- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
SööööözHaftaya eksiyle geel
Tebrikler,kendinle gurur duymalısınYaaa birinci olmuşummm çooook çooook sevindimm.Yarın tam gaz devam ediyorum. (vicdanım biraz üzdü beni, bugün yediklerimden dolayı) Bugünü unutup yarına asılıyorum tam gaz.
Geçenlerde içimden geçirmiştim insanlar ne güzel veriyor, birinci olabilir miyim acaba bende diyee... Yaa kızlarrr takımımızda birinci olmuş yaa ne güzel, çifte mutluluk... Diğer derecelerde bizimmm... Daha da iyi dereceler alıcaz inşallahhh
Hepinizi hepinizi çok çok çok tebrik ediyorum nice güzel, sağlıklı başarılarımız olsun.... Valla kalbim kıpır kıpır oldu yaaa öğrendiğimden beri... Aslında hiç de zor değilmiş güzel arkadaşlarım. Hepimiz yapabiliriz, hiç zora sokmadım kendimi aslında...
Bu sabah uyandığımda size bağlı olduğum için hedefime adım adım gidebildiğimi düşündüm.. Gerçekten birbirimize çok hakkımız geçiyor, burayı düşünmek bile yetiyor insana çoğu zaman. Valla bi başarı varsa sizin payınız büyük... Çok teşekkür ederim
Waydram canım az ve eksik spor du çünkü tembelim çünkü simarigim 59 yapıştı o yüzden . Senle aynı boydayiz ben bi goremedim 58 .Onu görsem ben de daha aşağı inmek istiomBen de teşekkür ederim
Neden eksik ve azdı bakalım
Stres yaptığından olabilir mi?
Karbon ağırlıklı bir menü olmuş
Kahvaltıda ekmek öğle de dürümün lavaşı ve bezelyedeki karbon
lavaş 4 dilim ekmek yapıyordu diye hatırlıyorum ha yarım lavaşsa iki dilim yapar ki bu da yine gün için fazladır.
2 gün boyunca karbon almamaya çalışıp dengele
Bu hafta yarışıyorduk çünküsü
Yemeği abartma diğer öğünlerde karbon alma ve ertesi iki gün boyunca da karbon almayarak dengele
Tabisi de
Yine de her hafta kilo bildirimi yap
Korumanı kontrol edelim
Burdayım burda
58.3üm ben
Boyumum kilosunda mı olmalıyım?
163üm ama 58 kiloyum biraz daha düşmek istiyorum
Ayy maşallah tebrikler canım ya. Nasıl sevindim. Demek ta ki mda birinci olmuş . Ne güzelYaaa birinci olmuşummm çooook çooook sevindimm.Yarın tam gaz devam ediyorum. (vicdanım biraz üzdü beni, bugün yediklerimden dolayı) Bugünü unutup yarına asılıyorum tam gaz.
Geçenlerde içimden geçirmiştim insanlar ne güzel veriyor, birinci olabilir miyim acaba bende diyee...
Yaa kızlarrr takımımızda birinci olmuş yaa ne güzel, çifte mutluluk... Diğer derecelerde bizimmm... Daha da iyi dereceler alıcaz inşallahhh. Hepinizi hepinizi çok çok çok tebrik ediyorum nice güzel, sağlıklı başarılarımız olsun....
Valla kalbim kıpır kıpır oldu yaaa öğrendiğimden beri... Aslında hiç de zor değilmiş güzel arkadaşlarım. Hepimiz yapabiliriz, hiç zora sokmadım kendimi aslında...
Bu sabah uyandığımda size bağlı olduğum için hedefime adım adım gidebildiğimi düşündüm.. Gerçekten birbirimize çok hakkımız geçiyor, burayı düşünmek bile yetiyor insana çoğu zaman. Valla bi başarı varsa sizin payınız büyük... Çok teşekkür ederim
Ay hadi abla inşallah istedgn gbi olurEvet canım ve haftaya nişanımız var, elbise ısmarladım, içine girmem lazım
Tam bize yakışır derecelerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 618. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==>%1.027
2. (9. TAKIM) ==>%0.601
3.(14. TAKIM) ==>%0.530
BİREYSEL DERECELER
1. @kkelebeketkisi(10.takım) ==>%2.68
2. @IKokunhuzur (10. Takım) ==> %2.34
3.zeyneppk (10. Takım) ==>%2.25
ETAP SONUNCUSU
@gulenyuzumsunsen ==> %-2.16 ==> 13. Takım
kız napıyosun kilo alma yarışmasında gibisin
kalmış olabilir. vakit bulunca incelerim.İyi akşamlar. Kafama bir şey takıldı @moni nin listesinde benim kilo bilgilerimdeb sonra soru işareti var. Bir tek benimkinde öyle bir anlamı var mı yoksa yanlışlıkla mı orda duruyor.
haftaya senden derece bekliyorum bu haftayı telafi etmelisinHerkese tebrikler,benim gibi artılılara rağmen süper olmuş
nerdesin kız kaçakselam 10.takım
herkese mutlu sağlıklı günler dilerim
Tebrikler,kendinle gurur duymalısın
Teşekkür ederimmm kızlarrrAyy maşallah tebrikler canım ya. Nasıl sevindim. Demek ta ki mda birinci olmuş . Ne güzel
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 618. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==>%1.027
2. (9. TAKIM) ==>%0.601
3.(14. TAKIM) ==>%0.530
BİREYSEL DERECELER
1. @kkelebeketkisi(10.takım) ==>%2.68
2. @IKokunhuzur (10. Takım) ==> %2.34
3.zeyneppk (10. Takım) ==>%2.25
ETAP SONUNCUSU
@gulenyuzumsunsen ==> %-2.16 ==> 13. Takım
Yaaa birinci olmuşummm çooook çooook sevindimm.Yarın tam gaz devam ediyorum. (vicdanım biraz üzdü beni, bugün yediklerimden dolayı) Bugünü unutup yarına asılıyorum tam gaz.
Geçenlerde içimden geçirmiştim insanlar ne güzel veriyor, birinci olabilir miyim acaba bende diyee...
Yaa kızlarrr takımımızda birinci olmuş yaa ne güzel, çifte mutluluk... Diğer derecelerde bizimmm... Daha da iyi dereceler alıcaz inşallahhh. Hepinizi hepinizi çok çok çok tebrik ediyorum nice güzel, sağlıklı başarılarımız olsun....
Valla kalbim kıpır kıpır oldu yaaa öğrendiğimden beri... Aslında hiç de zor değilmiş güzel arkadaşlarım. Hepimiz yapabiliriz, hiç zora sokmadım kendimi aslında...
Ben de istiommmm
Tebrik ederim canım evt bu hafta cok güzel kilo verdin inşallah böyle devam eder kısa sürede hedefine ulasirsinYaaa birinci olmuşummm çooook çooook sevindimm.Yarın tam gaz devam ediyorum. (vicdanım biraz üzdü beni, bugün yediklerimden dolayı) Bugünü unutup yarına asılıyorum tam gaz.
Çook teşekkür ederim canım benim inşallahhTebrikler canımmmm çok mutlu oldum senin adınainşallah böyle devam edersin ve ideal kilona ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?