Ilık limonlu suyu yapayım diğerlerini elimden geldiğince yapıyorumBol bol su içerek, sabah kalkınca ılık limonlu su içerek, sıvı tüketerek ve yeşil çay içerek ve de hareket ederek.
Ilık limonlu suyu yapayım diğerlerini elimden geldiğince yapıyorum
Sen paylaşınca hepsini okuyorum eğlenceli bazısında gayet gaza getiriyo günüm güzel geçti ALLAH'IN izniyle ta ki eşim hastayım diye eve gelene kadarBugün karikatürlü şeyler yayınladım
Bugün nasıl geçti bakalım?
Geçmiş olsun.Sen paylaşınca hepsini okuyorum eğlenceli bazısında gayet gaza getiriyo günüm güzel geçti ALLAH'IN izniyle ta ki eşim hastayım diye eve gelene kadar
canım sen ne detoksu yapıyodun hurma mı
Alkışlıyorum
Evet ben mezun olduğumdan beri korumadayım. Gerçi mezun olduktan sonra 1 kilo daha verdimdi ya neyse. 25 Ocak'da mezun olmuştum 2 aydır 57 kilodayım.
Yememe gelince günlük kalori ihtiyacımdan fazlasını yemiyorum. 1400 kalorinin üstüne çıkmamaya özen gösteriyorum. Öğün saatlerimi geciktirmiyorum tam vaktinde yapıyorum sadece bu iki gün beslenmem de değişiklik oldu onun haricinde hep düzenli yiyorum. Karbon, protein ve sebze meyve dengesine de dikkat ediyorum. Şimdiye kadar bi reglim 4 gün gecikince tartıda 60 kiloyu görmüştüm onun haricinde 57 58 de yuvarlanıp gidiyorum. Aynı zamanda da günde en az 1 saat yürümeye dikkat ediyorum.
Aşırı bi diyet menüsü olayında değilim. Kızartma yiyorum ama haftada bir gün sadece, hamur işi de aynı şekilde. Yada ne bileyim börek çekmişse canım o gün ekmek yemiyorum gibi. Ya da kek yemişsem gün içinde menümden pilavı veya çorbayı çıkartıyorum gibi. Yine denge söz konusu ancak diyet kadar sıkmıyorum kendimi.Süpersin iki aydır almadın demek dikkat edeceğim yazdıklarına peki ekmek hamur işi kızartma türleri tüketmeye başladın mı ben patates kızartmasını çok özledimşaka bi yana bunu merak ediyorum birazda yani hala diyet dengesinde mi besleniyorsun İnstagram da bakıyorum bazı hesaplara korumadılar ama hala diyet öğünleri tüketiyorlar sadece porsiyon biraz fazla
Anladım işte beklediğim yorumAşırı bi diyet menüsü olayında değilim. Kızartma yiyorum ama haftada bir gün sadece, hamur işi de aynı şekilde. Yada ne bileyim börek çekmişse canım o gün ekmek yemiyorum gibi. Ya da kek yemişsem gün içinde menümden pilavı veya çorbayı çıkartıyorum gibi. Yine denge söz konusu ancak diyet kadar sıkmıyorum kendimi.
