- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
Ben dr 69 da takıldım ve cok sıkıldım. İn çık in çık. Haziran da evetam . Hedefe ulaşmak şartBu haftada sıkı tutacağım ama haftaya cuma okul pikniği var pazarda kızımın kuran kutlaması var bu iki gün azcik yerim diğer günler sporumuda yapar dikkat ederim inşallah kaç haftadır hep sabittim yada 200 gidiyordu bu haftaki durum beni cok mutlu etti devam edeceğim inşallah Ramazandada veririm Haziran'da hedefime yaklasirim inşallah
Dimi abla. Ben de öyle yim. Çok özledim şunu da yiyim dedigim hafta temizlemek cok zor. OnCA emege degmio bazenNacizane tavsiyem canım, lütfen abartma ve suyunu ihmal etme. 2 haftadır hafta sonları hem yedim hem su içmedim, hafta ortası resmen artıları temizlemek için göbeğim çatladı. Bence buna değmezdi
Ne güzel hislerdesin. .allah daim etsin. Valla Kilo vermek nelere kadir. .ben de okulda bi iyi hissediom ki kendimi. Tonbis öğretmenler ellerinde simit pogaca. Ben dün sporumu yapms yanımda peynir zeytin salatamEvet abla eski halimi görseniz yanaktan gözlerim kapanıyormuşşimdi yanaklarım küçülünce çenem bile ortaya çıktı ama birkaç gündür sanırım Yorgun’um birazda kırgınlık var üzerimde ondan öyle geliyor birazda galiba.bugün hedef kilomu gördüm yarında aynı rakamda çıkarsam mezuniyetimi isteyeceğim yavaştan
Ya bana başkası söylese pek takmam ama annem ve eşim deyince çok etkilendim bugün kalktımmbi makyaj yaptım kendimi iyi hissettim vücudumdan o kadar mutluyum ki bu kiloyu hayal bile edemezdim o yüzden kilo almak istemiyorum bende inşallah bi sene korurum hep bu kiloda kalırım
Ya eşim ben sorunca söyledi ama vücudum konusunda çok memnun oda ayıptır söylemesi bakışları değişti adamın peşimden ayrılmıyor evdeama dediğin gibi durmalıyım bence de artık ❤
Ay harikasın ya tamda istediğim yorum acaba maske serum ne kullanabilirim ki var mı Önerin, bide redoxon gibi vitaminleri hiç düşünmemiştim çok mantıklı ama kilo yapmaz dimi tekrar almayım da kilouykumu alamıyorum maalesef ufaklıklardan zaten çoğunlukla göz altlarım mor uykusuzluktan ama bunsüreçte sanki biraz daha belirginleşti gibi tavsiyelerini uygulayacağım, yüz için bide e vitamini kapsülünü bepanten ile karıştırıp kullanıyorlarmış onun hakkında var mı bi bilgin
Ya benim tartım yağ oranını da gösteriyor öncesini çok hatırlamıyorum ama gruba başlarken 31.9da olan yap oranı şuan 19.9-20.0 arasında gösteriyor yani yağdan verdim büyük oranını ama tabi diyetisyene danışmak lazım gerçekten.ramazan sonrası da spora başlamak istiyorum ama bakalım çocuklarla yürütebilirsem.
Ve çok teşekkür ederim
Çok haklısın ya bende aslında yeni bene alışamadım ondan böyle hissediyorum sanırım.ben en son lisede bu kilolardaydım. Tombik yanaklarımı görmeye o kadar alışmışım ki garipsiyorum kendimisabitlemek istiyorum artık inşallah başarabilirim ki bence asıl zor olan döneme giriyorum
Diyetisyen iyi fikir canım gerçekten bu aralar maddi olarak bi dar boğazdan geçiyoruz birkaç aya rahatlayacağız inşallah o zaman gidip bi fikir alabilirim
Ya şuanki yüzüm zaten yuvarlak yanaklarım çenem fln göz kısmı hariç çok hoşuma gidiyor ama gözlerim sanki küçülmüş çökmüş altları mor gibi geliyor gözüme belki de yorgunluktandır bu hafta inanılmaz yorgun hissediyorum bazı işlerimi çocuklar uyuyunca yapıyorum çok geç yatıyorum haliyle sabahları başımı yastıktan kaldıramıyorum.belkide yorgunluk bu şekilde hissettiriyor çünkü bi ara 61lerde de aynı hisse kapılıyordum aynaya bakınca.
