Nasılsın Ayşecim artık dönsen @yasom7272 @aeben @Antepia27 de gelse eskidi gibi şenlense takımımız yine güzel kilolar versek hep beraber ne güzel olur eski sohbetleri eski 10.takımı çok özlüyorum ben
geçmiş olsunMerhaba hanımlar ben geldim hastaydım bugünde kizlarimin gösterisi vardı sonra kv me gittik yoğun geçti
Bugün menü vermesem olurmu hastalıktan istahim yoktu ama sofraya oturunca az da olsa yemememlerden yedim çabuk karnım doysun gücüm yerine gelsin diye inşallah yarın menü paylaşırım
hoşgeldin canım, hayatında ki her şeyin yoluna girmesine çok sevindim. Allah babacığına şifa versin.Kıızzllaaar ben geldiimm
Kimse yok büyük ihtimal takımım yarın göreceksiniz.. Geçtiğimiz bu 5 6 günde çok güzel şeyler oldu.
Babam ameliyat oldu ve şimdilik iyi şükür
Evleri tutuldubeşyaları yerleştirildi ve her şeyleri hazır..
Bu süreçte o çok memnunum dediğim kaynanamın gerçek yğzünü de görmüş oldum ama eşim olacak zırzop görmüyo onu boşverdim..
Kızım şu saate kadar uyutmayınca ben de bari sahur yapam dedim. Bu 2. Günüm oruç tutuyom bakalım
Haydin iyi geceler..
Bu arada ben yokken burayı hep takip ettim kızlar nerdesiniz yaa
kackaloribu
vorones
@kkelebeketkisi
@Wydra
moni
zeyneppk
sana da geçmiş olsun canım..
Aha şimdi kaçtım yarın buralar toz duman olacak inşallah..
Açılınn iyilerin dostu kötülerin düşmanı bendeniz Operadaki Hayalet geliiiiyoooo
Hayaletim ne güzel de. Yarisioduk falan . Banlandin kız. . Etme öyle şeyler . Günaydın. Bu cuma eksi görmem gerek bakalimKıızzllaaar ben geldiimm
Kimse yok büyük ihtimal takımım yarın göreceksiniz.. Geçtiğimiz bu 5 6 günde çok güzel şeyler oldu.
Bu süreçte o çok memnunum dediğim kaynanamın gerçek yğzünü de görmüş oldum ama eşim olacak zırzop görmüyo onu boşverdim..
Kızım şu saate kadar uyutmayınca ben de bari sahur yapam dedim. Bu 2. Günüm oruç tutuyom bakalım
Haydin iyi geceler..
kackaloribu
vorones
@kkelebeketkisi
@Wydra
moni
zeyneppk
Açılınn iyilerin dostu kötülerin düşmanı bendeniz Operadaki Hayalet geliiiiyoooo
Canım seni iyi anlıyorum. Geçen sene çocuğa bakiolar Die onlarla yasiodum ben. Her günüm stresle gcerdi. Kk . İyi bilir o hallerimi . Hoş gör bos gör .. diyetiné sarıl baklava lari da bırak onlar yesin atma ağzına artikregl oldum ve canım surekli bise yemek istiyor
çok mutsuzum depresif moddayım
esimle aramız kötü, çok kirginim ve kızgınım ona..
kayinvaliddm ve kaynım 40 gündür bende..
sabrım tukendi..
tükendikçe yemeğe vuruyorum kendimi tekrar.
çok mutsuzum cokk
Evet haklısınHatırladığım kadarıyla senin özel durumun vardı canım o yüzden bu kadar yemiş olman bile güzelki sen bayağı bayağı sağlıklı beslenmeye başlamışsın regl dönemlerinde hangimiz abartmıyoruzki mesela hiç çikolata canı çekmeyen ben regl dönemlerinde bildiğin çikolataya aşeririm o yüzden napıyoruz işin ucunu kaçırmadan bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz yediklerinde şifa niyetine olsun canım benim
Evet haklısın, önceden baya baya makarna ve patates kızartmasıyla yaşıyordum. Çok şükür toparladım. Yeni bir gün yeni hayaller, sen nasılsın bi ara ayrılacaktın galiba geri dönmüşsün. Sevindim
Seni çok iyi anlıyorum bende sinir oldummu yemek yerim ama kendimize zarar veriyoruz canım kimseye bişey olduğu yok bu yüzden yemek yemek istediğinde bu hayatta önemli olan benim benden önemli kimse yok de ve uzaklaş mutfaktan istediğin kiloda va sağlıklı olarak yaşadığını hayal et sinir stres bir müddet sonra illaki geçecek hayatta hiçbişey baki değil ama şimdi yersen bütün emeklerşn çöp olacak değermi buna bunu bir düşün canım benim
iyiki varsın yorumlarında haklısnı bugün dengelicem ve spor yapıcam.. eşimle dün gece boşanma konuşmasına vardı tartışma boyutumuz.. düzensizlikten yıprandık cok yoruorz birbirimizi.. ama yemicem söz veridm kendime. yani güzel beslenicem..Sinirinden hem makarna hemde baklavayı aynı anda yemişsin ama korkma hemen kiloya dönüşmez ancak yarın dengelemelisin bol su yeşil çay ve mümkünse dilara koçak ın vicdan çorbasını yap iç netten tarifini bulabilirsin hem ödem attırır hemde bugün yediklerinin kiloya dönüşmesini engeller
Abooow bu dünkü menüymüş bugünde pirinç pilavıyla baklava yemişsin böyle devam edersen hemen kilo almazsın ama şeker hastası olma yolunda ilerlesin onu bunu bir kenara bırak sağlığını düşün arkadaşım
canımm hoşgeldin... çok sevindim çok zor bi süreçti bu. büyük kısmı hallolmuş. gerisi de düzene biner inşallah. insanların gerçek yüzünü de zor günlernde görüyosun zaten..Kıızzllaaar ben geldiimm
Haydin iyi geceler..
kackaloribu
vorones
@kkelebeketkisi
@Wydra
moni
zeyneppk
tamam canım azme geldim bugün kendime söz verdim kilo vermek için çabalıcam sporu arttırıcam inşallah.. teşekür ederim iyiki varsınız..Canım seni iyi anlıyorum. Geçen sene çocuğa bakiolar Die onlarla yasiodum ben. Her günüm stresle gcerdi. Kk . İyi bilir o hallerimi . Hoş gör bos gör .. diyetiné sarıl baklava lari da bırak onlar yesin atma ağzına artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?