Geçmiş olsun canım cok güzel kilo vermişsin tebrik ederimGeçen hafta kilo: 91.6
Bu hafta kilo : 90.3
Fark : 1.3 gr
Çok kötü hastayım biri bitmeden diğeri başlıyor
Geçmiş olsun canımGeçen hafta kilo: 91.6
wydra bu güezl yazı için teşekkür ederim.. herşeyi net açıklamışsınBen hergün yaptığım sporu bi deftere yazar haftalık ne kadar ve hangi sporları yapmışım diye bakardım, bir de yediklerimi de yazar dengemi sağlamış mıyım kontrol ederdim. Her hafta kilomu ve ölçülerimi ölçer deftere yine yazarım. Ayrıca ölçülerimi de sürekli bulunduğum odada kapıya da asmışım ordan takip ederim. Kaç kiloydum ne kadar verdim diye de ya da kaç cm inceldim diye. O her bir cm her bir gram beni motive etti. Sürekli kendime başarabilirimi hatırlattım. Yavaş yavaş da olsa hızlı hızlı da olsa zayıflayabilirim yeter ki isteyeyim ve sağlıklı olayım.
Ayrıca istediğim şeylerden de vazgeçmedim. Aman diyetteyim bunu yemiyim falan da yapmadım sadece dengeledim. Örneğin bi keresinde burger kingten bi menü alıp yemiştim diyetimin 2. ayında. Ancak ne yaptım o gün o menüyü yiyeceğimi bildiğim için kahvaltı ve öğlede karbon kesinlikle almadım. Salata ve proteinle geciştirdim. ha ertesi günü de aynı şekilde ve kardiyo tarzı spor yaptım o hafta boyunca. Mesela yine bir gün de pizza yedim ve onu da aynı şekilde dengeledim. O yemiş olduğum herşeyi totalde 3 günle dengeledim. bi yediğim gün o günün diğer öğünleriyle bir sonraki 2 gün boyunca.
Denge her zaman önemlidir. Çünkü daha sonrasında yani diyetten sonra amiyane tabirler hayvan gibi yemeklere saldırmamak ve verdiğimiz kiloları almamak için bu şart. Karbon-Protein-Kolesterol dengesini kurduktan sonra istediğimiz her şeyi yiyebiliriz. Tabi kaç kalori aldığımız da önemli. Onu da sitelerle ölçebilirsiniz.
1 kişi 1 gün içinde kaç kiloysa o kadar protein almalı
Ben şuan sanırım 58 kiloyum tartılmadım o yüzden sanırım dedim.
58 gr. protein almalıyım.
Proteinin en fazla iki katı da karbon yani 116 gr. karbon olmalırım. Yani 2 dilim ekmek.
Kolesterolü de yetiştin bi insanın 2 porsiyon meyve ve sebze yemesiyle sağlanıyor. O yüzden sürekli salata salata salata diyoruz.
Ayrıca vücudun gerekli kalsiyumu alabilmesi için günde 1 bardak süt ve 1 kase yoğurt tüketilmelidir.
Ha eğer ki fazla karbon alımı oluyorsa ertesi günlerden düşürmeliyiz.
Neden karbon tehlikeli? Ona da değineyim.
Karbon vücuttaki yağları sarıp sarmalar ve eritilmesine engel olur. Kalori açığı oluşan vücutta yağı eritemeyince direk kaslara gider ve kas eritmeye başlar. Kas dokusundaki azalma da sağlıksız bir kilo vermedir ve bir çok hastalığa davetiye çıkarır. Protein alımı da karbonun tam tersini yapar. Proteinler kasları korur hem de fazlasıyla o yüzden de kaslar değil yağlar erir.
Ve şuan farkediyorum ki ben konudan baya baya saptım ama yine de silmeyip yayınlıyorum.
Geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
kilo bildirimi
cuma 79
pazartesi 78.5
bugün 78.3
fark -700 gr
Geçen hafta kilo: 91.6
Ay ben de iki gün gelemedim. Menü neyin yazmadım. Tabi sebebi var simitler hamurlar . Yüzüm olmadı yazmayaama öyle de buraya haksızlık yapmış gibi olacağım içime sinmiyor ki
Gecen cuma 59.3 muş***10. Takım 618. ETAP ***
IKokunhuzur (59,9///% )
Kumsal ve Deniz(91,6///% )
zeyneppk (66,8///%)
gezegenfeza(70,3///%)
breeze3535(71,5///%)
Hedef56(70,6/ // % )
kkelebeketkisi(71,0///%)
Phantom-Opera (51,2///%)
mn5822(79,0///%)
nihaldemirel77(55,6///%)
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
sade01(66,8)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
vorones(59,3)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
kackaloribu (59,3) yeni üye bt: 11.03.2019 bk:61,4 h: 55
sara_28(83,9)609.etapta 78 kg ile izne ayrılan üye.
hercai91(88,8)Mezun üye geri döndü(594.etap 79,9 kg 5 kasım 2018 ). h:60( kad:ssy8491)
melek ada (58,9) tk g:15.03.2019( b.kilosu:60 h:55 )
tonbişko(73,0)Yeni üye, bt: 23.03.2019 bk:78 h:70
natsume(73,0)?Yeni üye bt: 23.03.2019 bk:76,3 h:65
60kiloyum(84,6)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
gulsahhh01(59,4)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?