- 27 Nisan 2015
- 163
- 216
- 103
- 30
Günaydın arkadaşlar birkaç gündür buraya bakamadım pek kusura bakmayın yazayım kilomu
71.8 ile başlamıştım
Bugün de 71.8
Dün Regl oldumBrezeeee hocaaa nettin sennn
artık bu salmaları ikimizde bırakalım fatmam, yoksa bunun sonu gelmeyecek maalesef.Canım geliyordum spora da gidiyordum 2 güzel hem spor hem diyet saldım ondan gelecek yüzüm yok diye gelmedim
Oooo eski dostlar yarıştı harikasın galip gelen haftaya karşıma cikmay
A hak kazanir yaa emoji atamadım
Evet saraycam senin suanda motivasyon a daha çok ihtiyaç in var
Saraycaciyim
gayet güzel canım tebrikler.
Fark çok ama bu yediklerime dikkat etmeye başladığım ilk hafta, biraz da hareketi arttırdım. Ilk hafta çok olması normal, vücut şaşırdı :) ilerleyen haftalarda yavaşlar muhtemelenGecen cuma mi 78 din . Oyywvv harika fark tebrikler
Ben tatlı suların hepsini bıraktım canım, çok rahatım. Yutkunmam kolaylaştı, nefes almam kolaylaştı, midemde şişlik yok.En son ocak sonu gibi kola içmiştim, tadı hiç güzel gelmedi, illede içilecek bisey deyil yani, bu yönden bakDünkü menü
Sabah bir simit
Öğlen taze fasulye ve çorba
Akşam 4 tane köfte biraz patates
Patlamış mısır azcık
Su : 1 lt
Spor : 40 dk yürüme
Wydra
Çay kahve nescafe gibi sıcak içeceklerden hiç hoşlanmadığım için içmiyorum kola meyvesuyu yetiyordu şimdi onlarda yokEn azından kola içmiyorum ne zamandır ama çok özlüyorum ya menülerimde hiç içeçek yok
Ya o yüzden açıklama gereği duydum nedense
Dünden 600 gr fazla çıktım canım, ona şaşırdım, bari doysaydım, dün çok açlık hissettimgayet güzel canım tebrikler.
Buna şükür
Buna şükür
Kaç KKilosun bakem
ya beni geçemedin çok sevindimKizlar şükr gene de 59 um beni birakmadi.
Cuma 59.6
Bu cuma 59.7 fark arti 100 gr
moni canım kaptanım
Çok berbat bi hafta gecrdim diyet adına . İnşallah bu hafta görsem şu 58 ı söz vereyim
@Antepia27 neden seni göremiyorum ben bak vero bana yarış teklif etti, gel şahit ol.
Olur valla bana uyar. Ben aliskinim sen uzam kaldın sen düşün . Yaris dersen alirim anahtarını
@Antepia27 evet evet gel sahalara. Hiç bişe yapmasan pon pon salla yav
bende yarışcam banane bende bendeeeartık bu salmaları ikimizde bırakalım fatmam, yoksa bunun sonu gelmeyecek maalesef.
beni desteklemekle en güzel kararı verdinvorones duy bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?