- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
regl oldum ve canım surekli bise yemek istiyor
çok mutsuzum depresif moddayım
esimle aramız kötü, çok kirginim ve kızgınım ona..
kayinvaliddm ve kaynım 40 gündür bende..
sabrım tukendi..
tükendikçe yemeğe vuruyorum kendimi tekrar.
çok mutsuzum cokk
merhaba iyi aksamlar kizlar,
kahvalti:
2 yumurtadan omlet, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmegi, domates salatalik, yesil cay
ara:
turk kahvesi
ogle:
5 yemek kasigi nohutlu bulgur pilavi (yayla'nin cikardiklarindan denedim cok guzel), 5 yemek kasigi mantarli tavuk sote, 2 yemek kasigi light yogurt
ara:
cok ufak bir parca simit, turk kahvesi
aksam:
5 yemek kasigi mantarli tavuk sote, 1 kase salata (kivircik, sogan, domates , salatalik karistirdim, 1 tatli kasigi zeytinyagli bol sirkeli)
yemekten sonra 2 kuru erik, biraz dut kurusu ve 2 badem yedim (bagirsaklarim calissin diye) ve yaninda bitki cayi ictim.
16.000 adim, 3 litreye yakin su
HIIT pilates videosu yapmaya niyetliydim ama o kadar yurudukten sonra hic halim kalmadi. ayni kalori yakimina gelmistir diye dusunuyorum.
Arada simit yemeseydin menün çok güzel ve dengeli olmuştu canım ama o kadar yürümeye o simitler erimiştir diye düşünüyorum afiyet olsun
selam
dünkü menüWydra
sabah
yok
öğle
1 tane cheesburger
akşam
yarim tabak makarna
1 baklava
2 litre su
1 saat yürüyüş
Geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar ben geldim hastaydım bugünde kizlarimin gösterisi vardı sonra kv me gittik yoğun geçti
Bugün menü vermesem olurmu hastalıktan istahim yoktu ama sofraya oturunca az da olsa yemememlerden yedim çabuk karnım doysun gücüm yerine gelsin diye inşallah yarın menü paylaşırım
ne detoksu gülüm emziriyorum zararı olmazsa yapalım birlikte güzel olur ınşallahBu ayın en kötü menüsü ile geldim.Wydra yarın detoksa başlayacağım birlikte yapmak isteyen çıkar mı?
Menüm
Sabah1
Yulaf ezmesi, süt, meyve karışımı
Sabah2
Omlet
Hündi füme 2 adet
Peynir
Ara
1 avuç çiğ fındık
Akşam
3 pirzola
2dilim lavaş
Salata
1sb ayran
İrmik helvası
Ara2
Waffle
Sade filtre kahve
Su : 2lt
Spor: 100 ip, 4000adım
Merhaba hanımlar ben geldim hastaydım bugünde kizlarimin gösterisi vardı sonra kv me gittik yoğun geçti
Bugün menü vermesem olurmu hastalıktan istahim yoktu ama sofraya oturunca az da olsa yemememlerden yedim çabuk karnım doysun gücüm yerine gelsin diye inşallah yarın menü paylaşırım
iyi akşamlar kızlar
kahvaltı 1yumurta dan omlet
peynir 7 zeytin
domates
üç parça çiğ köfte
üç parça mercimek köftesi
1kase sehriyeli tavuklu salata
1.5lt su
yarım saat yakartop oynadık
50 ip atlama
50mekik
arkadaşlarla pikniğe gittik kaçamak yapmadim sayılır ıssız yeri bulmuşken top oynadık baya şimdide yeşil çay içip günü kapatacagim inşallah
Kıızzllaaar ben geldiimm
Kimse yok büyük ihtimal takımım yarın göreceksiniz.. Geçtiğimiz bu 5 6 günde çok güzel şeyler oldu.
Babam ameliyat oldu ve şimdilik iyi şükür
Evleri tutuldubeşyaları yerleştirildi ve her şeyleri hazır..
Bu süreçte o çok memnunum dediğim kaynanamın gerçek yğzünü de görmüş oldum ama eşim olacak zırzop görmüyo onu boşverdim..
Kızım şu saate kadar uyutmayınca ben de bari sahur yapam dedim. Bu 2. Günüm oruç tutuyom bakalım
Haydin iyi geceler..
Bu arada ben yokken burayı hep takip ettim kızlar nerdesiniz yaa
kackaloribu
vorones
kkelebeketkisi
Wydra
moni
zeyneppk
sana da geçmiş olsun canım..
Aha şimdi kaçtım yarın buralar toz duman olacak inşallah..
Açılınn iyilerin dostu kötülerin düşmanı bendeniz Operadaki Hayalet geliiiiyoooo
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün herkes dökülmüş anlaşılan. Maalesef ben de çok iyi kilo vermişken bugün regl öncesi iştah patlaması günümde çuvalladım ama bu beklediğim bir şeydi.her ay olan bir şey. Şükür ki bir gün sürüyor. Aslında yazmak istemiyorum ama yazıcam napayım.
Sabah
1 kase mısır
Öğle
1 tabak patates kavurması
Saat 3 ten itibaren tıkınmalar başladı
1 tabak şehriye çorbası
2 poğaça
1 adet tavuk but
Akşam 8 gibi 1 un kurabiyesi
.....
Su : 3.2 lt
Spor : 10 dk yürüyüş
30 dakika evde egzersiz
....
Bugünü yaşanmamış sayarak her zamanki yeşillikli menüme geri dönüyorum Allah'ın izniyle yarın.
Kendime de kızamıyorum çünkü ayda 1 gün böyle kudurmuşlar gibi yiyorum napalım
Bu ayın en kötü menüsü ile geldim.Wydra yarın detoksa başlayacağım birlikte yapmak isteyen çıkar mı?
Menüm
Sabah1
Yulaf ezmesi, süt, meyve karışımı
Sabah2
Omlet
Hündi füme 2 adet
Peynir
Ara
1 avuç çiğ fındık
Akşam
3 pirzola
2dilim lavaş
Salata
1sb ayran
İrmik helvası
Ara2
Waffle
Sade filtre kahve
Su : 2lt
Spor: 100 ip, 4000adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?