Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim bu hafta spor bildirimleri de eksik ve az dı. Teşekkür ederim emeğine saglik

Kilo bildirimi;

Geçen hafta ; 71

Bugün ; 69,1

Fark ; - 1900 gr ilk defa böyle bir fark görünüyorum kendimde, ablamın nişanın da yediklerimin korkusuyla oldu herhalde... 60 a ulaşmadan ilk görmek istediğim hedef kilom 67 idi benim, inanamıyorum belki de haftaya onu görücem... Şükürler olsun

Geçen hafta 71,5
Bu hafta 71.0
Fark -500gr
moni Wydra
Süper canım tebrik ederim
Günaydınlar,çok utanarak kilo bildiriyorum
P.tesi 55.8 di
Cuma bugün 56 olmuşum.
Söz veriyorum haftaya düzelecek
Bir kaç gün protein ağırlıklı beslenirsen gider inşallah

Günaydın kızlar.dün nöbetçiydim şimdi eve gelip tartıldım.reglden ve dünkü ağrı kesicilerden sanırım +300 gr
Geçen hafta:66.8
Bu hafta:67.1
Hep bunlar regl yüzünden oluyor

Gecen cuma 59.3 muş
Bu cuma 59.7 çıktım abla dünkü menu ve regl ilk günü oldgndan böyle galiba.
+400
Regl olunca sonuç böyle oluyor bittiğinde eksi görürsün inşallah
Tebrik ederim canım azmin zaferi

Canım hem pizza var hem lahana sarması evt sarma az ama sabahta ekmek var karbon fazla olmuş perşembe günü pek karbon almamak lazım cuma eksi görmek için

Cocuklar varsa zaten cok normal canim bu kadar kilo vermis olmanin ve ayrica uykusuzlugun etkisi yuzune yansiyan, o demek oluyoki zamanla degisecek cocuklarda buyuyecekler :) bu esnada bence redoxon kilo yapmaz c vitamini enerji verir sana cildede etkisi var ve ayrica halsizligini alir eger uykusuzluktan dolayi halsizlik varsa.

e vitamini serumu var body shop'ta , ben onu kullandim daha once guzel bi serum canlilik veriyordu. ama direk e vitamininide karistirabilirsin bepanten veya hangi nemlendiriciyi kullaniyosan onunla karistir sur.

maske onerim canlandirici maskeler guzel senin icin, cilt tipini bilmiorum ama bahsettigin sikayete gore bence canlandirici etkili maske al. eger butcen varsa body shop maskeleri gercekten cok guzel , cok uzun sure gidiyo ayrica. ben bundan cok memnunum, renk tonunu esitliyo ve cildi guzellestiriyo gercekten.

bu urunu kullanmadim ama senin icin baktim, yorumlardada herkes etkili oldugunu belirtmis , bi bakabilirsin.

eger dersenki fiyat yuksek , o zaman bu maskede guzel bence, suanda gratiste indirimde alicaksan eger :)

bide boyle tek kullanimlik maskeler var bu asagidaki c vitaminli mesela , onlardan alip uygulayabilirsin bazi gunler. gratiste 3 al 2 ode varmis suanda.

aklima gelenler bu kadar ama yine bi sorun olursa bakarim canim

Gunaydinlar,

hayirli kandiller

Dunku menumu yazmamisim
Wydra Wydra

Sabah:
haslanmis yumurta
ceri domates salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk light beyaz peynir
cay sekersiz

ara:
turk kahvesi, 1 dilim ananas

ogle: sebzeli tavuk durum, ayran

ara: turk kahvesi, yesil cay

aksam: bir tabak bezelye yemegi, 1 kase cacik

spor: 15 dk karin egzersizleri yaptim, pilates hareketleriyle.
10.000 adim
2 litre su

kilo bildirimi ise malesef 76.4 kg... haftasonu daha dikkatli gidicem kalori miktarini biraz azaltip pazartesi insallah dusus gorurum..

Bir kaç gün protein ağırlıklı beslenirsen gider inşallah

Hep bunlar regl yüzünden oluyor

Regl olunca sonuç böyle oluyor bittiğinde eksi görürsün inşallah

Tebrik ederim canım azmin zaferi
Senin de eksin baya guZEL. Bu HAFTA Da Sıkı tutacakmsin. Ben de tutmaliyim

***10. Takım 618. ETAP ***

IKokunhuzur (59,9///% )
Kumsal ve Deniz(91,6///% )
zeyneppk (66,8///%)
gezegenfeza(70,3///%)
breeze3535(71,5///%)
Hedef56(70,6/ // % )
kkelebeketkisi(71,0///%)
Phantom-Opera (51,2///%)Kilo bildirmedi.(banlı)
mn5822(79,0///%)
nihaldemirel77(55,6///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

sade01(66,8/67,1)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
vorones(59,3/59,7)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
kackaloribu (59,3/59,1) yeni üye bt: 11.03.2019 bk:61,4 h: 55
-sara_28(83,9/)609.etapta 78 kg ile izne ayrılan üye.
-hercai91(88,8)Mezun üye geri döndü(594.etap 79,9 kg 5 kasım 2018 ). h:60(
kad:ssy8491)
-melek ada (58,9/) tk g:15.03.2019( b.kilosu:60 h:55 )
-tonbişko(73,0)Yeni üye, bt: 23.03.2019 bk:78 h:70
natsume(73,0/72,2)?Yeni üye bt: 23.03.2019 bk:76,3 h:65
-60kiloyum(84,6/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
gulsahhh01(59,4/60,0)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
peaceful16 ( 76,3/76,4)Yeni üye, bt: 15.04.2019 bk: 76,3 h:68

Son düzenleme:
Canım hem pizza var hem lahana sarması evt sarma az ama sabahta ekmek var karbon fazla olmuş perşembe günü pek karbon almamak lazım cuma eksi görmek için
haklısın
misafirim bi gitmedi bu yüzden de düzenim çok bozuldu. 1 haftaya gidicekler ve tam gaz devam edicem inşallah

moni Wydra sizleri etiketlemeyi unutmuşum kızlarr

Senin de eksin baya guZEL. Bu HAFTA Da Sıkı tutacakmsin. Ben de tutmaliyim
Bu haftada sıkı tutacağım ama haftaya cuma okul pikniği var pazarda kızımın kuran kutlaması var bu iki gün azcik yerim diğer günler sporumuda yapar dikkat ederim inşallah kaç haftadır hep sabittim yada 200 gidiyordu bu haftaki durum beni cok mutlu etti devam edeceğim inşallah Ramazandada veririm Haziran'da hedefime yaklasirim inşallah

Nacizane tavsiyem canım, lütfen abartma ve suyunu ihmal etme. 2 haftadır hafta sonları hem yedim hem su içmedim, hafta ortası resmen artıları temizlemek için göbeğim çatladı. Bence buna değmezdi

Nacizane tavsiyem canım, lütfen abartma ve suyunu ihmal etme. 2 haftadır hafta sonları hem yedim hem su içmedim, hafta ortası resmen artıları temizlemek için göbeğim çatladı. Bence buna değmezdi
Cok haklisin canım zor veriyor ama cok kolay alıyoruz teşekkür ederim dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…