Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar

geçen cuma günü : 86,5
bugün : 86,1
Fark : -400 gr

Wydra moni
Saracanim senin durumlar falan diyet ini etkilo biliom da artık 500 gr üstü verme zamanı hatta 1000 verme zamani geldi . Yaz kaPida . Bu hafta daha sıkı tutamaz misın ya

Olur valla bana uyar. Ben aliskinim sen uzam kaldın sen düşün . Yaris dersen alirim anahtarını
çok haklısın canım. çok iradesiz tavır sergiledim aylardır, bir geldim başladım ertesi gün bıraktım. İnan şu an ben bile kendime tam olarak güvenemiyorum, ne acı insanın kendine güvenememesi. belki bu sefer olur diye ümit ediyorum sadece.

Antepia27 neden seni göremiyorum ben bak vero bana yarış teklif etti, gel şahit ol.

Canım geliyordum spora da gidiyordum 2 güzel hem spor hem diyet saldım ondan gelecek yüzüm yok diye gelmedim
Antepia27 evet evet gel sahalara. Hiç bişe yapmasan pon pon salla yav

Oooo eski dostlar yarıştı harikasın galip gelen haftaya karşıma cikmay
A hak kazanir yaa emoji atamadım
benim için sallar fatmam

Evet saraycam senin suanda motivasyon a daha çok ihtiyaç in var
Saraycaciyim

Günaydınlar herkese

Geçen Cuma 71.8
Bugün: 71.8

Fark yok bu hafta biraz saçmaydı ya hem yemek yeme bakımından hem su içemedim düzgün yine neyse ki almamışım en azından bu hafta tam gaz devam
Wydra

Wydra cmrtsi ve çarşambayı yazmışım ama ertesi gün yazdığım için gözden kaçmış heralde Bu aralar düzenli giremedim de bundan sonra daha dikkatli olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…