Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kolaylık versin,hem anne hem baba nöbetli olunca zor.Bizim işimiz ekip işi,siz yoksanız biz zordayız,biz yoksak siz zordasınız,ekip olarak çalışınca kolaylarız işleri
Kesinlikle katılıyorum.genelde her 23 nisana nöbet denk gelirdi.bu yıl yok çok şükür.çocukları hayvanat bahçesine götüreceğiz

Günaydın kızlar.dün giremedim.nöbet ertesi oğlanın öğretmeniyle görüşmeye gittim .tüm gün dışardaydım.dğnkü menüm Wydra moni
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,yulaflı krep
Öğle: 2 lahana sarması,2 kaşık yoğurt
Ara:7-8 çilek
Akşam: karnıbahar kısırı,marul,ayran
1.5 lt su,50 dk tempolu yürüyüş,15 dk koşu
Karnıbahar kısırını ilk defa yedim gerçekten hiçbir fark yok diyebilirim.oğlum anlamadı bile

aynen katılıyorum sana. sohbete gelmiyorlar. ben de uzaklaştım. bu takımı hareketli görmek istiyorum

Canım diyete motive olamayınca buraları meşgul etmek istemiyorum ama acilen motive olmam gerek az kaldı inşallah canım gelicem
Bir iki gezmem var gelicem canım inşallah
Sen nasılsın fulyavim

evet haklısın insan diyetten kopunca yazmak istemiyor. ben okusam bile yazmadım. içimden gelmedi.

valla ben de son haftalarda yiyorum. son verdiğim 4,5 kiloyu 5-5,5 olarak geri aldım. şimdide regl öncesiyim. ama dur demem gerek artık. motive olamıyorum. sen, aeben yasom7272 Aylin42Konya ozlemkartal obezzto ve adını yazamadığım diğer arkadaşlar hepsi gelse. yeni arkadaşlar da var. hepimiz bir oluruz.

Aynen canım inşallah hepimiz yuvaya döner yarışarak tatlı tatlı takılarak zayiflariz

hedefim 55 canım ama azmin yok kendimden nefret ediyorum şu an.
misafirim var sürekli evde yemek yememe savaşı veriyorum çok yoruldum. ha gittiler ha gidecekler derken 40 gündür bendeler... hiç düzenim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…