Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Amanın nevranın nici farklıymış yanlış kişiyi etiketledim
Mesajı düzenleyide bulamadım
canım nerelerdesin özlettin kendini
iyiyim canım annemde daha iyi kemoterapi süreci devam ediyor
sen nasılsın neler yapıyorsun
Evet sanki önceden daha hareketliydi dimipek bi sessiziz
Allah kabul etsin canımSelam hanımlar oruç tuttuğum için akşam 12 den sonra bildirim yapacağım henüz su içmeyi bitirmedim çünkü. daha doğrusu yeni başladım diyebilirim O nedenle 1 saat kadar sonra memümu paylaşacağım
Teşekkür ederim evet zaten korkuyorum yemeye sürekli tartılıyorum Ramazan’a kadar rehavete kapılıp bırakmayacağım kendimi buraya da menü yazarım büyük ihtimalle bugünüm fena değildi meselaSen de mezun olmuşsun tebrikler . Kaptanın dediği gbi. Gr gr gidio ama Kilo gelio. Dkkat şart. Ben yarin dan itibaren dikkat etcem inşallah. Spor à gidemedım oğlan ateşli
Gerçekten emeğiyle bişeyler yapmanın tadı bambaşkaMaşallah canım cok güzel Rabbim hayırlı bol kazanç nasip eylesin inşallah
Benim de bir hesabım var 3-4 yıl cok yoğun bir şekilde yaptım benimki mutfak eşyaları üzerine cam ahsap boyuyorum ama oğluma hamile kalınca biraktim ama cok güzel birşey insanın emeğiyle para kazanması ,senin yaptığın emeginle hiç tanimadigin insanların mutlu olması
Rabbim daim etsin inşallah
İyi akşamlar kızlar çok yoğun bir gün geçirdim çeyiz alışverişindeydik nişanlımla oradan oraya dolaştık durduk.
Bugünkü menüm;
Kahvaltı; 1,5 dilim ekmek, 2 yk menemen, 1 çk pekmez, 1 b çay
Öğle; 4-5 adet tavuk, 200 ml icetea, 1 kornet
Akşam; 1 kepçe şehriye çorbası
Yatmadan; yeşilçay
1 litre su
10500 adım, 50 mekik
@Wydra
Ay hayırlı olsun ne güzel heyecanlar. Benim de kardeşim é kız istemeye gitti annem babam . Bugündu katilabamadim ama ne güzel heyecanlar
bu sabah adet oldum çok karın ağrım var
kilom
59.5
çok sıkıldım bu süreçten.. azmimi yitirdim..
Tebrik ederim kızlar ❤❤ Allah temelini attığınız yuvaları daim etsin mutlu huzurlu kılsın inşallah
Amin teşekkürlerAllah kabul etsin canım
Şuan aynı yerdeyiz.çoğunlukla beraber çalıştıkBende üç sezeryan yapmış biri olarak ikisi spinal anestezi ameliyat ortamına şahit oldum eşinle aynı hastanedemisin aynı ortamda calistinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?