Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben dr 69 da takıldım ve cok sıkıldım. İn çık in çık. Haziran da evetam . Hedefe ulaşmak şart

Nacizane tavsiyem canım, lütfen abartma ve suyunu ihmal etme. 2 haftadır hafta sonları hem yedim hem su içmedim, hafta ortası resmen artıları temizlemek için göbeğim çatladı. Bence buna değmezdi
Dimi abla. Ben de öyle yim. Çok özledim şunu da yiyim dedigim hafta temizlemek cok zor. OnCA emege degmio bazen

Ne güzel hislerdesin. .allah daim etsin. Valla Kilo vermek nelere kadir. .ben de okulda bi iyi hissediom ki kendimi. Tonbis öğretmenler ellerinde simit pogaca. Ben dün sporumu yapms yanımda peynir zeytin salatam

Çok teşekkür ederim canım zahmet verdim sana hepsini inceleyeceğim hangisi iyiyse onu alıp kullanırım yüz konusu hassas bi konu sonuçta, body shop ürünlerini kullanmamıştım hiç aklıma da gelmezdi çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Ne güzel hislerdesin. .allah daim etsin. Valla Kilo vermek nelere kadir. .ben de okulda bi iyi hissediom ki kendimi. Tonbis öğretmenler ellerinde simit pogaca. Ben dün sporumu yapms yanımda peynir zeytin salatam
Tebrik ederim canım çalışıp dışarda olup diyete ayak uydurmak çok zor ben en verimli zamanlarımı evde geçirdim dışarda çok zor diyete adapte olmak.teşekkür ederim ayrıca çok güzel duygular içindeyim gerçekten

Merhaba kızlaaar tartıyla geldim ben

Geçen Cuma:59.9
Bugün:58.5
Fark:-1,4

moni Wydra ben hedefime ulaştım daha fazla kilo vermek istemiyorum ve artık korumaya geçiyorum.artık mezun olabilir miyim ?

Eklentiler

• 6A3CBEEC-99B3-4944-95DC-E12187D0EBD7.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 32

moni Wydra ben hedefime ulaştım daha fazla kilo vermek istemiyorum ve artık korumaya geçiyorum.artık mezun olabilir miyim ?
Tebrikler canım süpersin
Bizim rekabet noldu Wydra dan ses yok
Boyunla aynı oldun canım demi yeterli gibi kimileri boyundan 5 kilo aşağıda oluyor ama bende sanırım 57 de bitiririm

Geçen cuma:66.8
Bugün:65.3
Fark : 1.5

Tebrikler

rica ederim canim ne demek bodyshop yuz maskelerinde cok cok iyi cok tavsiye ederim ben bi kac tanesini kullandim. ama sana en cok onerecegim o pirincli olan maske resmini koydugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…