Tebrikler güzel takimim
3 sabit kilo ve 1 artı kiloya rağmen 3. olduk. Tebrik ediyorum takımımı.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
615.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.TAKIM) ==>%1,036
2. (3.TAKIM) ==>%0,821
3.(10.TAKIM) ==>0,693
BİREYSEL DERECELER
1. @hande_buse (3.Tk)==>%2,89
2. @hedef56 (10.Tk)==> %2,10
3. @bi prenses annesi (9.Tk) ==>%2,06
ETAP SONUNCUSU
@Titizz1 ==> -2,08 ==> 3. Takım
çok üzüldüm , sinir bozucu bir durum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. onun da yaptığını yanına bırakmayın elleri kırılsın.Kızlar kafam hiç yerinde değil. Okulda cuma Günleri nöbetim oldu. Sabah 9 da n 17.10 à kadar çocuklarımı goremeyecm. Bugün öğlen büyük oğlum uyuyordu goremedim neyse .
Akşam yatirirken bakicisının ona vurduğunu anlatti. Anne ona kız kız o benim kafama vurdu dedi. Çok uzuldum. Ve ben bilirm oğlum diosa yalan demez atmaz tutmaz yani. Hemen başkasını aradım yarın görüşebilirsem yenisi ile devam etcem. Çok zor bu gündü zaten benm için. Ve çok mutsuz hissettim
Tebrik ederim canımwuuu 2. olmuşum
başarımı spora ve diyetteki istikrarıma borçluyum özellikle haftasonu :)
dediğiniz gibi haftasonu kilo alınırsa hafta içinde vermek için uğrasıyoruz. haftasonunda kilo vermek başarının anahtarı olabilir
Allah yardımcın olsun canım, zor işlerKızlar kafam hiç yerinde değil. Okulda cuma Günleri nöbetim oldu. Sabah 9 da n 17.10 à kadar çocuklarımı goremeyecm. Bugün öğlen büyük oğlum uyuyordu goremedim neyse .
Akşam yatirirken bakicisının ona vurduğunu anlatti. Anne ona kız kız o benim kafama vurdu dedi. Çok uzuldum. Ve ben bilirm oğlum diosa yalan demez atmaz tutmaz yani. Hemen başkasını aradım yarın görüşebilirsem yenisi ile devam etcem. Çok zor bu gündü zaten benm için. Ve çok mutsuz hissettim
kız sen isim değiştirip beni neden etiketlemiyorsunyeni üye sanıyorum seni, mesajlarına bakınca gördüm. Bende diyorum bu kız nerde, Allah iyiliğini versin. tez zamanda anne olasın inşallah
Çok kötü bir durum Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsınKızlar kafam hiç yerinde değil. Okulda cuma Günleri nöbetim oldu. Sabah 9 da n 17.10 à kadar çocuklarımı goremeyecm. Bugün öğlen büyük oğlum uyuyordu goremedim neyse .
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| |||||||
| |||||||
| 1+160 | ||||||
| |||||||
| 1+180 | ||||||
| |||||||
S Sade01 | 1+225 | ||||||
| |||||||
| 0+60 | ||||||
| |||||||
| 1+90 | ||||||
G gulsahhh01 | |||||||
| 1+180 | ||||||
| 1+120 | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| 1+120 | ||||||
| |||||||
| 1+40 | ||||||
| |||||||
| |||||||
| 1+90 | ||||||
| |||||||
| 1+20 | ||||||
| |||||||
| 1+10 | ||||||
T Tombisko | 1+30 | ||||||
@NihalDemirel77 | |||||||
| |||||||
| 1+60 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?