Yaptıkların haram zıkkım olur zatenBk gibi bi evliliğim var. Adam annem diyo başka bişey demiyo. Bana 2 yılımı zehir etti her allahın günü anneme saygı göster yoksa boşarım senilerle geçti. Sabrettim sustum ağladım sızladım ama yok. Adam şimdi de ben boşanmak istiyorum diye bana kızıyo. Baba olduğu kızım doğunca aklına gelmiş bana yapmadığını bırakmadı.
Doğum sancılarım başlamış adamın anası gelecek diye çay koy diyo koyamam deyince yıktı ortalığı neymiş saygısızmışım. Yaptıklarım haram zıkkım olsun.
Çok şaşırdım, bende benimki anneci derdim, seninki çok daha fenaymış.Bk gibi bi evliliğim var. Adam annem diyo başka bişey demiyo. Bana 2 yılımı zehir etti her allahın günü anneme saygı göster yoksa boşarım senilerle geçti. Sabrettim sustum ağladım sızladım ama yok. Adam şimdi de ben boşanmak istiyorum diye bana kızıyo. Baba olduğu kızım doğunca aklına gelmiş bana yapmadığını bırakmadı.
Doğum sancılarım başlamış adamın anası gelecek diye çay koy diyo koyamam deyince yıktı ortalığı neymiş saygısızmışım. Yaptıklarım haram zıkkım olsun.
Atanamadım çocuk var kpss çalışamıyorum denedim anca bi hafta çalışabildim günü gününe uymuyo çocuğun dün gece 2.5 ta mesela.Yaptıkların haram zıkkım olur zaten
Baba olduğu aklına gelmiş ama koca olduğu hala gelememiş
Allah tez zamanda kurtarsın seni bu adamdan
Katlanamıyorsan artık al evladını gitKeşke yok olup gitsem. Şurda gırgır şamataya vuruyorum bi an için yüzüm gülüyo sonra telefondan başımı kaldırınca kabus kaldığı yerden devam ediyo..
O vakit rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinYok be ablam hayrı kalmadı bu işin artık nefes alamıyorum. Şeytan diyo al ananı defol git diyo ama işte evladım var dayanmaya çalışıyorum
Kpssyi bırakmayın siz çocuğa uydurun elinizden gelen gayreti gösterip atanıp gidinAtanamadım çocuk var kpss çalışamıyorum denedim anca bi hafta çalışabildim günü gününe uymuyo çocuğun dün gece 2.5 ta mesela.
Bana diyo ki çalışsan direk boşanırsın benden diyo tabi ki dedim sen bni nasıl kullanıyosan ben de seni kullanıyorum kusura bakma. Neymiş çovuk için iyi olacakmış. Beni hamileyken boğmaya çalışan adam söylüyo bunu köpek
Ya kıyamam ne denir ki, üzülme demekten başkaAtanamadım çocuk var kpss çalışamıyorum denedim anca bi hafta çalışabildim günü gününe uymuyo çocuğun dün gece 2.5 ta mesela.
Bana diyo ki çalışsan direk boşanırsın benden diyo tabi ki dedim sen bni nasıl kullanıyosan ben de seni kullanıyorum kusura bakma. Neymiş çovuk için iyi olacakmış. Beni hamileyken boğmaya çalışan adam söylüyo bunu köpek
Bize kendi maaşımkzı 9 ay vermediler sadece 100 lira verdiler. Düğün zamanı her şeyi bedavaya getirmek için kıytırık saçma sapan şeyler yapıldı. Ahh say say bitmez.hhBebeğime 2 parça kıyfrt aldım diye beni mahvettiler.. Neymiş eşime sonra alırsınız demiş yalan söylemiş lafı çevirmiş diyorum mal anlamıyo.. Ya geçen gün müge anlıda bi olay vardı aynısı kaynanam söyledi ben de dedim ki anne şöyle oldu diye anlattım on dk geyik yaptım üstüne gğya samimiyiz diye.. Sen yeme içme arkadan düşün düşün eşimi çağır vay özlem niye böyle söyledi deyip sızlan eşim benim üzerime yürüyo anneme saygıskzlık ettin diye.. Bıktım yemin ediyorum canımdanÇok şaşırdım, bende benimki anneci derdim, seninki çok daha fenaymış.
Bunu demesindeki sebep ne, neden saygısız olduğunu düşünüyor
İlahiyat canım öğretmenlik istemiyorum da kuran kursu olur inşallahKpssyi bırakmayın siz çocuğa uydurun elinizden gelen gayreti gösterip atanıp gidin
Hayata bi kere geliyoruz şunun şurasında
Bölüm neydi bu arada?
Ahhh ahhh neleri neleri geri çeviriyoruz, inşallah sonunda yüzü gerçekten gülen biz olacağız... Kötü şeyleri yedikten sonra ki vicdan azabını çekeceğimi hissetmek bile rahatsız ediyor beni, ben de şöyle bir yöntem geliştirdim ne dersiniz bilmem: Tadını bakıyorum ama yutmuyorum peçeteye çıkarıyorum, nefsim körelsin istiyorum en azından.Uzun zamandır şu resimlerden paylaşmıyordum kendimi bile motive ettim
Umarım siz de olmuşsunuzdur ve kilo vermeye tam gaz devam
Haziran bitmeden biz kiloları bitirelim
Come on ladies!!!
