Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menum

Sabah .türk kahvesi

Öğlen. Kabak çorbası .yogurt.patlamış mısır 2-3 avuç

İkindi. Elma.1 kase yoğurt. 20 yer fıstığı

Aksam.3 kanat/incik .4 -5 ayva dilim patates.2 dilim ekmek

Yarım dilim sütlü tatlı. 2 avuç patlamış mısır

Spor. 45 dk eliptik bisiklet.15 dk ağırlık ve esneme hareketleri

Sen de mezun olmuşsun tebrikler . Kaptanın dediği gbi. Gr gr gidio ama Kilo gelio. Dkkat şart. Ben yarin dan itibaren dikkat etcem inşallah. Spor à gidemedım oğlan ateşli
Teşekkür ederim evet zaten korkuyorum yemeye sürekli tartılıyorum Ramazan’a kadar rehavete kapılıp bırakmayacağım kendimi buraya da menü yazarım büyük ihtimalle bugünüm fena değildi mesela

Çok geçmiş olsun çanım allah şifa versin

Kızlar naber bende menü bildirmeye geldim sizi özlüyorum ay kovsanıza gitmem ben burdan

Sabah kahvaltısı
Domates sosu üzerine poşe yumurta(şu suda pişenden bizde çılbır denir bu asortik ismiymiş )
Bol yeşillikli kaşarlı 5 zeytinli salata
İki tam buğdaylı yaprak galeta

Ara
Yarım muz
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Öğlen
Bir kase kinoalı tabule salatası (bunu da instadan buldum)

Akşam
Bir porsiyon yeşil fasulye hepsini yiyemedim azıcık kaldı
Yoğurt
Salata

Akşam arasında sade maden suyunun yanında elimin cipsinden 4-5 tane tırtıkladım bir avuç kadar da çekirdek

Suyu bugün hiç dikkat edip saymadım
Spor yok ama akşama kader temizlik yaptım

He bu arada Cuma’dan bugüne +300 gördüm Gözüm korktu bugün yine dikkat ettim o yüzden.diyet beni bıraksa ben bırakamıyorum diyeti

Gerçekten emeğiyle bişeyler yapmanın tadı bambaşka biz hobi olarak yapıyoruz daha çok çoluk çocuk zor oluyor yoksa ama seviyorum ya

Ay hayırlı olsun ne güzel heyecanlar. Benim de kardeşim é kız istemeye gitti annem babam . Bugündu katilabamadim ama ne güzel heyecanlar

Tebrik ederim kızlar Allah temelini attığınız yuvaları daim etsin mutlu huzurlu kılsın inşallah

bu sabah adet oldum çok karın ağrım var

kilom
59.5

çok sıkıldım bu süreçten.. azmimi yitirdim..

Sıkılmaaa Azmini de yitirme kaç olmak istiyorsun hedefin kaç ?

Menüm
Akşam 20.00
1.5 kepçe nohut
2 kaşık pilav
......
Saat. 22.00
1 tavuk but.
Yarım kepçe nohut
1 kaşık pilav
Salata
.....
Saat. 23.00
4 kaşık bezelye
....
Su: 1.2 litre
(Sabaha kadar 2yi bulur)
Spot : 5 dk bisiklet
....
Pilav harici gayet hafif bir gündü. Ay yaza az kaldı ya acil acil gitmeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…