- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Hehe :)Hmmmm anladım canım
Biliyorum kuzum rakibim kuvvetli bu yüzden bu hafta azami dikkat etmem lazımYıldönümün olduğu için yorum yapmıyorum ancak yarın protein ve sebze-meyve ağırlıklı beslen.
İmkansız değil çabala ve başar.
Hoşgeldin.
Niye gittiğini soracaktım ama yorumlardan cevabı aldım
Yarıştığın kişiyi tanıyoruz. @sara_28 ile yarışıyorsun tatlım ve sahalara yeni döndü.
Zorlu bi rakibin var bu yüzden de azmin daim olsun.
Menüne hayran kaldım muhteşem bir uyum. Herşey dengeli
Kızlar kafam hiç yerinde değil. Okulda cuma Günleri nöbetim oldu. Sabah 9 da n 17.10 à kadar çocuklarımı goremeyecm. Bugün öğlen büyük oğlum uyuyordu goremedim neyse .
Akşam yatirirken bakicisının ona vurduğunu anlatti. Anne ona kız kız o benim kafama vurdu dedi. Çok uzuldum. Ve ben bilirm oğlum diosa yalan demez atmaz tutmaz yani. Hemen başkasını aradım yarın görüşebilirsem yenisi ile devam etcem. Çok zor bu gündü zaten benm için. Ve çok mutsuz hissettim
Sagol abla duygularımı hissettin paylastin. . Açıkçası kamera işi ne başta yapmadım Die pişmanım o da maddi anlamda külfet Die yapamamstm. Şimdi 2 ay kaldı hani ugrasmaktansa ne bilim bakiciyi degistrcem. Yarın yenisi gelecek . Ah ablam bilsen ne zor yenisine de ondan beklentielirmi anlatmak öğretmek ugrasmak .. bakalım bana güç versin allah.çok üzüldüm...çocuklar en hassas olduğum konu.sanki benim çocuğuma yapmışlar gibi hissettim..
eve bir kamera koyma imkanın varsa koy canım.artı hemen değistir bakıcını.off ne zor bu çalışan kadınların hayatı ya.Allah hepsinin yardımcısı olsun
Saol ablacımMenün güzel canım afiyet olsun
Saol canımm
şükür iyiyim de r.... başladı.İyiyim canım sen nasılsın
Sagol abla duygularımı hissettin paylastin. . Açıkçası kamera işi ne başta yapmadım Die pişmanım o da maddi anlamda külfet Die yapamamstm. Şimdi 2 ay kaldı hani ugrasmaktansa ne bilim bakiciyi degistrcem. Yarın yenisi gelecek . Ah ablam bilsen ne zor yenisine de ondan beklentielirmi anlatmak öğretmek ugrasmak .. bakalım bana güç versin allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?