Eki Görüntüle 2262046
Üzülmekten aklımı oynatıcam adam hala annem diyo. Sni sevmiyorum demem zoruna gitmiyo da annesine fesat kadın demem daha çok zoruna gidiyoYa kıyamam ne denir ki, üzülme demekten başka
O zaman bu hafta baya bi eksi gelir sendenSelam arkadaşlar ,Benim bugünkü menüm tam anlamıyla Süper değil Ama eskiye nazaran çok çok iyi ,bir iki güne kadar inşallah daha da iyi olacak, zaten bir karar aldım ,eşim de zaten iş yerinde yiyip geldiği için 1,5 hafta boyunca hamur işi yapmamaya karar verdim ,çocuk bazen istiyor ama iki üç gün yemezse o da unutur bir şey olmaz :) Bir buçuk hafta o da yemesiin bakalım her şey çok güzel olacak inşallah. Hadi hep birlikte hamura 1 hafta ara verelim,sonra zaten vücut istemez eminim
Ben de kuran kursu diyecektim sana oranın alımı daha kolay oluyorİlahiyat canım öğretmenlik istemiyorum da kuran kursu olur inşallah
Ayy ben ağzıma aldıktan sonra yerim onu dayanamam o yüzden hiç almamayı tercih ediyorumAhhh ahhh neleri neleri geri çeviriyoruz, inşallah sonunda yüzü gerçekten gülen biz olacağız... Kötü şeyleri yedikten sonra ki vicdan azabını çekeceğimi hissetmek bile rahatsız ediyor beni, ben de şöyle bir yöntem geliştirdim ne dersiniz bilmem: Tadını bakıyorum ama yutmuyorum peçeteye çıkarıyorum, nefsim körelsin istiyorum en azından.
Tebrikler canım, son anlarına yetiştim ama karnenin altına yazdığın yorum bile nasıl duygulandırdı beni.... Çoook çooook tebrik ederimm inşallah çoook güzel korumayı başaracağına inanıyorum@seaBahAR
Eki Görüntüle 2262039
10. Takımdan @IKokunhuzur 19 haftada 18,5 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Allah yar ve yardımcın olsunİlahiyat canım öğretmenlik istemiyorum da kuran kursu olur inşallah
Herşey bahane yani, psikolojik baskı yapıyorlar. Benim kv dul kalınca acaip alıngan olmuştu, gezegen ne dese kabahat olurdu, bende konuşmayı kestim. Aynı evde hiç sohbet etmiyorduk, küsde değildik. Bu sefer dişi kilitli, insan hicmi konuşmaz dediBize kendi maaşımkzı 9 ay vermediler sadece 100 lira verdiler. Düğün zamanı her şeyi bedavaya getirmek için kıytırık saçma sapan şeyler yapıldı. Ahh say say bitmez.hhBebeğime 2 parça kıyfrt aldım diye beni mahvettiler.. Neymiş eşime sonra alırsınız demiş yalan söylemiş lafı çevirmiş diyorum mal anlamıyo.. Ya geçen gün müge anlıda bi olay vardı aynısı kaynanam söyledi ben de dedim ki anne şöyle oldu diye anlattım on dk geyik yaptım üstüne gğya samimiyiz diye.. Sen yeme içme arkadan düşün düşün eşimi çağır vay özlem niye böyle söyledi deyip sızlan eşim benim üzerime yürüyo anneme saygıskzlık ettin diye.. Bıktım yemin ediyorum canımdan
kardeşler hayat zor illaki ama kolay olsa imtihan sırrı kalmaz sabır ve şükür unutmamak lazım
Bekarlığımı o kadar özlüyorum ki.. Tek derdim beni seven birinin olmamasıydı.. Evlendim yine aynı dertteyimAllah yar ve yardımcın olsun
Atanmayı kafana tak bulduğun her boş vakitte çalış
Youtube videolar var izle
Zahmet olmadan rahmet olmaz
Atandıktan sonra rahatlarsın maddiyatı düşünmeyeceğin için kurtulursun hem de memuriyet bu uzak bi yeri de tercih ettin mi mis gibi olur kafan rahat eder
Kaynanam değil ki asıl sorun keşke o sorun olsa da eşimle iyi olsak.. Çok soğudum artık. Bana yaptıkları söyledikleri olanlar aklımdan çıkmıyo. Hamileliğimi duyduğundaki tepkisi bana vurması aklımdan girmiyo. Boynumda uzunca bi yara izi kaldı. Her şeyi unutsam aynaya bakınca yine eskiye dönüyorumHerşey bahane yani, psikolojik baskı yapıyorlar. Benim kv dul kalınca acaip alıngan olmuştu, gezegen ne dese kabahat olurdu, bende konuşmayı kestim. Aynı evde hiç sohbet etmiyorduk, küsde değildik. Bu sefer dişi kilitli, insan hicmi konuşmaz dedi.
Bene dedimki ne söylesem küsüyor, bari konuşmayımki şunu dedi, bunu dedi deyip küsmesin, küsecekse tek birşey diyebilir, dişi kilitli
Evet. Karar vermemiştim hangisini yapacağıma o zaman. Yarın 1 günlük ananas yoğurt yapmayı düşünüyorum.
Normalde 2 günlük bir detoks ama zorlamayacağım o kadar.
Kahvaltı normal yapılıyor. Öğle ve akşam 2 dilim ananas ve yoğurt karışımı yeniyor. Tadı benim hoşuma gidiyor. İçine çiya, yulaf ezmesi vs ekliyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?