Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlar,
Kusura bakmayın ben spor kısmını okurken dikkat etmemişim. Km ya da adım hesabı değil süre olarak bildirmek gerekiyor sanırım. Bundan sonrakilerde o şekilde bildiririm. Vaktim olursa bu haftakileri de süreye göre düzenlerim isterseniz. Sonuçta telefon hafızasında duruyor:)
Wydra

iyi geceler ben pazartesi aç tartilip82 kilo ile başladım hedefim on kilo vermek ınşallah emziren anneyim 72 beni mutlu eder

Geçmiş olsun canım canın sağolsun bozulan mal olsun tamiri mümkündür nede olsa
aynen de insanın morali bozuluyor işte
Fazla menü göz çıkarmaz, ben kabulüm
hahahah
berbat bi menüm var yazmaya utanıyorum hiç yazmıyorum bugün inşallah yarına kötü bi tartı ile gelmem
inşallah
Adım hesabı da kabul ediliyor ancak dakika daha çok puan kazandırıyor.

Herkese iyi geceler . Bugün menü yazmak için geç kaldım regl tatlı krizleri ile başım dertte. Bugün ve dün spora da gidemedim. Mutsuzum haliyle. Yarın tartı günü bakalım günam ne çıkacak kayseri gezisi ve kacamaklarm ne sonuç verecek neyse guleyim ben mutsuz uyumiyim. İyi geceler sevgili takimim

sağol canım daha çıkaramadı ama ateşi falan çıktı bugün yarın çıkar da rahatlar biraz inşallah
Teşekkürler

Çok geçmiş olsun Wydra , bir arkadaşım telefonunu aldığında kısa sürede bozuk olduğunu anlamıştı ve firma hatasıymış, mahkemeye başvurmuştu sonunda para iadesi aldı...seninki de hallolur aynı şekilde inşallah

Wydra geçmiş olsun canım kötü olmuş inşallah telafi ederler
inşallah
Wydra merhaba canım senin için sıkıntı olmayacaksa benim menü bildirimlerimi de kontrol edebilir misin? Ben her gün bildirimde bulunmuştum da gözden kaçmış olabilir.
menü olarak bildirmiş kabul ediyorum da sporu bi eklememiş olacağım. Yeni bişey deniyim dedim tuttmadı en azından aklımda kalmamış oldu daha da denemem. En iyisi menüleri hergün tek tek almak
sağol şimdi servise gönderdim gelsin eğer yapılmazsa sonumuz mahkeme zaten serviste olduğu için ve aldığım firma da servise teslim etmemi istediği için o 14 günlük sürenin de işleyeceğini düşünmüyorum.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…