Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun

hoşgeldin canım, hayatında ki her şeyin yoluna girmesine çok sevindim. Allah babacığına şifa versin.

Günaydın mutlu günler
S Sade01 sara_28 moni
İyi dileklerinize teşekkür ederim canlarim @_Phantom-Opera_ hoşgeldin canım babacigina acil şifalar diliyorum senin adına cok sevindim herşeyin yola girmesine
Boşver kimseye kızma zor dönemlerde etrafimizdaki insanları tanımış oluyoruz

Hayaletim ne güzel de. Yarisioduk falan . Banlandin kız. . Etme öyle şeyler . Günaydın. Bu cuma eksi görmem gerek bakalim

Dünkü menüler é baktım da ben de ben saldım saniodum. dün piknik te et tavuk izgara çeyrek ekmek le dilim değil yani
Sonrasında 1 top Dondurma ve 3 kremalı bisküvi günahm var kahvaltı da evde eşimle olunca gözleme kacinilmaz oldu. Dengeli ydi ama. Dün spora da gidemedim. Bugün gidecem söz

Canım seni iyi anlıyorum. Geçen sene çocuğa bakiolar Die onlarla yasiodum ben. Her günüm stresle gcerdi. Kk . İyi bilir o hallerimi . Hoş gör bos gör .. diyetiné sarıl baklava lari da bırak onlar yesin atma ağzına artik

Dun piknik te cekindigim fotolari arkadaşlar lâ paylstim ailemle falan. Herkes ne zayifsin yeter artık . Çok güzel falan dedi .. bi ben tombalak hissediom o ayrı. 58 hedef yaptım 57 56 sonra Artik sıkıldım kilom dusmedikce

Evet haklısın , önceden baya baya makarna ve patates kızartmasıyla yaşıyordum. Çok şükür toparladım. Yeni bir gün yeni hayaller, sen nasılsın bi ara ayrılacaktın galiba geri dönmüşsün. Sevindim

iyiyim canım ayrılmadım buralardayım ideal kiloma gelene kadarda buralarda olacağım sanırım

iyiki varsın yorumlarında haklısnı bugün dengelicem ve spor yapıcam.. eşimle dün gece boşanma konuşmasına vardı tartışma boyutumuz.. düzensizlikten yıprandık cok yoruorz birbirimizi.. ama yemicem söz veridm kendime. yani güzel beslenicem..

canımm hoşgeldin... çok sevindim çok zor bi süreçti bu. büyük kısmı hallolmuş. gerisi de düzene biner inşallah. insanların gerçek yüzünü de zor günlernde görüyosun zaten..

tamam canım azme geldim bugün kendime söz verdim kilo vermek için çabalıcam sporu arttırıcam inşallah.. teşekür ederim iyiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…