Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben gelince kaçıyorlar
Keramet ben de demek ki
2 gün gelmedim 30 küsür sayfa vardı okudum bugün geldim bu aralar ıssız çorak araziler gibi
Valla ben hep ojudum takip ettim burayı banlıysam bile de kalbimmaklıö sizinleydi
Kilo bildirebilmek için neler yapmadım aah ahh

Ay hadi inşallah kolay gelsin şimdiden

Aaa bu arada biri detoks yapacam kimler katılır dediydi
Ne detoksu yapacağını da yaz isteyen katılır beraber yaparsınız
Evet. Karar vermemiştim hangisini yapacağıma o zaman. Yarın 1 günlük ananas yoğurt yapmayı düşünüyorum.
Normalde 2 günlük bir detoks ama zorlamayacağım o kadar.

Kahvaltı normal yapılıyor. Öğle ve akşam 2 dilim ananas ve yoğurt karışımı yeniyor. Tadı benim hoşuma gidiyor. İçine çiya, yulaf ezmesi vs ekliyorum bazen.

Ben son bir kaç aydır yaşadıklarımdan sonra çok unutkan oldum kızlar her an diken üstündeyim her çalan telefonda kötü bir habermi diye yüreğim ağzımda atıyor hep güçlü hep dik durmaya çalıştıkça içten içe çöküyorum sanki ama kendimide bırakmıyorum bu yüzden diyetime yeniden başlıyorum güçlü ve sağlıklı olmak zorundayım Allah yardımcımız olsun

Seni niye kovalım kız
Gitme bi yere de zaten

Hiç gitmek istemiyorum ayrıca diyet kafasından da pek çıktığım söylenemez çok memnunum hep böyle gider inşallah ve özellikle ramazanda buradan çok faydalanacağımı düşünüyorum

Ben listeye ekliyoum birazdan görürsün
Ay listede kendimi görünce sevindim ayol
Verimsiz bi hafta geçirdiğimi düşünüyordum ama hiçte fena değilmiş

IKokunhuzur bu bize de aynı zaman da hiç bırakmamalıyızEki Görüntüle 2262043

Kesinlikle sonra pişman olmamak için eskisinden de dikkatli olmalıyız

kötü düşünme canım. Allah büyük.

diyete devam edersen tabi odağın da değişir. annenin sağlık durumu nasıl, ne aşamada?

Mesaj yazma zorunluluğu 5 tane ama onu bile yazan yok ben banlandığım için lendimden utanıyoruma ama bu sadece benle alakalı bişey de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…