Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canıım nasılsın?80 kiloya düştüğüne çok sevindim 83 olduğuna da çok üzülmedim açıkcası.Çünkü daha fazlasını vereceğine inanıyorum.

Doğru obezztom da uğrayamıyorum.Hafta da bir sipariş götürüyordum bu hafta götürmedim.Ama 4 kilo mantı ve 2 kilo da moninin mantı siparişi var.Onları yapıcam.Çok yoruldum pasta börek baklava vs den.

Bi de ev taşıyacağız,bugün bulduk sonunda bir ev sonunda.Eğer eşim bi aksilik çıkarmazsa yarın kontratı yapacağız.Ramazandan önce inşallah taşınır yerleşirim

iyi geceler arkadaşlar

sabah : simit

öğlen çorba ve 4 kaşık patates yemeği

akşam kahvaltı gibi 3 çatal peynir 4er tane yeşil ve siyah zeytin 3 salam bir lokma kaymaklı bal 2 dilim ekmek

Sabahları kahvaltı yapamadığımdan akşam biraz kahvaltıya gömüldüm

su :1.lt su
spor:40 dk yürüme / bir de Akşam kına gecesinde yaklaşık 1 saat roman havası,erik dalı, damat ve payduşka halaylarına kaç puan acaba l

Wydra

Yarını ben de merak ettim senin adına . Tebrikler . 5liler candir gerisi heyecandir
Valla hala yanlış gibi geliyor nolur 59 beni bırakma yarınnnnn

Süpermiş, umut oldun bana bak şimdi. İnşallah ben de devam ederim ve hedefime ulaşırım. Tebrik ediyorum.

Moral bozmak yok, 2 gün detoks ile telafi edebilirsin bence. Kararlı ol yeter ki.

Teşekkür ederim umut her zaman vardır yeter ki isteyelim

kara buğday be gülüm asurelik buğday olmaz mi

Bulgur oluyor onun yerine canım Karabuğday da yeni trend bi bakliyat işte

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Hellimli yeşil salata
Birkaç kaşar dolgulu mantar
5 zeytin
Kırmızı biber
Şekersiz çay

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğlen
dört kaşık bulgur pilavı
İki kaşık yoğurt

Ara
İki çiğ köfte

Akşam
İki kaşık Tavuk ciğeri
Bir kaşık Rus salatası
Bir kaşık yoğurt
Bir çiğ köfte

Ara
Bir şişe maden suyu

Ara
Bir sade Türk kahvesi

Su pek içemedim bugün
Spor yok

Bu hafta spor karnem berbatt çok mu tembellik yaptım bu hafta ne

Hayırlı olsun, güle güle oturun

Niye iyi oldu ki gezom?Hep mantı eti hazırladığımda senin soğansız yediğin aklıma geliyo
Manti, sarma, içli köfte, lahmacun yemiyorum mesela.
Diyetisyen 3 aydır bana sulu köfte yedirmeye çalışıyor, hiç yemedim. Kıyma eksik olsun, arada et yerim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…