- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Aynen canım sosyal medya üzerindenNettemi satiyorsunuz
Maşallah canım cok güzel Rabbim hayırlı bol kazanç nasip eylesin inşallahAynen canım sosyal medya üzerindenKendi mevlütlerimize yaparak başladık bu işe şimdi de sipariş almaya başladık bakalım
Hoşgeldin canım evt buralardan gitmemek lazım sonucu kilo almak oluyor olsun yine verirsinSelam arkadaşlarrr selam moni kaptan. ben geldimm. Tabiki de dediğiniz gibi kilo alarak.
Şöyle söyleyeyim. Özel hayatımdaki sıkıntılardan dolayı kilo vermem durmuştu ve de sınavlarım vardı ki çıkmak istemiştim o yüzden tekrar girme şansım var mı acaba?
Evet.. bu sefer yeme alışkanlıklarımı düzelttim de geldim ama bakalım çıkan bir daha girebiliyor mu? Kabul edilirsem sevinirim. BakalımHoşgeldin canım evt buralardan gitmemek lazım sonucu kilo almak oluyor olsun yine verirsin
Bence girebiliyor ama listeye giremezsin sanırımEvet.. bu sefer yeme alışkanlıklarımı düzelttim de geldim ama bakalım çıkan bir daha girebiliyor mu? Kabul edilirsem sevinirim. Bakalım
Evet ama listeye girmeye jararlıyım bu sefer inşallah :))Bence girebiliyor ama listeye giremezsin sanırım
slm hayırlı akşamlar hatunlar hepinizi çok özledim
Acaip yoğun ve yorgunum. Ben izne ayrılabiliyormuyumpek sessiz buralar hayırdır kızlar
Aman yeşil yazıyı görür görmez gözlerim ışıldadıslm hayırlı akşamlar hatunlar hepinizi çok özledim
Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar kızlar bugün oğlum rahatsız biraz 5 gibi kusmaya başladı su içse kusuyor ateşi ishali yok O yüzden doktora görünmeden üşüttüm galiba
menum
kahvalt 1/2 yumurta
1dilim peynir
5zeytin
domates
akşam 1 karniyarik
salata
1 kase çorba
1.5 saat tempolu yürüyüş
2lt su
kuzuna geçmiş olsun canım.Hayırlı akşamlar kızlar bugün oğlum rahatsız biraz 5 gibi kusmaya başladı su içse kusuyor ateşi ishali yok O yüzden doktora görünmeden üşüttüm galiba
menum
kahvalt 1/2 yumurta
1dilim peynir
5zeytin
domates
akşam 1 karniyarik
salata
1 kase çorba
1.5 saat tempolu yürüyüş
2lt su
emin misin izne ayrılmak istediğinden gülüm?Acaip yoğun ve yorgunum. Ben izne ayrılabiliyormuyum
Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar bugün oğlum rahatsız biraz 5 gibi kusmaya başladı su içse kusuyor ateşi ishali yok O yüzden doktora görünmeden üşüttüm galiba
menum
kahvalt 1/2 yumurta
1dilim peynir
5zeytin
domates
akşam 1 karniyarik
salata
1 kase çorba
1.5 saat tempolu yürüyüş
2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?