- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Olsun problem yok benim içinKarışmış olabilir demiştim ekliyim hemen.
Toplu yaparsam daha kolay dedim ama daha zor ve sıkıcı oldu daha da yapmam. Zorluğundan değil de acayip sıkıcı oluyor
iyi geceler ben pazartesi aç tartilip82 kilo ile başladım hedefim on kilo vermek ınşallah emziren anneyim 72 beni mutlu ederKaç kilo almak kaç kilo vermek istiyorsun
Geçmiş olsun
Türkiye saatiyle 12ye kadar kilo bildirmen gerekiyor
Üstte sorduğum bilgileri yanıtlayınca menü ve spor bildirimi listeme ekleyeceğim seni. ve bu bildirimini de ekleyip düzenleyeceğim.
aynen de insanın morali bozuluyor işteGeçmiş olsun canım canın sağolsun bozulan mal olsun tamiri mümkündür nede olsa
hahahahFazla menü göz çıkarmaz, ben kabulüm
inşallahberbat bi menüm var yazmaya utanıyorum hiç yazmıyorum bugün inşallah yarına kötü bi tartı ile gelmem
Adım hesabı da kabul ediliyor ancak dakika daha çok puan kazandırıyor.Selamlar,
Kusura bakmayın ben spor kısmını okurken dikkat etmemişim. Km ya da adım hesabı değil süre olarak bildirmek gerekiyor sanırım. Bundan sonrakilerde o şekilde bildiririm. Vaktim olursa bu haftakileri de süreye göre düzenlerim isterseniz. Sonuçta telefon hafızasında duruyor:)
Wydra
sağol canım daha çıkaramadı ama ateşi falan çıktı bugün yarın çıkar da rahatlar biraz inşallahMerhaba canlar
S Shezofren88 canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun incileriniz bizde henüz dis yok
Menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
Beyaz peynir
Öğle
Brokoli Karnıbahar yoğurtlu
Akşam
7 yk Kıymalı semizotu yemeği
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
TeşekkürlerKaç kilo almak kaç kilo vermek istiyorsun
Geçmiş olsun
Türkiye saatiyle 12ye kadar kilo bildirmen gerekiyor
Üstte sorduğum bilgileri yanıtlayınca menü ve spor bildirimi listeme ekleyeceğim seni. ve bu bildirimini de ekleyip düzenleyeceğim.
inşallahWydra geçmiş olsun canım kötü olmuş inşallah telafi ederler
menü olarak bildirmiş kabul ediyorum da sporu bi eklememiş olacağım. Yeni bişey deniyim dedim tuttmadı en azından aklımda kalmamış oldu daha da denemem. En iyisi menüleri hergün tek tek almakWydra merhaba canım senin için sıkıntı olmayacaksa benim menü bildirimlerimi de kontrol edebilir misin? Ben her gün bildirimde bulunmuştum da gözden kaçmış olabilir.
sağol şimdi servise gönderdim gelsin eğer yapılmazsa sonumuz mahkeme zaten serviste olduğu için ve aldığım firma da servise teslim etmemi istediği için o 14 günlük sürenin de işleyeceğini düşünmüyorum.Çok geçmiş olsunWydra , bir arkadaşım telefonunu aldığında kısa sürede bozuk olduğunu anlamıştı ve firma hatasıymış, mahkemeye başvurmuştu sonunda para iadesi aldı...seninki de hallolur aynı şekilde inşallah
Teşekkür ederiminşallah
menü olarak bildirmiş kabul ediyorum da sporu bi eklememiş olacağım. Yeni bişey deniyim dedim tuttmadı en azından aklımda kalmamış oldu daha da denemem. En iyisi menüleri hergün tek tek almak
sağol şimdi servise gönderdim gelsin eğer yapılmazsa sonumuz mahkeme zaten serviste olduğu için ve aldığım firma da servise teslim etmemi istediği için o 14 günlük sürenin de işleyeceğini düşünmüyorum.
Canım cumadan cumaya kiloyu yazıyoruz Tebrikler bu arada süper gitmişHerkese günaydınnn
Pazartesi 75.1
Cuma: 73.5
Fark: -1600gr
Hayırdır canım niye ayriliyorsungünaydın 10.takım.herkese mutlu mesut bir bildirim günü olsun..
kilom sabitmoni . Bir de iki haftalık izne ayrılmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?