Mesaj yazma zorunluluğu 5 tane ama onu bile yazan yok ben banlandığım için lendimden utanıyoruma ama bu sadece benle alakalı bişey de değil
amin inşallah. Rabbim tez elden şifa versin.
ben tutuyorum canım sonradan tutmak daha zor geliyor bana ama birgün tutup birgün tutmayinca da çok zorlanmıyor insan iyi geliyorBen de ilahiyatçıyım da hani ilk 6 ay değil 1 yaşına az kaldı ek gıdayı maşallah iyi alıyo bu arada günde yine 4 5 defa emziriyorum.. Acaba aralıklı mı tutsam orucu da.. Yani sadece süt için de değil galiba sağlığım da önemli oyun ilgi kuvvet vs de lazım bebek olunca..
Burda emziren arkadaşlar da var acaba onlar napıyo
Annen nasıl oldu?Bu arada bende bir süredir menü paylaşmıyordum çünkü annemin yanına gitmiştim yediğime içtiğime dikkat etsemde paylaşım yapacak cinsten değildi menülerim listede olmadığım içinde çok kasmadım açıkçası ancak yarın diyetisyen kontrolüm var ve yine yeniden en baştan start veriyorum haziran ayının sonuna kadar 70 kilo hedef koydum kendime bu yüzden eski disiplinime geri dönüyorum lesli yede başlıyorum özledim lesliciğimi
Buradalardayım zaten gidemem de bi yereSenin yorumların çok güzel canım buralar sensizde olmaz
Telefon numaranı özelden yazsana bize ya bana ya da moniyeValla ben hep ojudum takip ettim burayı banlıysam bile de kalbimmaklıö sizinleydi
Kilo bildirebilmek için neler yapmadım aah ahh
Aynen dün tatildi burdaydı herkes bugün değildi bi de herkes yoruldu mu ne yaptıçok sessizleşti takım. hareketlendirmek lazım.
Aynen uzun süre detoks zararlı olurEvet. Karar vermemiştim hangisini yapacağıma o zaman. Yarın 1 günlük ananas yoğurt yapmayı düşünüyorum.
Normalde 2 günlük bir detoks ama zorlamayacağım o kadar.
Kahvaltı normal yapılıyor. Öğle ve akşam 2 dilim ananas ve yoğurt karışımı yeniyor. Tadı benim hoşuma gidiyor. İçine çiya, yulaf ezmesi vs ekliyorum bazen.
kardeşler hayat zor illaki ama kolay olsa imtihan sırrı kalmaz sabır ve şükür unutmamak lazımBen son bir kaç aydır yaşadıklarımdan sonra çok unutkan oldum kızlar her an diken üstündeyim her çalan telefonda kötü bir habermi diye yüreğim ağzımda atıyor hep güçlü hep dik durmaya çalıştıkça içten içe çöküyorum sanki ama kendimide bırakmıyorum bu yüzden diyetime yeniden başlıyorum güçlü ve sağlıklı olmak zorundayım Allah yardımcımız olsun
Şimdi şöyle oldukız nerden aklına geldi kazene mesaj atmak nerden ulaştın:))
Psikolijik hepsi salma kendini tutu ipin ucunu ve bırakma hiçBen son bir kaç aydır yaşadıklarımdan sonra çok unutkan oldum kızlar her an diken üstündeyim her çalan telefonda kötü bir habermi diye yüreğim ağzımda atıyor hep güçlü hep dik durmaya çalıştıkça içten içe çöküyorum sanki ama kendimide bırakmıyorum bu yüzden diyetime yeniden başlıyorum güçlü ve sağlıklı olmak zorundayım Allah yardımcımız olsun
Normalde 5 mesaj yazma zorunluluğu vardı ama
Gitme bi yerlere zaten güzel oluyor ya seviyorum bu takımdaki sohbeti dostluğu falanHiç gitmek istemiyorum ayrıca diyet kafasından da pek çıktığım söylenemez çok memnunum hep böyle gider inşallah ve özellikle ramazanda buradan çok faydalanacağımı düşünüyorum
Ay listede kendimi görünce sevindim ayol
Verimsiz bi hafta geçirdiğimi düşünüyordum ama hiçte fena değilmiş
Kesinlikle sonra pişman olmamak için eskisinden de dikkatli olmalıyız
Aynen yazmak istemeyen gene yazmıyorsaracım yazılır da içten gelmeli.
Boşanmak istiyorum ama bırakmıyo beni
Tamamdır aklımdaydı o niyetle girdim hemen forumu okuyup gidiyorum yazmayakkelebeketkisi kuzum geçen etabın birincisi olarak sırrını paylaşman gerekiyor, genel yarışma kuralları gereği. yarın son gün lütfen unutma
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
allah korusun kardeşim öyle konuşma bu çıkış vardır inşallah dua edelimBoşanmak istiyorum ama bırakmıyo beni
Hoş buldummmmLonely single girl bu arada hoşgeldin
Bk gibi bi evliliğim var. Adam annem diyo başka bişey demiyo. Bana 2 yılımı zehir etti her allahın günü anneme saygı göster yoksa boşarım senilerle geçti. Sabrettim sustum ağladım sızladım ama yok. Adam şimdi de ben boşanmak istiyorum diye bana kızıyo. Baba olduğu kızım doğunca aklına gelmiş bana yapmadığını bırakmadı.
Birden böyle yazınca kafam karıştı
dökül bakalım
AminKemoterapi sürecinde canım Allahım yardımcısı olsun bize bağışlasın
HayrolsunBoşanmak istiyorum ama bırakmıyo beni
Yok be ablam hayrı kalmadı bu işin artık nefes alamıyorum. Şeytan diyo al ananı defol git diyo ama işte evladım var dayanmaya çalışıyorumHayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?