günaydın 10.takım.herkese bol dinlenmeli az kalorili hafta sonları dilerim..
ayrıca benim maalesef bir katkım olmasa da yaptığımız dereceyi tebrik ederim.emeği geçen herkese kocamaan
Günaydın dememe rağmen günaydın denilince bi daha günaydın diyesim geliyorGünaydın
nasılsın saracım iyi misin ?
Kızlar kafam hiç yerinde değil. Okulda cuma Günleri nöbetim oldu. Sabah 9 da n 17.10 à kadar çocuklarımı goremeyecm. Bugün öğlen büyük oğlum uyuyordu goremedim neyse .
Akşam yatirirken bakicisının ona vurduğunu anlatti. Anne ona kız kız o benim kafama vurdu dedi. Çok uzuldum. Ve ben bilirm oğlum diosa yalan demez atmaz tutmaz yani. Hemen başkasını aradım yarın görüşebilirsem yenisi ile devam etcem. Çok zor bu gündü zaten benm için. Ve çok mutsuz hissettim
mutlu haftasonları canlar
Az pilav ne kadar az pilav
3 kaşık pilav 1 dilim ekmek yapar
Sabah 2 dilim ekmek vardır
Çorba 1 dilim ekmek
Gevrek de karbon var ama hangisi olduğunu bilmediğimden yorum yapamıyorum
Bol karbonlu bir menü olmuş yarın alacak olduğun karbon oranını azaltman lazım ki dengelensin
Salata ve meyve neredeyse yok gibi diyet yapan birinin düzenli 1.8 porsiyon yemesi lazım ki kolesterolünü dengelesin
55 hedef sorna da inşallah 50 boyum 16371.3 tü. hedefin ne boyun kac
o kadar üzüldüm ki anlatamam kıyamam yavrunaKızlar kafam hiç yerinde değil. Okulda cuma Günleri nöbetim oldu. Sabah 9 da n 17.10 à kadar çocuklarımı goremeyecm. Bugün öğlen büyük oğlum uyuyordu goremedim neyse .
Akşam yatirirken bakicisının ona vurduğunu anlatti. Anne ona kız kız o benim kafama vurdu dedi. Çok uzuldum. Ve ben bilirm oğlum diosa yalan demez atmaz tutmaz yani. Hemen başkasını aradım yarın görüşebilirsem yenisi ile devam etcem. Çok zor bu gündü zaten benm için. Ve çok mutsuz hissettim
90larinda kimse yokmu ya bi kapışalım bu hafta kendime rakip ariyorummm
Emin değilim işte. Yolarim yoksa onu beno kadar üzüldüm ki anlatamam kıyamam yavruna
kadını da şikayet et bence
Deli yaaakızlar bu gece rüyamda kaslı bi karnım vardı sımsıkı nasıl güzeldi nasıl güzeldiki ahhh ahh
Ayyy çok sevindim ablam rakıbız bundan sonra ALLAH'IN izniyle90 yakınım 86 kilodaydım istersen yarışalım
90larinda kimse yokmu ya bi kapışalım bu hafta kendime rakip ariyorummm
Ayyy çok sevindim ablam rakıbız bundan sonra ALLAH'IN izniylebekle beni cumaya
Sen yandın o vakit, ben sarayı tutuyomAyyy çok sevindim ablam rakıbız bundan sonra ALLAH'IN izniylebekle beni cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?