Ay ne 69 ü 59Ben dr 69 da takıldım ve cok sıkıldım. İn çık in çık. Haziran da evetam . Hedefe ulaşmak şart
Çok teşekkür ederim canım zahmet verdim sana hepsini inceleyeceğim hangisi iyiyse onu alıp kullanırım yüz konusu hassas bi konu sonuçta, body shop ürünlerini kullanmamıştım hiç aklıma da gelmezdi çok teşekkür ederim bilgilendirme içinCocuklar varsa zaten cok normal canim bu kadar kilo vermis olmanin ve ayrica uykusuzlugun etkisi yuzune yansiyan, o demek oluyoki zamanla degisecek cocuklarda buyuyecekler :) bu esnada bence redoxon kilo yapmaz c vitamini enerji verir sana cildede etkisi var ve ayrica halsizligini alir eger uykusuzluktan dolayi halsizlik varsa.
e vitamini serumu var body shop'ta , ben onu kullandim daha once guzel bi serum canlilik veriyordu. ama direk e vitamininide karistirabilirsin bepanten veya hangi nemlendiriciyi kullaniyosan onunla karistir sur.
maske onerim canlandirici maskeler guzel senin icin, cilt tipini bilmiorum ama bahsettigin sikayete gore bence canlandirici etkili maske al. eger butcen varsa body shop maskeleri gercekten cok guzel , cok uzun sure gidiyo ayrica. ben bundan cok memnunum, renk tonunu esitliyo ve cildi guzellestiriyo gercekten.
Eki Görüntüle 2260148
bu urunu kullanmadim ama senin icin baktim, yorumlardada herkes etkili oldugunu belirtmis , bi bakabilirsin.
Eki Görüntüle 2260152
eger dersenki fiyat yuksek , o zaman bu maskede guzel bence, suanda gratiste indirimde alicaksan eger :)
Eki Görüntüle 2260149
bide boyle tek kullanimlik maskeler var bu asagidaki c vitaminli mesela , onlardan alip uygulayabilirsin bazi gunler. gratiste 3 al 2 ode varmis suanda.
Eki Görüntüle 2260155
aklima gelenler bu kadar ama yine bi sorun olursa bakarim canim
Tebrik ederim canım çalışıp dışarda olup diyete ayak uydurmak çok zor ben en verimli zamanlarımı evde geçirdim dışarda çok zor diyete adapte olmak.teşekkür ederim ayrıca çok güzel duygular içindeyim gerçektenNe güzel hislerdesin. .allah daim etsin. Valla Kilo vermek nelere kadir. .ben de okulda bi iyi hissediom ki kendimi. Tonbis öğretmenler ellerinde simit pogaca. Ben dün sporumu yapms yanımda peynir zeytin salatam
Evet canım ve haftaya nişanımız var, elbise ısmarladım, içine girmem lazımDimi abla. Ben de öyle yim. Çok özledim şunu da yiyim dedigim hafta temizlemek cok zor. OnCA emege degmio bazen
Tebrikler canım süpersin
Abla 1 saat sonra daha yüksek çıkmıyor musun? Ben uyanıp lavaboya gidip hemen ölçülmezsem, yüksek çıkıyorumTartıldım kaptan, 1 saat sonra bidaha tartılacam
Geçen cuma:66.8
Bugün:65.3
Fark : 1.5
Kilo bildirimi;
Geçen hafta ; 71
Bugün ; 69,1
Fark ; - 1900 grilk defa böyle bir fark görünüyorum kendimde, ablamın nişanın da yediklerimin korkusuyla oldu herhalde... 60 a ulaşmadan ilk görmek istediğim hedef kilom 67 idi benim, inanamıyorum belki de haftaya onu görücem... Şükürler olsun
Tebrikler
Çok teşekkür ederim canım zahmet verdim sana hepsini inceleyeceğim hangisi iyiyse onu alıp kullanırım yüz konusu hassas bi konu sonuçta, body shop ürünlerini kullanmamıştım hiç aklıma da gelmezdi çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Yok canım, ne kadar uzatırsam o kadar düşük çıkıyor lakin ilaçlarımıda suyumuda içmeyip aksatıyorumAbla 1 saat sonra daha yüksek çıkmıyor musun? Ben uyanıp lavaboya gidip hemen ölçülmezsem, yüksek çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?