- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Malesef geliyorum görmezden de işte gözüme gözüme sokulınca...geçmiş olsun canım malesef bazı şeyleri görmezden gelmek zorundayız
Sağol canımKıyamam dikkat et kendine canım benim
iyiki varsın yorumlarında haklısnı bugün dengelicem ve spor yapıcam.. eşimle dün gece boşanma konuşmasına vardı tartışma boyutumuz.. düzensizlikten yıprandık cok yoruorz birbirimizi.. ama yemicem söz veridm kendime. yani güzel beslenicem..
bir gün öncesinden de yapabilirsin ya da öğlenden sonra ama çok geç olmamalı. iftara yakın olmaz çünkü çok geç kalırız.Bu aradamoni kaptanım ben bişey sorcam. Oruçluken kilo bildirimini nasıl yapıcaz yani sahur yapıyorum otomatikmen sabah + çıkarım. Kilo bildirimini iftara yakın mı yapsak
Hoşgeldin canımmmm, özlettin kendini. Geçmiş olsun babana mutlu olmana çook sevindim tam gaz yola devam edelim birlikteeKıızzllaaar ben geldiimm
Kimse yok büyük ihtimal takımım yarın göreceksiniz.. Geçtiğimiz bu 5 6 günde çok güzel şeyler oldu.
Babam ameliyat oldu ve şimdilik iyi şükür
Evleri tutuldubeşyaları yerleştirildi ve her şeyleri hazır..
Bu süreçte o çok memnunum dediğim kaynanamın gerçek yğzünü de görmüş oldum ama eşim olacak zırzop görmüyo onu boşverdim..
Kızım şu saate kadar uyutmayınca ben de bari sahur yapam dedim. Bu 2. Günüm oruç tutuyom bakalım
Haydin iyi geceler..
Bu arada ben yokken burayı hep takip ettim kızlar nerdesiniz yaa
kackaloribu
@vorones
kkelebeketkisi
Wydra
moni
@zeyneppk
sana da geçmiş olsun canım..
Aha şimdi kaçtım yarın buralar toz duman olacak inşallah..
Açılınn iyilerin dostu kötülerin düşmanı bendeniz Operadaki Hayalet geliiiiyoooo
Kabak detoksu düşünüyordum ama emzirirken sütünün azalmasına neden olabilir. Aynı diyetisyenin emziren anneler için bir detoksu var süt de arttırmaua yardımcı istersen ona bak canım. İnstagramda Nilaykeçeci nin syafasında. Yasak mı bilmşyorum ama bunu yazmam.ne detoksu gülüm emziriyorum zararı olmazsa yapalım birlikte güzel olur ınşallah
Teşekkür ederimmm. Toparlamak için detoks yaparım demiştim ama öğlen detoks öğünü akşam söylediğniiz gibi yapabilirimİrmik helvası ve gece waffle Yemen köyü olmuş ama hemen paniğe kapılma bugün bol su iç yeşil çay iç ve günü çorba salata et olarak tamamla araya bide spor eklersen tamamdır kuzum
Öğleden sonra 2 3 gibi olur mubir gün öncesinden de yapabilirsin ya da öğlenden sonra ama çok geç olmamalı. iftara yakın olmaz çünkü çok geç kalırız.
misafir gelince ipin ucu da gidiyo bideBen de evdeyim kuzum misafir gelecekmiş de hiç canım isfemiyo misafir ağırlamayı
çok teşekkür ederim ne güzel yazmşsınız. akıl vermek gibi algılamadm memnun oldum yorumunuz için.Sende iyiki varsın gülüm
Akıl vermek olarak algılama ama eşinle sorunlarınızı sakin kafayla konuşun derim ikinizde sinirliyken hiç istemediğiniz şeyler çıkar ağzınızdan boşanmak falan kolay şeyler değil bazen bir taraf sinirliyken diğer tarafın sakinliğini koruması gerekir hangimizin evliliğinde sorun yokki böyle bir dünya yok önemli olan karşılıklı hoşgörü ve saygıyı koruyabilmek Allahım içine ferahlık evine huzur versin gülüm benim
Oruçluyum kiimisafir gelince ipin ucu da gidiyo bide
Afiyet olsun ablacımDün ailecek dışarı çıktık yedik içtik hiç menü paylaşmadım serbest gün ilan ettim dünü.bugün dikkat ettim ama
Ben hamile ve emzşrenlere hiç önermiyorum orucu.emzşrme bitince tutabilirsin diğerinde çocuğun da hakkına girilmiş olduğunu düşünüyorum naçizane fikrim.ilahiyatçılar da var aramızda ama ben tıbbi olarak önermiyorumAfiyet olsun ablacım
Ben sana bişey sorcam ya
Şimdi ben emziriyorum ve 2 gündğr oruç tutuyorum çok halsizleştim ellerim ayaklarım hatta tüm vücudum zangır zangır titriyo tansiyonum hep düşük zaten ama 2 gündğr 8 5 falan bu şekerle mi alakalı tansiyonla mı alakalı yoksa emzirdiğim için mi böyle halsiz kalıyorum
Yani oruç tutmamalı mıyım
Ben de ilahiyatçıyım da hani ilk 6 ay değil 1 yaşına az kaldı ek gıdayı maşallah iyi alıyo bu arada günde yine 4 5 defa emziriyorum.. Acaba aralıklı mı tutsam orucu da.. Yani sadece süt için de değil galiba sağlığım da önemli oyun ilgi kuvvet vs de lazım bebek olunca..Ben hamile ve emzşrenlere hiç önermiyorum orucu.emzşrme bitince tutabilirsin diğerinde çocuğun da hakkına girilmiş olduğunu düşünüyorum naçizane fikrim.ilahiyatçılar da var aramızda ama ben tıbbi olarak önermiyorum
ayy ne güzel erken başladınOruçluyum kii
Bayılmazsam iyiayy ne güzel erken başladın
zor mu geçiyor canımBayılmazsam iyi
zor mu geçiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?