- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
iyiym canım işyerindeyim sen nasılsın :)Hepinizin mesajlarını okudum ama alıntılaymadım
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar :) nasılsınıs neler yapıyonuz bakalım
Benim içinde ümit dolu bir mesaj olmuş, bunu muutlaka uygulayacağım bugün... Regl olacağım, canım çektiği için değil de işyerinde bazı şeylere hemde reglden dolayı olduğunu düşünüyorum çok sinir oldum o sırada birileri de kaçamak ikram etmişti boşluğuma geldi dün. Bugün hızla arayı kapatıcam inşallahİrmik helvası ve gece waffle Yemen köyü olmuş ama hemen paniğe kapılma bugün bol su iç yeşil çay iç ve günü çorba salata et olarak tamamla araya bide spor eklersen tamamdır kuzum
Aynen öyle ablacımHoşgeldin canım babanın ameliyatının iyi geçmesine sevindim Allahım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah güzel gelişmeler in olmasıda çok güzel Allah sabredenlerle beraberdir diye ayet var ablacım bunu unutma konunu okumuştum ama yazamamamıştım çok sıkıntı çektin ama bak sonu iyi oldu senin adına çok sevindim inanki kaynananıda boş ver herkesi olduğu gibi kabul etmek en güzeli yoksa üzülüp üzüldüğüyle kalan sen oluyorsun
Ben de evdeyim kuzum misafir gelecekmiş de hiç canım isfemiyo misafir ağırlamayıiyiym canım işyerindeyim sen nasılsın :)
İnşallah hafi yine yarışalımHayaletim ne güzel de. Yarisioduk falan . Banlandin kız. . Etme öyle şeyler . Günaydın. Bu cuma eksi görmem gerek bakalim
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar ben geldim hastaydım bugünde kizlarimin gösterisi vardı sonra kv me gittik yoğun geçti
Bugün menü vermesem olurmu hastalıktan istahim yoktu ama sofraya oturunca az da olsa yemememlerden yedim çabuk karnım doysun gücüm yerine gelsin diye inşallah yarın menü paylaşırım
Geçmiş olsun babanıza,sağlıklı ve ruhunuzu yormayan günleriniz olsun bundan sonrasında inşallahKıızzllaaar ben geldiimm
Kimse yok büyük ihtimal takımım yarın göreceksiniz.. Geçtiğimiz bu 5 6 günde çok güzel şeyler oldu.
Babam ameliyat oldu ve şimdilik iyi şükür
Evleri tutuldubeşyaları yerleştirildi ve her şeyleri hazır..
Bu süreçte o çok memnunum dediğim kaynanamın gerçek yğzünü de görmüş oldum ama eşim olacak zırzop görmüyo onu boşverdim..
Kızım şu saate kadar uyutmayınca ben de bari sahur yapam dedim. Bu 2. Günüm oruç tutuyom bakalım
Haydin iyi geceler..
Bu arada ben yokken burayı hep takip ettim kızlar nerdesiniz yaa
kackaloribu
@vorones
kkelebeketkisi
@Wydra
moni
@zeyneppk
sana da geçmiş olsun canım..
Aha şimdi kaçtım yarın buralar toz duman olacak inşallah..
Açılınn iyilerin dostu kötülerin düşmanı bendeniz Operadaki Hayalet geliiiiyoooo
Hepimizin inşalahGünaydınlar,öncelikle
Geçmiş olsun babanıza,sağlıklı ve ruhunuzu yormayan günleriniz olsun bundan sonrasında inşallah
Merhaba hanımlar ben geldim hastaydım bugünde kizlarimin gösterisi vardı sonra kv me gittik yoğun geçti
Bugün menü vermesem olurmu hastalıktan istahim yoktu ama sofraya oturunca az da olsa yemememlerden yedim çabuk karnım doysun gücüm yerine gelsin diye inşallah yarın menü paylaşırım
Çok sevindim canım, herşey gönlünüzce olsunKıızzllaaar ben geldiimm
Kimse yok büyük ihtimal takımım yarın göreceksiniz.. Geçtiğimiz bu 5 6 günde çok güzel şeyler oldu.
Bu süreçte o çok memnunum dediğim kaynanamın gerçek yğzünü de görmüş oldum ama eşim olacak zırzop görmüyo onu boşverdim..
Kızım şu saate kadar uyutmayınca ben de bari sahur yapam dedim. Bu 2. Günüm oruç tutuyom bakalım
Haydin iyi geceler..
kackaloribu
@vorones
kkelebeketkisi
@Wydra
moni
@zeyneppk
Açılınn iyilerin dostu kötülerin düşmanı bendeniz Operadaki Hayalet geliiiiyoooo
Günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu vede fit bir gün diliyorum
Kızım ve torunlar hala yatıyor, odanın kapısını açıp böyle bağırasım var
İnnnşallahÇok sevindim canım, herşey gönlünüzce olsun
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın
Kıızzllaaar ben geldiimm
Haydin iyi geceler..
kackaloribu
@vorones
kkelebeketkisi
@Wydra
moni
@zeyneppk
Hepinizin mesajlarını okudum ama alıntılaymadım
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar :) nasılsınıs neler yapıyonuz bakalım
Ahahaahaböyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?