Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sende iyiki varsın gülüm
Akıl vermek olarak algılama ama eşinle sorunlarınızı sakin kafayla konuşun derim ikinizde sinirliyken hiç istemediğiniz şeyler çıkar ağzınızdan boşanmak falan kolay şeyler değil bazen bir taraf sinirliyken diğer tarafın sakinliğini koruması gerekir hangimizin evliliğinde sorun yokki böyle bir dünya yok önemli olan karşılıklı hoşgörü ve saygıyı koruyabilmek Allahım içine ferahlık evine huzur versin gülüm benim

Bu arada moni kaptanım ben bişey sorcam. Oruçluken kilo bildirimini nasıl yapıcaz yani sahur yapıyorum otomatikmen sabah + çıkarım. Kilo bildirimini iftara yakın mı yapsak
bir gün öncesinden de yapabilirsin ya da öğlenden sonra ama çok geç olmamalı. iftara yakın olmaz çünkü çok geç kalırız.

Hoşgeldin canımmmm, özlettin kendini. Geçmiş olsun babana mutlu olmana çook sevindim tam gaz yola devam edelim birliktee

Dünkü menüm;

Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 b çay
Ara; yarım simit, 1 b çay
Öğle; 280 kalorilik kaçamak
Akşam; 1 kepçe tarhana çorbası
Ara; 140 kalorilik kaçamak
Yatmadan; yeşilçay

70 dk tempolu yürüyüş
2, 25 litre su
Wydra

ne detoksu gülüm emziriyorum zararı olmazsa yapalım birlikte güzel olur ınşallah
Kabak detoksu düşünüyordum ama emzirirken sütünün azalmasına neden olabilir. Aynı diyetisyenin emziren anneler için bir detoksu var süt de arttırmaua yardımcı istersen ona bak canım. İnstagramda Nilaykeçeci nin syafasında. Yasak mı bilmşyorum ama bunu yazmam.
İrmik helvası ve gece waffle Yemen köyü olmuş ama hemen paniğe kapılma bugün bol su iç yeşil çay iç ve günü çorba salata et olarak tamamla araya bide spor eklersen tamamdır kuzum
Teşekkür ederimmm. Toparlamak için detoks yaparım demiştim ama öğlen detoks öğünü akşam söylediğniiz gibi yapabilirim

çok teşekkür ederim ne güzel yazmşsınız. akıl vermek gibi algılamadm memnun oldum yorumunuz için.

amin herkes mutlu huzurlu olsun inşşallah

Dün ailecek dışarı çıktık yedik içtik hiç menü paylaşmadım serbest gün ilan ettim dünü.bugün dikkat ettim ama
Afiyet olsun ablacım

Ben sana bişey sorcam ya
Şimdi ben emziriyorum ve 2 gündğr oruç tutuyorum çok halsizleştim ellerim ayaklarım hatta tüm vücudum zangır zangır titriyo tansiyonum hep düşük zaten ama 2 gündğr 8 5 falan bu şekerle mi alakalı tansiyonla mı alakalı yoksa emzirdiğim için mi böyle halsiz kalıyorum
Yani oruç tutmamalı mıyım

Ben hamile ve emzşrenlere hiç önermiyorum orucu.emzşrme bitince tutabilirsin diğerinde çocuğun da hakkına girilmiş olduğunu düşünüyorum naçizane fikrim.ilahiyatçılar da var aramızda ama ben tıbbi olarak önermiyorum

Ben de ilahiyatçıyım da hani ilk 6 ay değil 1 yaşına az kaldı ek gıdayı maşallah iyi alıyo bu arada günde yine 4 5 defa emziriyorum.. Acaba aralıklı mı tutsam orucu da.. Yani sadece süt için de değil galiba sağlığım da önemli oyun ilgi kuvvet vs de lazım bebek olunca..
Burda emziren arkadaşlar da var acaba onlar napıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…