Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

artık bu salmaları ikimizde bırakalım fatmam, yoksa bunun sonu gelmeyecek maalesef.

beni desteklemekle en güzel kararı verdin vorones duy bunu

Dünkü menü

Sabah bir simit

Öğlen taze fasulye ve çorba

Akşam 4 tane köfte biraz patates

Patlamış mısır azcık

Su : 1 lt
Spor : 40 dk yürüme
Wydra

Çay kahve nescafe gibi sıcak içeceklerden hiç hoşlanmadığım için içmiyorum kola meyvesuyu yetiyordu şimdi onlarda yok En azından kola içmiyorum ne zamandır ama çok özlüyorum ya menülerimde hiç içeçek yok
Ya o yüzden açıklama gereği duydum nedense

Günaydınlar
Dün ki menü
Kahvaltı
2 yaprak marul,6 zeytin,beyaz peynir,4 badem ,3 ceviz,3 kayısı
Öğleden sonra 4 gbi
1 poğaça,1 dilim börek,2 kaşık kısır,1 kaşık kereviz salatası anlaşıldığı gibi misafir kazası
Ama 1 saat akşam egzersiz
Tartı
Şu an kahvaltı sonrası 56.6
Herkese bol eksili günler

Ben tatlı suların hepsini bıraktım canım, çok rahatım. Yutkunmam kolaylaştı, nefes almam kolaylaştı, midemde şişlik yok.En son ocak sonu gibi kola içmiştim, tadı hiç güzel gelmedi, illede içilecek bisey deyil yani, bu yönden bak

Kizlar şükr gene de 59 um beni birakmadi.
Cuma 59.6
Bu cuma 59.7 fark arti 100 gr
moni canım kaptanım
Çok berbat bi hafta gecrdim diyet adına . İnşallah bu hafta görsem şu 58 ı söz vereyim
ya beni geçemedin çok sevindim şaka bi yana bu hafta üzücü oldu bize yaa haftaya bende 58 hedefliyorum ve yapıcam verelim gazı birbirimize

@Antepia27 neden seni göremiyorum ben bak vero bana yarış teklif etti, gel şahit ol.
Olur valla bana uyar. Ben aliskinim sen uzam kaldın sen düşün . Yaris dersen alirim anahtarını
@Antepia27 evet evet gel sahalara. Hiç bişe yapmasan pon pon salla yav
artık bu salmaları ikimizde bırakalım fatmam, yoksa bunun sonu gelmeyecek maalesef.

beni desteklemekle en güzel kararı verdin vorones duy bunu
bende yarışcam banane bende bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…