Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben tutuyorum canım sonradan tutmak daha zor geliyor bana ama birgün tutup birgün tutmayinca da çok zorlanmıyor insan iyi geliyor

selam kızlar
sabah 1yumurta
5zeytin
1dilim peynir
domates salatalik

öğle 2kaşık kısır
2kasik menemen

akşam 4 kaşık yeşil fasulye
1parca tavuk göğsü
1kase yoğurt

2 saat tempolu yürüyüş
50mekuk
1.5lt su

Annen nasıl oldu?
Kendini salma kendini saldıkça o içten çöküş devam eder
Kendine bakmaya devam et güçlü olursun
Şuan kendimi eylüldeki halimden daha güçlü ve özgüvenli hissediyorum mesela o yüzden de geri almamalıyım o kiloları diye düşünüp bakıyorum kendime
Aynen start ver ve başla bırakmamaya da çalış
Senin yorumların çok güzel canım buralar sensizde olmaz
Buradalardayım zaten gidemem de bi yere

Valla ben hep ojudum takip ettim burayı banlıysam bile de kalbimmaklıö sizinleydi
Kilo bildirebilmek için neler yapmadım aah ahh
Telefon numaranı özelden yazsana bize ya bana ya da moniye
Bi daha böyle bi durum olursa bu kadar zorlanmazsın ve zorlanmayız
Ya da direk sözlerine dikkat et artık da banlanma gitme bi yere
çok sessizleşti takım. hareketlendirmek lazım.
Aynen dün tatildi burdaydı herkes bugün değildi bi de herkes yoruldu mu ne yaptı
Aynen uzun süre detoks zararlı olur

kardeşler hayat zor illaki ama kolay olsa imtihan sırrı kalmaz sabır ve şükür unutmamak lazım

kız nerden aklına geldi kazene mesaj atmak nerden ulaştın:))
Şimdi şöyle oldu
Ben kazen kimdir tanımam buraya ulaşabilmek ve bazı özel meselelerden dolayı yöneticiye ulaşmak istedim ne yapsam ne yapsam bilemedim.
Sonra bari dedim bi hesap açayım ordan yöneticiye mesaj atayım ama onu yaparken 2 hesap birden açtım beceremedim de.
Sonra 2. Hesapta whatsapp numarası varmış oraya mesaj attım durumu anlattım bana bazı yollar söylediler vs.. Daha sonra da dedim bi de benim kilo bildirmem lazım derken ben vaktinde yazdım ama mesajlara cevap gelmiyo nerdeyse ağlıycam akşam cevap geldi sonr size gelmiş falann oo 2. Olmuşum vs çok mutlu oldum

Psikolijik hepsi salma kendini tutu ipin ucunu ve bırakma hiç
Evet ne yapmak lazım herkes bir fikir söylese

Mesela herkese günde 10 mesaj yazma zorunluluğu gelse en fazla üyeye sahip takımız sayfalar uçar gider ne dersiniz bu benim fikrim

moni Wydra
Normalde 5 mesaj yazma zorunluluğu vardı ama
Günlük mesaj yazma olayını bırak
8 kişi hiç menü bildiriminde bile bulunmadı
Hadi sen izinlisin ya diğerleri?
5 kişi de yarım yamalak menü bildirdi
Gitme bi yerlere zaten güzel oluyor ya seviyorum bu takımdaki sohbeti dostluğu falan
Tanımıyoruz bir birbirimizi yolda görsek selam bile vermeyiz birbirimize ama çok hoş dostluklar var
Bu ara yolda görsek selam vermeyizi birbirimizi tanımadığımızdan dolayı dedim.
saracım yazılır da içten gelmeli.
Aynen yazmak istemeyen gene yazmıyor

Birden böyle yazınca kafam karıştı
dökül bakalım
Bk gibi bi evliliğim var. Adam annem diyo başka bişey demiyo. Bana 2 yılımı zehir etti her allahın günü anneme saygı göster yoksa boşarım senilerle geçti. Sabrettim sustum ağladım sızladım ama yok. Adam şimdi de ben boşanmak istiyorum diye bana kızıyo. Baba olduğu kızım doğunca aklına gelmiş bana yapmadığını bırakmadı.
Doğum sancılarım başlamış adamın anası gelecek diye çay koy diyo koyamam deyince yıktı ortalığı neymiş saygısızmışım. Yaptıklarım haram zıkkım olsun.

Selam arkadaşlar ,Benim bugünkü menüm tam anlamıyla Süper değil Ama eskiye nazaran çok çok iyi ,bir iki güne kadar inşallah daha da iyi olacak, zaten bir karar aldım ,eşim de zaten iş yerinde yiyip geldiği için 1,5 hafta boyunca hamur işi yapmamaya karar verdim ,çocuk bazen istiyor ama iki üç gün yemezse o da unutur bir şey olmaz :) Bir buçuk hafta o da yemesiin bakalım her şey çok güzel olacak inşallah. Hadi hep birlikte hamura 1 hafta ara verelim,sonra zaten vücut istemez eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…