Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaa birinci olmuşummm çooook çooook sevindimm. Yarın tam gaz devam ediyorum. (vicdanım biraz üzdü beni, bugün yediklerimden dolayı) Bugünü unutup yarına asılıyorum tam gaz.
Geçenlerde içimden geçirmiştim insanlar ne güzel veriyor, birinci olabilir miyim acaba bende diyee...
Yaa kızlarrr takımımızda birinci olmuş yaa ne güzel, çifte mutluluk... Diğer derecelerde bizimmm... Daha da iyi dereceler alıcaz inşallahhh. Hepinizi hepinizi çok çok çok tebrik ediyorum nice güzel, sağlıklı başarılarımız olsun....
Valla kalbim kıpır kıpır oldu yaaa öğrendiğimden beri... Aslında hiç de zor değilmiş güzel arkadaşlarım. Hepimiz yapabiliriz, hiç zora sokmadım kendimi aslında...

Bu sabah uyandığımda size bağlı olduğum için hedefime adım adım gidebildiğimi düşündüm.. Gerçekten birbirimize çok hakkımız geçiyor, burayı düşünmek bile yetiyor insana çoğu zaman. Valla bi başarı varsa sizin payınız büyük... Çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Tebrikler,kendinle gurur duymalısın

Waydram canım az ve eksik spor du çünkü tembelim çünkü simarigim 59 yapıştı o yüzden . Senle aynı boydayiz ben bi goremedim 58 .Onu görsem ben de daha aşağı inmek istiom
Bugun vé dün sağlam spor yaptim. Menü yazayım birazdan

Ayy maşallah tebrikler canım ya. Nasıl sevindim. Demek ta ki mda birinci olmuş . Ne güzel

Selam kızlar Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller menü bildiriyorum
Kahvaltı iki yumurta bir dilim peynir 8 zeytin domates salatalık
akşam ciğer kavurma 6kasik
1.5 su
Spor yapamadım kandil dolayısı ile Bu arada takım 1. Olmuş maşallah Allah herkese sağlıklı fit bir ömür versin Emeği geçen herkese teşekkür ederim

Tam bize yakışır dereceler
Efsane geri döndü kızlar

Evet güncel sonuçlar kızlar.

Bireyselde ilk 3 e , 4 üyemiz girdi

_Phantom-Opera_ mapushane den bir yolunu bulup kazen'e kilo bildirmiş ve mükafatını 2. lik olarak aldı.

Tüm takımımı 1. liğimizden dolayı ve ilk üçe 4 üyemin girmesinden dolayı kutluyorum.

başarılarımız daim olsun inşallah

Wydra ma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum, bu başarıda emeği çok büyük.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 618. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (10.TAKIM) ==>%1.027

2. (9. TAKIM) ==>%0.601

3.(14. TAKIM) ==>%0.530

BİREYSEL DERECELER

1. @kkelebeketkisi (10.takım) ==>%2.68

2. IKokunhuzur & @_Phantom-Opera_ (10. Takım) ==> %2.34

3. zeyneppk (10. Takım) ==>%2.25

ETAP SONUNCUSU

gulenyuzumsunsen ==> %-2.16 ==> 13. Takım

Kızlaaar harikaaaa tüm dereceleri toplamışız maşallahhh Harika valla tablo gözlerimi yaşarttı ikinci olmuşum ona da çok mutlu oldum ayrıca

Tebrikler canımmmm çok mutlu oldum senin adına inşallah böyle devam edersin ve ideal kilona ulaşırsın

Ben de istiommmm

İnşallahhhh darısı sana bitanem

Bugünkü menüm

Kahvaltı öncesi; 1dilim ananas
Kahvaltı; 2 tavada yumurta, 2 dilim ekmek, 3 cin biber, 1 b çay
Ara; Pro+20 laktozsuz kakaolu süt
Öğle; 4 yk kuru fasulye, 200 ml ayran
Ara; 1 tane küp şekerli kupada Türk kahvesi
Akşam; ton balıklı salata
Ara; 1 küçük kandil simidi, yeşilçay

2 litre su
70 mekik, 30 dk tempolu yürüyüş (puan:148)
Wydra

Şuan çok pişman olduğum kaçamaklarım gözünüze çarpıyordur mutlaka

Tebrik ederim canım evt bu hafta cok güzel kilo verdin inşallah böyle devam eder kısa sürede hedefine ulasirsin
Bugün bende yedim ve cok mutsuz oldum inşallah yarından itibaren tam gaz devam ederiz günler haftalar bitmez

Tebrikler canımmmm çok mutlu oldum senin adına inşallah böyle devam edersin ve ideal kilona ulaşırsın
Çook teşekkür ederim canım benim inşallahh
Sanada hayırlı olsun canımmm. İnşallah şahane bir şekilde korursun ve ömrün boyunca hep kendini müthiş hissettiğin kiloda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…