Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hepinizin mesajlarını okudum ama alıntılaymadım
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar :) nasılsınıs neler yapıyonuz bakalım

İrmik helvası ve gece waffle Yemen köyü olmuş ama hemen paniğe kapılma bugün bol su iç yeşil çay iç ve günü çorba salata et olarak tamamla araya bide spor eklersen tamamdır kuzum
Benim içinde ümit dolu bir mesaj olmuş, bunu muutlaka uygulayacağım bugün... Regl olacağım, canım çektiği için değil de işyerinde bazı şeylere hemde reglden dolayı olduğunu düşünüyorum çok sinir oldum o sırada birileri de kaçamak ikram etmişti boşluğuma geldi dün. Bugün hızla arayı kapatıcam inşallah

Aynen öyle ablacım
Gelin hanım annemlerin evini temizlemeye gelmiş yüz de var insanlarda.
Herkes iyi çok şükür artık daha faazla takmıycam orayı
Ama işte kaynanamın yaptığını söylediğini kolay kolay hazmedemem
Annemlere evimde fazla olan erzaklardan bi koli gönderdim evinde var mı vs diye soruyo dahası da var da
Halbuki ben onların ailesine gönderirken hiç evinde var mı diye sorulmuyodu.
Ama dedim ona d benim başımda olan sizin başınıza da gelir siz de yaşarsınız bunları. Dua edin de benden beter olmayın dedim. Ama anlamazlar kendisini bi övmedi var bi görsen sanki kadın oeygamber sanırsın

Bu arada moni kaptanım ben bişey sorcam. Oruçluken kilo bildirimini nasıl yapıcaz yani sahur yapıyorum otomatikmen sabah + çıkarım. Kilo bildirimini iftara yakın mı yapsak

Geçmiş olsun

Günaydınlar,öncelikle
Geçmiş olsun babanıza,sağlıklı ve ruhunuzu yormayan günleriniz olsun bundan sonrasında inşallah

Geçmiş olsun canım

Çok sevindim canım, herşey gönlünüzce olsun

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın

geçmiş olsun canım malesef bazı şeyleri görmezden gelmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…