birakmadi.
Cuma 59.6
Bu cuma 59.7 fark arti 100 gr
moni canım kaptanım
Çok berbat bi hafta gecrdim diyet adına . İnşallah bu hafta görsem şu 58 ı söz vereyim
diyete başladım kızGünaydın owww kim var burada . Ne alemdesin saraycam
Gecen cuma mi 78 din . Oyywvv harika fark tebriklerGünaydın,
Ilk haftam.
Başlangıç kilom 78
Bugün 74.9
Haftalık kilo kaybı. %4 [(78-74.9)/78x100]
Wydra
Balım tam sopaligim kız bakma . Kayseri gezisi Vs. Diyetim berbatti. Spora zaman bulamadım. Senle biseyler yapak mi bu hafta . Ulaşalım artık hedeflerétebrikler verom
olur tabi.. yarışalım mı diyorsun yaniBalım tam sopaligim kız bakma . Kayseri gezisi Vs. Diyetim berbatti. Spora zaman bulamadım. Senle biseyler yapak mi bu hafta . Ulaşalım artık hedefleré
Saracanim senin durumlar falan diyet ini etkilo biliom da artık 500 gr üstü verme zamanı hatta 1000 verme zamani geldi . Yaz kaPida . Bu hafta daha sıkı tutamaz misın ya
Olur valla bana uyar. Ben aliskinim sen uzam kaldın sen düşün . Yaris dersen alirim anahtarınıolur tabi.. yarışalım mı diyorsun yani
Brezeeee hocaaa nettin sennnGeçen hafta 71,5
Bu hafta 71,7
Fark +200
İlk defa artı gördüm
çok haklısın canım. çok iradesiz tavır sergiledim aylardır, bir geldim başladım ertesi gün bıraktım. İnan şu an ben bile kendime tam olarak güvenemiyorum, ne acı insanın kendine güvenememesi. belki bu sefer olur diye ümit ediyorum sadece.Olur valla bana uyar. Ben aliskinim sen uzam kaldın sen düşün . Yaris dersen alirim anahtarını
Antepia27 neden seni göremiyorum ben bak vero bana yarış teklif etti, gel şahit ol.
Antepia27 evet evet gel sahalara. Hiç bişe yapmasan pon pon salla yav
benim için sallar fatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?