Ben detox da yapamıyom yaa
Ben gelince kaçıyorlar
Keramet ben de demek ki
2 gün gelmedim 30 küsür sayfa vardı okudum bugün geldim bu aralar ıssız çorak araziler gibi
Valla ben hep ojudum takip ettim burayı banlıysam bile de kalbimmaklıö sizinleydiBen gelince kaçıyorlar
Keramet ben de demek ki
2 gün gelmedim 30 küsür sayfa vardı okudum bugün geldim bu aralar ıssız çorak araziler gibi
Ay hadi inşallah kolay gelsin şimdidenBu arada bende bir süredir menü paylaşmıyordum çünkü annemin yanına gitmiştim yediğime içtiğime dikkat etsemde paylaşım yapacak cinsten değildi menülerim listede olmadığım içinde çok kasmadım açıkçası ancak yarın diyetisyen kontrolüm var ve yine yeniden en baştan start veriyorum haziran ayının sonuna kadar 70 kilo hedef koydum kendime bu yüzden eski disiplinime geri dönüyorum lesli yede başlıyorum özledim lesliciğimi
Ben gelince kaçıyorlar
Keramet ben de demek ki
Evet. Karar vermemiştim hangisini yapacağıma o zaman. Yarın 1 günlük ananas yoğurt yapmayı düşünüyorum.Aaa bu arada biri detoks yapacam kimler katılır dediydi
Ne detoksu yapacağını da yaz isteyen katılır beraber yaparsınız
Ay hadi inşallah kolay gelsin şimdiden
Seni niye kovalım kız
Gitme bi yere de zaten
Ay listede kendimi görünce sevindim ayolBen listeye ekliyoum birazdan görürsün
Ben son bir kaç aydır yaşadıklarımdan sonra çok unutkan oldum kızlar her an diken üstündeyim her çalan telefonda kötü bir habermi diye yüreğim ağzımda atıyor hep güçlü hep dik durmaya çalıştıkça içten içe çöküyorum sanki ama kendimide bırakmıyorum bu yüzden diyetime yeniden başlıyorum güçlü ve sağlıklı olmak zorundayım Allah yardımcımız olsun
kötü düşünme canım. Allah büyük.
diyete devam edersen tabi odağın da değişir. annenin sağlık durumu nasıl, ne aşamada?
Acayip belim ağrıyo geberiyorum ya
saracım yazılır da içten gelmeli.
Kemoterapi sürecinde canım Allahım yardımcısı olsun bize bağışlasın
kız nerden aklına geldi kazene mesaj atmak nerden ulaştın:))Valla ben hep ojudum takip ettim burayı banlıysam bile de kalbimmaklıö sizinleydi
Kilo bildirebilmek için neler yapmadım aah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?