Canıım nasılsın?80 kiloya düştüğüne çok sevindim 83 olduğuna da çok üzülmedim açıkcası.Çünkü daha fazlasını vereceğine inanıyorum.ayyyy canım benim hoşgeldinnnnnerelerdesin özlettin kendini iyice
ay sorma kilo konusunu 4 kilo verdim 84 ten 80 e düştüm. rahatsızlandım bıraktım şimdi 83 falanım.
mezun var. alengirli menülerime azcık ara verdimbu ara alengirli yapmıyorum. haftaya da alengirli yiyecek olmayan başka bir diyete başlayacağım
Yapma fatmam şaka değil demi? 2 li rakamları görmüştün sanırım yanılmıyorsam?Sağlık olsun ne diyelim fatmacımÇok kilo aldım aylinim 111 civarında yım canım malasef
Monicim nasıl olayım koşturmacaya devam.Sana yazmaya bile yüzüm yok aslında mantını hala gönderemedim çok utanıyorum inan kiiyiyim kuzum hamdolusn. sen nerelerdesin özlettin kendini
:))ben ilk geldigimde gezoyu bir yerde aşçı olarak çalısıyo zannetmiştim.kadin 7/24 yemek yapıyo.valla yine de kilon çok iyi gezginim.çok gezmekten olabilir mi
kuzum senin işlerin olsun yeter kiMonicim nasıl olayım koşturmacaya devam.Sana yazmaya bile yüzüm yok aslında mantını hala gönderemedim çok utanıyorum inan ki
Doğru obezztom da uğrayamıyorum.Hafta da bir sipariş götürüyordum bu hafta götürmedim.Ama 4 kilo mantı ve 2 kilo da moninin mantı siparişi var.Onları yapıcam.Çok yoruldum pasta börek baklava vs den.oo üyeligin var ve gitmiyor musun?? Hemmen git , o akşam yedigin püskevitleri yerken acı çekeceksin, vicdan yapacaksin bak :))
valla sedasyon nedir ben de bilmiyorum gezomçocukların dişlerinde bir problem olmadı o kadar
kaçaaak nerdesin sen ?? Kilo almadan uğrasan şuraya ne var
hoşgeldin canım
Niye iyi oldu ki gezom?Hep mantı eti hazırladığımda senin soğansız yediğin aklıma geliyoHaftaya bana soğansız yaptıracam, ramazan geliyor, 5 kilo kadar alıyım evde bulunsun. Bu arada kıymadan tiksindiğim iyi oldu sanki
Aydınlıkevlerdeyim senNeresindesin
Valla hala yanlış gibi geliyor nolur 59 beni bırakma yarınnnnnYarını ben de merak ettim senin adına . Tebrikler . 5liler candir gerisi heyecandir
Süpermiş, umut oldun bana bak şimdi. İnşallah ben de devam ederim ve hedefime ulaşırım. Tebrik ediyorum.
Moral bozmak yok, 2 gün detoks ile telafi edebilirsin bence. Kararlı ol yeter ki.
kara buğday be gülüm asurelik buğday olmaz mi
Hayırlı olsun, güle güle oturunDoğru obezztom da uğrayamıyorum.Hafta da bir sipariş götürüyordum bu hafta götürmedim.Ama 4 kilo mantı ve 2 kilo da moninin mantı siparişi var.Onları yapıcam.Çok yoruldum pasta börek baklava vs den.
Bi de ev taşıyacağız,bugün bulduk sonunda bir ev sonunda.Eğer eşim bi aksilik çıkarmazsa yarın kontratı yapacağız.Ramazandan önce inşallah taşınır yerleşirim
Manti, sarma, içli köfte, lahmacun yemiyorum mesela.Niye iyi oldu ki gezom?Hep mantı eti hazırladığımda senin soğansız yediğin aklıma geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?