- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Günaydın
Geçen Cuma kilom: 59.9
Bugün kilom: 58.8
-1000 gram
daha fazla bekliyodum ama antibiyotikten mi oldu acaaba
bide wydra beni listeye al dedim ama salı günü diş ameliyatı olucam malum o sırada kilo alır gruu etkilerim diye korkuyorum. eğer istersen listeye almayabilirsin takım içinde kalabilirim. sizi etkilemek istemem.
Umarım. Kontrol etmem lazım iştahımı.Haftaya daha fazla çıkar o halde uzulme
Kilo bildiriyoruuum
Geçen hafta 56,6 idi sanırım.
Bugün 56,1
-500gr.
Az gibi ama Karatayla böyle gidiyor.
İşe başlamama 1 hafta kaldı.İşe başlayınca erirsin yine diyor herkes ama bakalım.
geçen cuma günü : 86,1 kğ
bugün : 83,9 kğ
fark : - 2,2 kğ
yüzde : 2,55
Günaydın kızlar
Geçen cuma : 67.2
Bugün : 67.0
Fark:-200 Gr
Ama pazartesi 1 kilo fazlaydim 1.200 vermişim aslında almasaydim 66 idim
Geçen cuma; 73,2
Bugün; 71,9
Fark: - 1,3
71i görmek benim için hayaldiii şimdi ki hayalim 6ları görmekkk inşallahh hepimiz istediğimiz kiloları görücez kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ederim. Ne kadar güzel vermişsiniz kiloları.Huuuhuuu ben geldimmmmmm.
Heyecandan bikaç defa tartıldım farklı sonuçlar aldım ortalamayı yazıyorum
Geçen Cuma:61.9
Bugün:59.9
Fark:-2
Yine ortalama hesaplamayı unuttum yapamadım bi ortalama hesaplayamadan mezun olacağım
Emziriyosun ve 52 kg mısın.Valla tebrik ederim seni.Bebeğin ne kadarlıkBen hala emzirdiğim için sanırım bu kadar hızlı gidiyo..
11 aylık.. Canım benim skolyozum var boyum bu yüzden 140 dün ölçtüm gerçi 142 ymiş de :) o yüzden ne kadar da kilo versem yine fazlayım.. Dr normalde boyun en az 155 olurdu demişti ama şu an malesef daha vermem gerekiyoEmziriyosun ve 52 kg mısın.Valla tebrik ederim seni.Bebeğin ne kadarlık
Beni neden tebrik etmedinUmarım. Kontrol etmem lazım iştahımı.Teşekkür ederimm.
Hepinizi çok çok tebrik ederim. Ne kadar güzel vermişsiniz kiloları.
Anladım canım,haklısın,ben de 152cm.cik olduğum için 50 nin üstü hep balığa doğru gidiyo11 aylık.. Canım benim skolyozum var boyum bu yüzden 140 dün ölçtüm gerçi 142 ymiş de :) o yüzden ne kadar da kilo versem yine fazlayım.. Dr normalde boyun en az 155 olurdu demişti ama şu an malesef daha vermem gerekiyo
Çok özür dilerim, beğenmişim de mesajını ama alıntılara eklememişim. Sen de çok güzel vermişsinn, tebrik ederim. Özellikle 55 altında haftada 1 kilo vermek müthiş.Beni neden tebrik etmedin
Haha Allah iyiliğini versinAnladım canım,haklısın,ben de 152cm.cik olduğum için 50 nin üstü hep balığa doğru gidiyoyunus,ton,balina vb.
Tamam ablam bundan sonra her hafta
Teşeekkür ederümÇok özür dilerim, beğenmişim de mesajını ama alıntılara eklememişim. Sen de çok güzel vermişsinn, tebrik ederim. Özellikle 55 altında haftada 1 kilo vermek müthiş.
Aynen ablam sabırlı olmak lazım bi anda gitmiyoamin canım Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkese içindede bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Allah kabul etsin orucunu canım menünde gayet güzel ama suyun az
tebrik ederim canım haftada 1 kğ ayda 4 kilo eder beş ayda 20 kğ demektir bu yeterki istikrarlı ol
Çok güzel vermişsin ablam helal olsun 1-0 haftaya yenicem INSAALLAH umudum vargeçen cuma günü : 86,1 kğ
bugün : 83,9 kğ
fark : - 2,2 kğ
yüzde : 2,55
Gelecek haftaya daha çok eksilmeliyiz şöyle rahat rahat 66 ları görelim.ben ucundan görsem de kendimi 67 gibi hissediyorumGünaydın kızlar
Geçen cuma : 67.2
Bugün : 67.0
Fark:-200 Gr
Ama pazartesi 1 kilo fazlaydim 1.200 vermişim aslında almasaydim 66 idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?