Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biliyorum kuzum rakibim kuvvetli bu yüzden bu hafta azami dikkat etmem lazım

İyi akşamlar
Sabah 10.00 : 1 buçuk dilim tb ekmek, KK kadar peynir, 4 kaşık menemen, ev yapımı marmelat
Akşam 16.00 : Bir tabak Kilis tava, bir kase mercimek çorbası, küçük bir kase yoğurt
Ara: çay, badem, kabak çekirdeği
Süt, 3 tane bisküvi, küçücük lokum
Su: 1 buçuk litre
Spor: 60 dakika lesli, 5 dakika bisiklet

çok üzüldüm...çocuklar en hassas olduğum konu.sanki benim çocuğuma yapmışlar gibi hissettim..

eve bir kamera koyma imkanın varsa koy canım.artı hemen değistir bakıcını.off ne zor bu çalışan kadınların hayatı ya.Allah hepsinin yardımcısı olsun

menüm
sabah 2haşlanmış yumurta
1dilim peynir
6zeytin
salatalık
yeşillik
çay 3 ceviz yarım elma
ara öğün yok
akşam
iki kasemercimek çorba
salata
yoğurtlu kabak
altıda bitirdim yemek işini
spor 5bin adım 4km
1.5lt su
bolca limonlu çay şekersiz

Sagol abla duygularımı hissettin paylastin. . Açıkçası kamera işi ne başta yapmadım Die pişmanım o da maddi anlamda külfet Die yapamamstm. Şimdi 2 ay kaldı hani ugrasmaktansa ne bilim bakiciyi degistrcem. Yarın yenisi gelecek . Ah ablam bilsen ne zor yenisine de ondan beklentielirmi anlatmak öğretmek ugrasmak .. bakalım bana güç versin allah.

ben telden alıntı yapıyorum ama karışıyor alakasız şeyler oluyo valla evdeyken kk ya girmek zor

Wydra menü bildirimi yapıyorum
sabah
1 çemenli yumurta
çeyrek ekmek
3 çatal peynir
çay

akşam
1 tavuk but
2 kaşık pirinç pilavi
2 bardak ayran

çay içerken kabuklu fıstık yedim 5 tane

2 saat yürüyüş
100 ip atlama
20 mekik

2 litre su

canım tabi vurması üzücü olmuş ama istersen bir konuş. yenisinin de huyunu bilemezsin. bu güvenilirse en azından risk alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…