İnşallah canım haftasonu kacirmamamiz lazımGelecek haftaya daha çok eksilmeliyiz şöyle rahat rahat 66 ları görelim.ben ucundan görsem de kendimi 67 gibi hissediyorum
tekrar hoşgeldinGünaydın hanımlar. Ben büşra. Geri geldim şükür. Oğlumu sütten kesmiştim ve çok fazla aktif olamamıştım.listede de olmadigim için biraz kendimi toparlamak için izin almıştım. Sağolasın @Wydra Cim sen de izin vermiştin. Cok sukur bi duzenim oldu artık bu sürede dışarıdan okudum hep grubu hatta 1 kilo bile verdim.bugun ben de artık kilo bildirerek bomba gibi araniza katılmak istiyorum
En son 82.9 falandım sanırım.
Bugün sabah 81.9 çıktım.
Hedefim önce 7 'li sonra 6li rakamları görmek inşallah.
bende şahidim uğruyor :)Ben şahidim valla uğruyor
bizde pırasa ve makarna var :)Aksam à ne yesem yahu daha eve gidip yemek hazırlayacak bu beden sabahin 9undan 17.10 ak kadar okulda olmak .. çok yorucu bı gün cuma lari
mercimek çorbası koy düdüklüyeKahvaltılik koysam yumurta falan . O da gün içinde zaten kahvaltı peynir zeytin getrmstim okula . Öğle onları yedim. Sıcak bişiler dusunmeliiiii
Ay guzelmis menun. Sevdim. Ama markete uğramak lazım. Hele ki .sebze yapacak enerji ve zaman yok. Acele bisiler olmalı. Makarna yi yapsam çok yerim . Ben bi tavuk eti neyin aliyim. Izgarabizde pırasa ve makarna var :)
seviyosanız yap gitsin :)
Firinlamak en iyisi . Zaman alır. Immmm. Patatis cissss . Az yemem şimdi onu.. tavuk ızgara salata. Şehriye corba yapayım. Hızlı olur . . Ay sağol sayende menu çıktımercimek çorbası koy düdüklüye
o olana kadar da köfte falan pratik oluyor
yada fırına patates tavuk sürebilrisin oyalamıyor kendi kendine pişiyor
ama bi dakika bunlar diyetten uzak şeyler mi yoksa
pırasa hiç sevmem bende ama mecbur yenecek işte :)Ay guzelmis menun. Sevdim. Ama markete uğramak lazım. Hele ki .sebze yapacak enerji ve zaman yok. Acele bisiler olmalı. Makarna yi yapsam çok yerim . Ben bi tavuk eti neyin aliyim. Izgara
naptım sanki kız , afiyet olsun şimdiden . klasik aklıma hep bunlar gelir benimdeFirinlamak en iyisi . Zaman alır. Immmm. Patatis cissss . Az yemem şimdi onu.. tavuk ızgara salata. Şehriye corba yapayım. Hızlı olur . . Ay sağol sayende menu çıktı
Baska zaman da . Mercimek çorba ve köfte yapabilirm. Ay neden bugün yapmıyorum. Ki. . Gerçi dedim ya simdi köfte ugrastrr soğan rendele yogur şekil vermercimek çorbası koy düdüklüye
o olana kadar da köfte falan pratik oluyor
yada fırına patates tavuk sürebilrisin oyalamıyor kendi kendine pişiyor
ama bi dakika bunlar diyetten uzak şeyler mi yoksa
İmm severim. Limonlu söylepırasa hiç sevmem bende ama mecbur yenecek işte :)
Soğanlı kıymalı yumurta? Hem diyete de uygunBaska zaman da . Mercimek çorba ve köfte yapabilirm. Ay neden bugün yapmıyorum. Ki. . Gerçi dedim ya simdi köfte ugrastrr soğan rendele yogur şekil verhazır var onları da ben sevmiom
Evlerin menüsü hep aynı hep klasik. Türlü şehriye çorbası salata cacık var bizde de.naptım sanki kız , afiyet olsun şimdiden . klasik aklıma hep bunlar gelir benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?