- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Eşim fitness antrenörü gibi bişey demiş miydimyaa bende yere uzanıp çekiyorum ama 10 tanede başım dönmeye başlıyor
Menü harika kızz maşallah amann nazar değmesin hep böyle gitGünaydın arkadaşlar
Wydra
dünkü menüm
sabah
1 kase toyga çorbası
ara
4 tane kepeli bisküvi
öğle
1 kase toyga çorbası
1 lokma ekmek (antibiyotik midemi bulandırdı o yüzden yedim bastırsın diye)
ara
yeşilçay
1 tane limonlu kepekli bisküvi
akşam
3 TATLI kaşığı bulgur pilavı
1 kase pulbiber ve limonlu yoğurt
2 çatal salata
2 litre su
10 mekik
1 saat yürüyüs
harika mı bende vasat diyorum protein falan alamadım ama dişm ağrıyor ne yesem ondan böyleMenü harika kızz maşallah amann nazar değmesin hep böyle git
Ben arada bu pınar protein var ya ondan içmeyi istiyorum aslında ya fazladan protei takviyesi ama emzirirken içilir mi bilemedimharika mı bende vasat diyorum protein falan alamadım ama dişm ağrıyor ne yesem ondan böyle
bende üzerimde bişe olmasın diye çabalıyorum genelde +1 gram dahi görmek istemiyorumYok ya ben hep öyle yapıyorum üzerimdekileri neyin çıkarıp
Ablam hislerimiz aynı bende kendimden önce senin anne olmanı o kadar istiyorumki RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli salih saliha evlatlar nasip etsin sıkıcam dişimi ablaminşallah canım inan kendim ne kadar kilo verip sağlıklı olmak ve anne olmak istiyorsam senin içinde aynı şeyleri o kadar istiyorum dikkatli olalım yediğimize içtiğimize dikkat edelim bunlar daha önce yemediğimiz şeyler değil bir kaç ay daha dişimizi sıksak tamamdır anlaştıkmı
Günaydın ,uzakmışız,ben de BatıkentteyimAydınlıkevlerdeyim sen
yoo dememiştinnnnEşim fitness antrenörü gibi bişey demiş miydim
ben onu bilmiyorum ne ola ki?Ben arada bu pınar protein var ya ondan içmeyi istiyorum aslında ya fazladan protei takviyesi ama emzirirken içilir mi bilemedim
tebrikler canım
bende balgat tarafındayımGünaydın ,uzakmışız,ben de Batıkentteyim.
Ankara lı çok herhalde,günaydın.bende balgat tarafındayım
GünaydınAnkara lı çok herhalde,günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?