Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

GEÇEN HAFTANIN SPOR DERECELERİ
Bu hafta spor derecelerinde geçen haftaya göre düşüş var

29 MART-4 NİSAN MENÜ VE SPOR BİLDİRİM TABLOSU

Üye AdıCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
@Amor-ammmmmmm
obezzto
0​
zeyneppk 1+160
KumsalveDeniz
0​
1+0
hedef56 1+180
IKokunhuzur
0​
S Sade01 1+2251+160
GIDI mmmmmmm
60kiloyum 0+60
breeze3535 mmm
vorones 1+90
G gulsahhh01
0​
gezegenfeza 1+180
@Hercai1+1201+80
almora34 1+1201+120
_Phantom-Opera_
0​
kkelebeketkisi 1+40
kackaloribu 1+1801+388
Antepia27
0​
sara_28 1+901+90
Zereno
0​
Melek Ada 1+201+260
Natsume 1+10
T Tombisko 1+30
@NihalDemirel77
0​
1+240
AburCubur_
0​
mn5822 1+60

canım tabi vurması üzücü olmuş ama istersen bir konuş. yenisinin de huyunu bilemezsin. bu güvenilirse en azından risk alma.
Ya aslında An itibarıyla kafamdaki karışıklığa parmak bastın. Yani kadınla hiç konuşmada n hemen başkasına bakmak . Bi de onla ugrasmak etmek . Bilmiom ya. Mesela yArın eşim evde olmayacak ve kadina gel dedim . O kadar sıkıcı gelio ki onun geleçek olmasi ya. Hiç hazır hissetmiyorim

Menu yazayım saçma bi gündü
Sabah ılık limonlu su
10.30 kahvaltı
Yarım sucuklü gözleme
Peynir zeytin salata
1bucuk yagda yumurta

Aksam 18.30
1kase mercimek çorbası
1tabak k. Fasulye
1taVuk but
Turşu ayran
Annemler é gittik kacamk yaptım .dondurmalı tatlı
Spor yok . Su iyiydi 2 yi geçmiştr

Sabah 59.3 görünce simardim gene . Özür. Yarın ve sonrası toparlicam inşallah. Gerçi p.tesi misafir alıcam .çok fenaaaa

Yine kadınla konuşmalısın. Aynı zamanda kadına güvenmiyorsan da başka bir kadını arayabilirsin sonra da dersin kadına artık seninle çalışmak istemiyorum diye. Çok uğraştıracağını sanmıyorum sonuçta herhangi bir şekilde anlaşma vs imzalamadınız. Bakımını beğenmedim oğlumu vurmuşsun sert davranmışsın artık seninle çalışmak istemiyorum bu kadar.

yarın benim oğlumun da doğum günü inşallah az zararla anlatırım

canım tabi vurması üzücü olmuş ama istersen bir konuş. yenisinin de huyunu bilemezsin. bu güvenilirse en azından risk alma.
allah yardim cin olsun çok zor göz bebeği insanın evladı birde bakan kişi emanetin anlamını bilmiyorsa kul daralmadan hızır yetişmez derler mevla gönlüne göre iyi birini çıkarsın karşına inşallah

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Bir haşlanmış yumurta
Bir kk beyaz peynir
Domates salatalık

Diğer öğünler
Ayran aşı detoksu

Su 2,5 litre
Spor yok ama akşama kadar evde işi yaptım epey kalori yaktığımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…