Allah şifa versin, bence yinede bir doktora görünDün dip köşe evimi temizledim kaç makina çamaşır yıkayıp serdim ev mis oldu ama ben pert oldum son bir haftadır belimde geçmeyen bir ağrı var nefesimi keser gibi bel fıtığı olmaktan korkuyorum doktora gitmekte istemiyorum bıktım hastanelerden şimdilik ağrı kesicilerle idare ediyorum geçer inşallah
Kuzum dün daha fazla yürümüştüm puanı az gibi geldi29 MART-4 NİSAN MENÜ VE SPOR BİLDİRİM TABLOSU
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Amor-a m m m m m m m @obezzto 0zeyneppk 1+160 KumsalveDeniz 01+0 @hedef56 1+180 @IKokunhuzur 0@Sade01 1+225 1+160 @GIDI m m m m m m m @60kiloyum 0+60 @breeze3535 m m m @vorones 1+90 G gulsahhh01 0gezegenfeza 1+180 Hercai91 1+120 1+80 @almora34 1+120 1+120 @_Phantom-Opera_ 0kkelebeketkisi 1+40 @kackaloribu 1+180 1+388 @Antepia27 0sara_28 1+90 1+90 @Zereno 0@melek ada 1+20 1+260 Natsume 1+10 @Tombisko 1+30 H HAYAT40INDABASLAR 01+240 @AburCubur_ 0@mn5822 1+60
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende de olmuştu geçen yıl, sol tarafıma büküldüm kaldım asla düzelemeyeceğim sandım.. ağrı kesici vermişti doktor başlangıç diye müdahale etmedilerDün dip köşe evimi temizledim kaç makina çamaşır yıkayıp serdim ev mis oldu ama ben pert oldum son bir haftadır belimde geçmeyen bir ağrı var nefesimi keser gibi bel fıtığı olmaktan korkuyorum doktora gitmekte istemiyorum bıktım hastanelerden şimdilik ağrı kesicilerle idare ediyorum geçer inşallah
Hayirli sabahlar ablam geçmiş olsun bu arada bel ağrım içinGünaydın kızlar hepimize mutlu bir pazar günü diliyorum herşey gönlümüzce olsun
Allah şifa versin, bence yinede bir doktora görün
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende de olmuştu geçen yıl, sol tarafıma büküldüm kaldım asla düzelemeyeceğim sandım.. ağrı kesici vermişti doktor başlangıç diye müdahale etmediler
İnternette çok güzel videolar var fıtık için fizik tedavi gibi çok basit hareketler kısa sürüyor beni çok rahatlatmıştı, sende bir deneyebilirsin
Hayirli sabahlar ablam geçmiş olsun bu arada bel ağrım için
Dün dip köşe evimi temizledim kaç makina çamaşır yıkayıp serdim ev mis oldu ama ben pert oldum son bir haftadır belimde geçmeyen bir ağrı var nefesimi keser gibi bel fıtığı olmaktan korkuyorum doktora gitmekte istemiyorum bıktım hastanelerden şimdilik ağrı kesicilerle idare ediyorum geçer inşallah
Yok ablam dışarı bile çıkmıyorum kendimi eve hapsettim eşim annesigile kahvaltıya gitti ben gitmedim dayanamam yerim diye sen düşün ablam gerisiniSağol canım benim
Bugün pazar diye diyeti savsaklama tamammı her ne kadar rakibem de olsan kilo vermeni istiyorum çünkü daha biz anne olacaz
geçmiş olsun saram, niye zorladın o kadar kendini kuzumDün dip köşe evimi temizledim kaç makina çamaşır yıkayıp serdim ev mis oldu ama ben pert oldum son bir haftadır belimde geçmeyen bir ağrı var nefesimi keser gibi bel fıtığı olmaktan korkuyorum doktora gitmekte istemiyorum bıktım hastanelerden şimdilik ağrı kesicilerle idare ediyorum geçer inşallah
Dilerim benim gibi çuvallamazsınızyarın benim oğlumun da doğum günü inşallah az zararla anlatırım
Geçmiş olsun ama bel ağrınızla keşke zorlamasaydınızDün dip köşe evimi temizledim kaç makina çamaşır yıkayıp serdim ev mis oldu ama ben pert oldum son bir haftadır belimde geçmeyen bir ağrı var nefesimi keser gibi bel fıtığı olmaktan korkuyorum doktora gitmekte istemiyorum bıktım hastanelerden şimdilik ağrı kesicilerle idare ediyorum geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?