Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecen cuma 59.7 mis abla ben dé sabitim saniodum
59.9 bu hafta
Fark artı 200 malesef

Kilo bildiriyoruuum
Geçen hafta 56,6 idi sanırım.
Bugün 56,1
-500gr.
Az gibi ama Karatayla böyle gidiyor.
İşe başlamama 1 hafta kaldı.İşe başlayınca erirsin yine diyor herkes ama bakalım.
Ayy kiloya bak. Hayallerimi susleyen hedef. Fotosunu görmek isterdim

Ablam hislerimiz aynı bende kendimden önce senin anne olmanı o kadar istiyorumki RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli salih saliha evlatlar nasip etsin sıkıcam dişimi ablam

amin canım Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkese içindede bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Dünkü menüm
Sahurda
1 diyet bisküvi
Peynir
Zeytin
Domates

Iftar
1 kase çorba
Bol yeşillikli salata
2 adet köfte

Su 1.5 lt
60 dakika tempolu yürüyüş
@Wydra sara_28

Allah kabul etsin orucunu canım menünde gayet güzel ama suyun az

Geçen hafta 90
Bu hafta 89
Fark -1 kg

@Wydra sara_28

tebrik ederim canım haftada 1 kğ ayda 4 kilo eder beş ayda 20 kğ demektir bu yeterki istikrarlı ol

Gerçi ablam baya bi hezimete uğradım galiba bu hafta ama sara_28

canim buradayim iste geldim. biraz aksattim ama dun ve bu gun iyiydi. yarin kilo bildirip daha bir azimle basliycam.
Nerde göremedim kilonu. Hadi baslayalım bu hafta. Söz veriyim ben sporlara mutlaka dikkat etcem. Ekmek olayını ve bisküvi olayını abartmstm. Ondan da kilom sabit ya da artı 200. Dün geç vakitte yedim arti ondan galiba ama gene de bi 58 ı uCundan goremedım nisan geldi gidio

Çok pis kiskandim simdi... geçmiş olsun canım. Sağlık önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…