Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| m | m | m | m | m | m | m |
| 0 | ||||||
| 1+160 | 1+720 | |||||
| 0 | 1+0 | 1+0 | ||||
| 1+180 | ||||||
| 0 | 1+0 | 1+0 | ||||
S Sade01 | 1+225 | 1+160 | 1+225 | 1+200 | |||
| m | m | m | m | m | m | m |
| 0+60 | 1+180 | |||||
| m | m | m | ||||
| 1+90 | 1+0 | 1+0 | ||||
G gulsahhh01 | 1+90 | 1+20 | |||||
| 1+180 | 1+0 | 1+120 | ||||
| 1+120 | 1+80 | 1+200 | 1+280 | |||
| 1+120 | 1+120 | 1+120 | ||||
| 0 | 1+0 | 1+180 | 1+120 | |||
| 1+40 | 1+220 | 1+70 | ||||
| 1+180 | 1+388 | 1+100 | ||||
| 0 | ||||||
| 1+90 | 1+90 | 1+90 | 1+90 | |||
| 0 | ||||||
| 1+20 | 1+260 | 1+20 | 1+0 | |||
| 1+10 | 1+0 | 1+20 | 1+40 | |||
T Tombisko | 1+30 | 1+0 | 1+0 | ||||
@NihalDemirel77 | 0 | 1+240 | 1+180 | ||||
| 0 | ||||||
| 1+60 | 1+45 | |||||
Birde yarım var2,5 torun nedir gezom:))
biri karında diye düşündüm ben
Ben 44 yaşındayım, 20 lik dişim cikmadi.bi fikrim yokya kızlar ya 20 lik dişim şişmiş çok ağrıyor ve sivri bişe geliyor en arkadan dişime ona dokununca zonklatıyor
daha önce ameliyatla alacaklardı izin alamadığım için gidememiştim sizce diş mi o sivrilik ya göremiyorumda iç tarafta kaldıığı içinn
şimdi işyeri taşınıyor nasıl izin alacam bu halde bilmiyorummm
Bence olmadığı zaman yorumlayayım menünüMenümü yazayım
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Dereotu nane maydanoz
Bir dilim peynir
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
Şekersiz çay
Ara 12.30
Bir tane kayısılı activa
Öğle 15.30
Bir tabak domates çorbası
Dört dilim haşlanmış kabak
Ara 17.00
Bir bardak kefir
Bir orta boy elma
Akşam 19.30
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim kara lahana çiçeği kızartması
Bir parça fırında tavuk
Üç dilim kabak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
Wydra moni Hercai91
Eklemişim bendeki listede görünüyor ama burda görünmüyorben de yazmıştım 83.8
Haftasonunu az da olsa eksiyle kapattın ki bu süper cuma günü eksi göreceğin garanti. Bugünü artı görenler cumaya kadar o artıları vermeye çalışıyor geneldeMerhabalar kızlar aabah tartıldım ama yazamadım
Cuma :71.8
Bugün : 71.7
Fark -100gr
60 ları görecekmişyim acaba
Wydra
Hadi gayret et haftaya seni tutuyumZaten biliyodum ablam amacım kendime manevi destek aramakti
Birinin yardımıyla arkaya bi bakmaya çalışın eğer dişin yeri varsa çıkabilecek olan o zaman çektirmeye çok da bi gerek yok yani. Bir de yeni çıktığı için ağız hijyenine önem verin. Ve bol kalsiyumlu şeyler yiyin. Çıkacak yeri yoksa o zaman mecburen doktora gitmek zorundasınız aksi halde diğer dişleri rahatsız eder.ya kızlar ya 20 lik dişim şişmiş çok ağrıyor ve sivri bişe geliyor en arkadan dişime ona dokununca zonklatıyor
daha önce ameliyatla alacaklardı izin alamadığım için gidememiştim sizce diş mi o sivrilik ya göremiyorumda iç tarafta kaldıığı içinn
şimdi işyeri taşınıyor nasıl izin alacam bu halde bilmiyorummm
Hepimiz elimizden geldiğince manevi destek oluyoruz ki. Bu menü, spor ve kilo bildirimlerini neden sürekli yayınlıyorum sanıyorsun. Destek olsun diye. Önceden haftadan haftaya yayınlıyordum sonra dedim kilodaki değişim daha çok motive eder. Arada kilo vermeyle ilgili resimler vs de paylaşılması bu yüzden. Bu kiloları ekip olarak vereceğiz!!!Zaten biliyodum ablam amacım kendime manevi destek aramakti
ALLAH'IN izniyle yaza hepimiz istediğimiz hedeflediğimiz kiloda oluruzHepimiz elimizden geldiğince manevi destek oluyoruz ki. Bu menü, spor ve kilo bildirimlerini neden sürekli yayınlıyorum sanıyorsun. Destek olsun diye. Önceden haftadan haftaya yayınlıyordum sonra dedim kilodaki değişim daha çok motive eder. Arada kilo vermeyle ilgili resimler vs de paylaşılması bu yüzden. Bu kiloları ekip olarak vereceğiz!!!
Bol bol su içerek, sabah kalkınca ılık limonlu su içerek, sıvı tüketerek ve yeşil çay içerek ve de hareket ederek.ALLAH'IN izniyle yaza hepimiz istediğimiz hedeflediğimiz kiloda oluruzbu arada ben bu metabolizmayı nasıl hizlandiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?