Bütün sır dengede zaten. Kilo verirken de korurken de dengeyi sağladıktan istediğimiz her şeyi yiyebiliyoruz mesela ctesi hamburger ve patates kızartması yedim ve bu sabah tartıldığımda da 57.10dum. Ne yaptım ama diğer öğünlerimle ve dünle dengeledim.Anladım işte beklediğim yorumtüm mesele dengede yani Teşekkür ederim canım
Canım şiştiyse antibiyotik kullanman gerekecek, o halde çekilemez dişin. Çekim gününe antibiyotiğin bitişinin denk gelmesi lazım. Bugün çektirmez antibiyotikle rahatladı diye düşünürsen yine aynısı olacak ilerde. Devamlı ilaç kullanmak zorunda kalırsın kaç yaşındaydın?ya kızlar ya 20 lik dişim şişmiş çok ağrıyor ve sivri bişe geliyor en arkadan dişime ona dokununca zonklatıyor
daha önce ameliyatla alacaklardı izin alamadığım için gidememiştim sizce diş mi o sivrilik ya göremiyorumda iç tarafta kaldıığı içinn
şimdi işyeri taşınıyor nasıl izin alacam bu halde bilmiyorummm
Afiyet olsun çok güzel menü olmuşMenümü yazayım
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Dereotu nane maydanoz
Bir dilim peynir
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
Şekersiz çay
Ara 12.30
Bir tane kayısılı activa
Öğle 15.30
Bir tabak domates çorbası
Dört dilim haşlanmış kabak
Ara 17.00
Bir bardak kefir
Bir orta boy elma
Akşam 19.30
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim kara lahana çiçeği kızartması
Bir parça fırında tavuk
Üç dilim kabak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
Wydra moni Hercai91
Az öz olmuş sporun harikaa tebrik ederimMerhaba hanımlar
Sabah : 1 kare dilim beyaz peynir
Roka maydanoz
2 dilim ekmek
Tereyaginda yumurta
Akşam : 3 yk kıymalı ıspanak yemeği
6-7 yk Sebzeli bulgur pilavı
Yoğurt
Su 1lt
Spor 3 saat tempolu yürüyüş
Wydra
Afiyet olsun çok güzel menünBugün kü menüm
Sabah: 2 çeri domates 1 salatalık 4 zeytin 2 kaşık peynir 1 dilim ekmek
Öğlen : kabak salatası
Akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği, salata, domates çorbası, 2 kaşık pilav
Su: 2lt
Spor: 30 dk zumba
Wydra
Antibiyotik kullanması için dişinin apse yapmış olması gerekiyor. Şuan sadece dişi çıkıyor. O yüzden bi baktır dedim eğer beyazlık varsa apsedir ve doktora gitmesi gerekiyor kafasına göre antibiyotik kullanamaz. Eğer sadece diş çıkıyorsa antibiyotik kullanmasına gerek yok ki. Dişi çıkıyor işte bi zorlandığında ağrı kesici kullansa yeterCanım şiştiyse antibiyotik kullanman gerekecek, o halde çekilemez dişin. Çekim gününe antibiyotiğin bitişinin denk gelmesi lazım. Bugün çektirmez antibiyotikle rahatladı diye düşünürsen yine aynısı olacak ilerde. Devamlı ilaç kullanmak zorunda kalırsın kaç yaşındaydın?
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| m | m | m | m | m | m | m |
| 0 | 0 | 0 | 0 | |||
| 1+160 | 0 | 0 | 1+720 | |||
| 0 | 1+0 | 0 | 1+0 | |||
| 1+180 | 0 | 0 | 0 | |||
| 0 | 1+0 | 1+0 | 1+0 | |||
S Sade01 | 1+225 | 1+160 | 1+225 | 1+200 | |||
| m | m | m | m | m | m | m |
| 0+60 | 0 | 0 | 1+180 | |||
| m | m | m | 0 | |||
| 1+90 | 1+0 | 1+0 | ||||
G gulsahhh01 | 1+90 | 1+20 | 0 | 0 | |||
| 1+180 | 1+0 | 1+120 | 0 | |||
| 1+120 | 1+80 | 1+200 | 1+280 | |||
| 1+120 | 1+120 | 0 | 1+120 | |||
| 0 | 1+0 | 1+180 | 1+120 | |||
| 1+40 | 1+220 | 1+70 | 1+0 | |||
| 1+180 | 1+388 | 1+100 | ||||
| 0 | 0 | 0 | ||||
| 1+90 | 1+90 | 1+90 | 1+90 | |||
| 0 | 0 | 0 | ||||
| 1+20 | 1+260 | 1+20 | 1+0 | |||
| 1+10 | 1+0 | 1+20 | 1+40 | |||
T Tombisko | 1+30 | 1+0 | 1+0 | 1+0 | |||
@NihalDemirel77 | 0 | 1+240 | 1+180 | 0 | |||
| 0 | 0 | 0 | ||||
| 1+60 | 0 | 1+45 | 1+50 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?